- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
A PONG-ra én is rájöttem hamar.
A pisztoly-ban egy fényérzékelő volt. Az ilyen régi gépeknél a működési elve az volt a cuccnak, hogy:
Amikor meghúztad a ravaszt, a TV-n volt 1-2 képkocka, amin minden fekete volt, kivéve amit el kellett találni, ott egy fehér kör jelent meg. Így ha a ravaszt meghúztad, és érzékelte a fényt, találat, ha nem, akkor nem.szerk: oh, látom, közben felettem is leírták a választ, úgyhogy inkább átdobom OFF-ba.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
dabadab
titán
Mondjuk egy általános pongot felismerni nem túl nehéz, ugyan volt ezermilliófajta, de alapvetően mind ugyanúgy nézett ki: valami analóg pozicionáló kontroller (gomb nélkül) meg egy főegység, amin van játékválasztó ésvagy lehet állítani pár bináris paramétert (ráadásul legtöbbnek a belseje is szinte ugyanaz volt, mert a General Instruments AY-3-8500 chipjére (vagy annak valamelyik variánsára) épültek, ami tartalmazott kb. mindent, ami kellett egy pongba). Az egyetlen nehézség az, hogy ez az ezermillió közül pont melyik
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Spirit
őstag
Én még sosem láttam ilyet, de a fórumra kattintás előtt rájöttem én is. A gondolatmenet:
"Valamiféle gép, amiből RF csatlakozós kábel jön, tehát valószínűleg TV-re kellett kötni. Két egyforma vezérlő is található, amin viszont mindössze 1-1 potméter látható. Valamiféle régi "játékkonzol" lesz ez, de mi az, ami egy potival irányíth....a PONG..de minek az a sok gomb?Nézzük a feliratokat a gombok fölött. Valamiféle teniszütő forma...áhh, ez a pong lesz b*szod, na nézzük a fórumot."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest