- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trialbiker
tag
Sziasztok ilyet használ valaki? ha igen akkor megkérdezhetem hogy mennyire erős a mágnes, esetleg nem volt e fordítva bekötve, vagy fel lehet e tenni fordítva a telefonra?
Samsung Galaxy Note 20U
-
MODERÁTOR
válasz Trialbiker #23052 üzenetére
Én egy ehhez hasonlót próbáltam, nem tartotta meg a készüléket, de még csak nem is maradt a helyén stabilan, így kidobtam.
Xiaomi 13T
-
Attici
őstag
Nekem is van hasonló és nem ajánlom, nagyon silány.
A kábeles sem mindegyik jó, de ez pl nekem bevált. Nagyon jól működik."Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
mrhitoshi
veterán
-
AceTom
aktív tag
Csatlakozom a korábban leírtakhoz, nekem van ez is, meg amit fentebb linkeltek kábel is, és nekem is az a tapasztalatom, hogy a kábeles jobb, az adapter tényleg könnyen lejön.
Viszont én sajnos túlestem azon is, hogy fordítva tettem fel rá véletlenül, aminek az eredménye egy halott SIM kártya lett (szerencsére nem több). Nincs rajtuk semmi védelem, ami meggátolná fizikailag, hogy fordítva tedd fel.#23060) zlotty
Törölni kell a tanúsítványokat ha jól emlékszem, utána engedi újra a csúsztatást. Valahogy így.[ Szerkesztve ]
-
Attici
őstag
válasz AceTom #23061 üzenetére
Elméletileg annyi védelem van, hogy az egyik érintkező kerek, a másik meg ovális. De gyakorlatilag fel lehet rakni fordítva, és a gagyibbaknak jobban ki is lóg az érintkezője, amitől könnyebben rácuppan a rossz pólusra.
Láttam már olyan telefont ami teljesen meghalt tőle, de olyat is ami csak újraindult."Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
kaciokos
őstag
válasz Attici #23062 üzenetére
Plusz annyi védelem is van, hogy mágneses töltőkábel a Sony-nál nem létezik. Ezt mondjuk meg is értem, mert egyrészt ott a fordítva felhelyezhetőség veszélye, másrészt a mágnes nem erre lett tervezve, nem elég erős. Még a jobb kialakításúak is csak húzás ellen védenek, billentés ellen nem, szóval akkor tudod használni, ha leteszed az asztalra, ha valami miatt felveszed onnan, könnyen le tud csúszni a kábel.
-
Csari93
aktív tag
Lolli témára, meg Android M-re visszatérve hozzátenném, hogy effektíve nekem sincs semmi baj a Lollival, tökéletesen működik de tényleg nem olyan gyors mint a Kitkat volt. Itt arra gondolok, hogy KK fölött fölényesen erős volt a telefon, Lollival meg.. elmegy.
És ez olyan mértékű lassulás amit nem veszel észre rögtön, csak több hét nyúzás után, hogy azért nem ilyen volt.
Úgyhogy én rohadtul várom az 5.1-et, szerintem jelentős "performance improvement"-nek illene jelentkeznie. Ha nem, hosszútávon nekem is megy vissza a KK, pedig sokkal kevésbé tetszik.www.flickr.com/csari
-
VMatteo
őstag
Ma érkezett meg a Xiaomi Piston 3 headsetem, amin vannak vezérlőgombok is. Próbálnám ki, kiírja a telefon hogy nem támogatott headset, közben meg tesóm SP-vel hibátlanul működik. Lehet ezzel kezdeni valamit?
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
-
[ Szerkesztve ]
Tisztelet a Gépésznek!
-
kaciokos
őstag
válasz Kroni1 #23071 üzenetére
Nekem az a meredek, hogy a kategóriában egyáltalán létezik olyan headset, amire nem tudja kiküldeni a hangot. Az egyetlen paraméter, ami befolyásolhatja a dolgot, az a füles impedanciája, de tudtommal az is csak a hangerőt befolyásolhatja, meg egy headset-nél amúgy sem szoktak vele nagyon variálni.
Mert hogy a vezérlő gombok nem működnek, azt még el tudom fogadni, van többféle szabvány (nem emlékszem, ki mondta, hogy a szabványokban az a jó, hogy annyi van, lehet közülük választani. ), előfordulhat, hogy nem megy, na de a hang kiküldése? Húúú.
Szerk.: (#23074) VMatteo - No azért!
[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
MŰKÖDIK!
a gyári fülesre is azt írta ki hogy nem kompatibilis, volt egy telefon restart és jó. És az a durva, hogy nem a jack aljzatom a kontaktos, hanem szoftveresen nem ismeri fel, egyszer már csinált ilyet. Ez a telefon egy utolsó qurva!Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
Srácok, hol keressem a füles gombjainak a programozását? hogy számot léptessen dupla nyomásra meg ilyenek?
Tisztelet a Gépésznek!
-
kaciokos
őstag
válasz youngboy #22712 üzenetére
No, én is írtam a Sony-nak azzal a hibával kapcsolatban, hogy a kijelző lezárása után még kb. egy másodpercig érzékel. Sajnos az lett az ügy menete, amit vártam: pár olyan tipp, amit már én is kipróbáltam (pl. közelségérzékelő tesztje), azután csináljak reset-et, ha az sem segít, vigyem szervizbe. Próbálkoztam, hogy már többen jeleztük, és nem valószínű, hogy hardveres a hiba, szóval szerintem szerviz felesleges, reset meg már megvolt, de hajthatatlanok voltak. Végül megírtam, hogy azt nem akarom, és megkértem őket, hogy legalább jelezzék a hibát a fejlesztőknek, erre csak annyit írtak, hogy a hibajegy benn van a rendszerben.
Magyarra fordítva szaktudás nulla, rákeresett egy előkészített adatbázisban, hogy mik az alapvető megoldások, kopi-pészt, de ha azok nem mennek, akkor hard-reset és szerviz. Az sem fog ugyan segíteni, de ő lezárhatja a hibajegyet. És ha megdöglik, sem fogja továbbadni a hibát a következő szintre, mert azzal az ő statisztikája romlik, míg ha "kiderítette", hogy szervizeltetni kell, azzal nem. Szánalmas.
[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
Más is használ 3 gombos hedsetet? Volume+,-,play/stop? A hangerő fel tökéletes, play/stop is, de ha halkabbra akarom venni akkor mintha beragadna a gomb, teljesen lenémítja, és utána csak telefonról tudom visszaállítani a hangerőt. A headset jó, másik telóval nincs ilyen gond. Szoftveres para?
Tisztelet a Gépésznek!
-
kelly416
veterán
válasz kaciokos #23073 üzenetére
Azért nem minden headset ugyanolyan. Vagy én vagyok eltévedve? Még nem is oly rég, amikor a Moto G-m volt (uh, több, mint másfél éve...) örültem, hogy minden tök jó, minden tök szép, mert kezeli a CTIA-OMTP szabványos füleseket, szoftverben dönti el, hogy melyik-melyik és jól nyomja ki a jeleket. Erre beruháztam a Z1C-re és egy jó kis Sony MH1 LiveSound fülesre, amik nem kompatibilisek egymással. Azóta is minden máshoz használhatnám a fülest, csak éppen semmi máshoz nem akarom.
-
kelly416
veterán
válasz glacious #23081 üzenetére
Ezt most nem mondod komolyan, hogy ennyi?! Ha tudom...
Szerk.:
De akkor most segítséget kérnék, melyikről melyikre kell átalakítson? Mert gondolom ebből is van oda-vissza, és ahogy magamat ismerem, tuti azt rendelném meg találomra, aminek nem veszem hasznát.[ Szerkesztve ]
-
-
Bozek
nagyúr
Törölve, eltévesztettem a topic-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Partyface007
őstag
már számítottam valami ilyesmire link
-
VMatteo
őstag
Másik Piston3 tökéletesen működik, és az első aminek a hangerő le gombja szarakodik a z1c-mel, na az is jó egy random samsung s3-al. érdekes.
Tisztelet a Gépésznek!
-
mpierre
veterán
válasz Partyface007 #23090 üzenetére
Még jó, hogy mms fogadás/küldés nem működik. Céges előfizetésben tiltják. A hengáutot meg leszedtem a telóról root után. Eddig jó. Majd lesz más.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
air
nagyúr
Az Android sebezhetőségének 95%-a maga a juzer.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Vikooo
addikt
Hetente van ilyen hir. Minden sebezheto, ha megvan hozza a megfelelo alany.
Jovoheten az iOS -rol "derul ki" valami hasonlo.
A WP persze, hogy biztonsagos, alig van ra alkalmazas[ Szerkesztve ]
-
knuckle
aktív tag
válasz VMatteo #23074 üzenetére
én továbbra is cumizok az SBH50-es BT headsettel...
KK alatt tökéletes volt, itt meg recseg, rotyog, vízhangzik, eldobja, stb...
már a nem létező hajam is égnek áll tőle...
megvárom az 5.1-et, ha az is ilyen vicceske lesz, megy vissza a KK..."...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."
-
drnet
aktív tag
Tud valaki megbízható szervizt Szegeden, ahova nyugodtan beadhatom a telót kijelzőcserére?
-
knuckle
aktív tag
válasz pmatthew #23098 üzenetére
persze, hogy próbáltam, sőt töröltem is, és újra "párosítottam" őket, kipróbáltam öcsémével is neki is pont ugyanilyen van.
sőt öcsém telójával is kipróbáltam a fülest, ami egy ájfón, és azzal tökéletesen működött.
géppel is összepárosítottam, és több órán keresztül hallgattam zenét, 2 falon keresztül a másik szobából, és minden fasza volt...
szóval ez biztos nem a füles hibája sajnos"...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."
-
bandi0000
nagyúr
Sajnos búcsúzok én is, beàzott a kicsike a hibàmból, volt rajta biztosítàs telekom àltal azt hittem kapok újat az árába de rosszul tudtam, ha meg tudjàk csinálni megcsinálják ha nem akkor kapok ilyet vagy hasonlót valszeg felújítottat de mindkét esetbe 25k és ezért fizetek 1,5 éve havi 2,5k t és bàrmi lesz onnantól fél év gari lesz rà a szervízhez ahonnan hozták szóval nem is a gyártóhoz azt hiszem mondom is le a biztosìtàst semmi értelme
Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mini PC
- Java programozás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.