-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
válasz Dottore #49734 üzenetére
A tegnapi (a wifi mint a huzat úgy kapcsol ki lezárt képernyő alatt, pedig a mindig ébren opció van kiválasztva) wifi probléma megoldódott, hátha valakinek hasznos lesz.
Modem kikapcsol pár percre, telefonon kapcsolat elfelejt és restart.
Utána csatlakozás, jelszó beír és tadaaaa...[ Szerkesztve ]
-
-
Dottore
addikt
válasz metal01 #49761 üzenetére
Szerintem nagyon komoly változtatás volt a jogosultságkezelés, ez alapjaiban felforgatta az előző rendszerhez képest a jelenlegit. Nézd nem akarok védeni egy céget de egy ekkora hajó nagyon lassan fordul és tudom, hogy mindenkinek a saját gondja a legnagyobb, de ez valójában egy apróság. Én csak most tettem fel a mályvát, pedig régóta kint van, mert vagy várok míg tudom tolerálni a hibákat, vagy azonnal felteszem és viselem a következményeket. Idő kell, hogy megoldják ezeket a problémákat és néha az is előfordul, hogy nem sikerül.
-
metal01
őstag
válasz Dottore #49762 üzenetére
Lolli óta tapasztalom a "WIFI drop" bugot. Hol dobálja, hol nem sleepben. Amikor eldobja átvált automatikusan mobilnetre. Mert úgy van beállítva. Ha nem így lenne, akkor az eldobott WIFI miatt csak akkor kapok meg üzeneteket, mailt, stb. amikor feloldás után kegyeskedik visszakapcsolódni a WIFI hálózatra. Arról nem is beszélve, hogy amikor eldobja a mobilnet adatforgalma ketyeg. Pont azért használunk WIFI-t, hogy ez ne így legyen, ha nem muszáj. Azért ez nem kis bug...
-
metal01
őstag
válasz StarKiller89 #49765 üzenetére
Nálam is fix. Mégis random dobája.
-
Dottore
addikt
válasz StarKiller89 #49765 üzenetére
De az, mert nem várhatod el a felhasználóktól hogy odamászkáljanak idegen routerekhez és fix címeket állítsanak be maguknak.
-
nagyúr
Sziasztok! Rég írtam már ide 6.0 hogyan szuperál a nexus5-n? Most 5.1 aicp van fent, de eléggé bugzik, kipróbálnám a stock 6.0-t, ha stabil. A wugfreshel simán fel tudom flashelni vagy kell valamit mókolnom előtte? Esetleg a 6.0.1 cata is érdekelne, az van fent valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
válasz tboy93 #49770 üzenetére
A gyári teljesen rendben van, csak ugye nagyon gyér a funkcionalitás a főzött romokhoz képest.
6.0.1 cata teljesen rendben van, az itteni kommentek alapján ajánlott!Kerneleket amúgy még használ valaki?Nemigazán olvastam, csak a gyárik meg a CFWk saját kernelei pörögnek?
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
-
gabro0
őstag
Próbáltam az ElementalX (6.07) és BluSpark (r47) kerneleket.
BluSpark:
- Valahogy simábban megy minden. Chrome-ban az oldalakat görgetve nagyon ritkán akad meg és úgy folyik benne minden, öröm nézni. (Nem hittem el én se, ezért kicseréltem, majd vissza, de akkor is simább )
- Sajnos nincs benne hang módosítási lehetőség (kimeneti jelszint erősítés pl.)
- Ez alatt hangosabb a hangszóró alapbeállításon
- Szteró mod (kernelfüggetlen flashelhető zip) ezzel szól szépen
- KitKat alatt az elődjét a CodeBlue-t (r350) használtam nagy megelégedéssel, messze a legjobb voltElementalX: Most ez van fent a több lehetőség miatt, hamarosan lesz egy új verzió, lehet picit jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
kr:sz
tag
Sziasztok,
Lenne egy problémám, gondoltam hozzátok fordulok hátha találkozott már valaki ezzel a jelenséggel. Tegnap a telefonom egyszerűen kikapcsolta magát. Azóta már többször random generálta a problémát. Nem tudom, hogy mi okozhatja. Stock droid van rajta(6.0.1), soha nem volt buherálva és minden appom playstore-os. Lehet, hogy az aksi kezdene behalni? Kb másfél éves a telefon.
Üdv&thx,
Krisz -
Fkris
őstag
válasz LógaGéza #49772 üzenetére
,gabro köszi a válaszokat!
Na, király.
Lehet, lassan, ha lesz még 1-2másik kernel kipróbálva, frissíteni kellene az összefoglalót, drága TG! (Jó ég, Slice faterral így még nem beszéltem)
Ha rom ügyileg nem is, de kernelbe tuti van eltérés.[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
LógaGéza
veterán
Nálam franconál az volt a nagy húzóerő, hogy még N4 idejében megvettem hozzá az appot. Felraktam, ment egy kis undervolt, meg színprofilcsere, és egyből minden szép és jó
Arra figyelj, hogy ha felrakod már rootolt telóra, akkor kell egy unSu is, különben bootloop"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
zolka95
őstag
Más telefonoknál is vannak ilyen tipikus hibák (power gomb, keret repedés stb)?
Vagy csak ezt a telefont cseszték el így?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
slice14
veterán
Múltkorában mikor összekapirgáltad h mi kerüljön bele, akkor csodálkoztam hogy a Cataclysm miért nem került be, és aztán valahogy ez az ötlet azóta elveszett a légüres térben a két fülem között. Kerneleket nem szoktam tesztelgetni, így írni sem tudok mit róluk. Kb. azt a hármat használtam, ami benne is van a T.I.R.-ben.
Várom az ötleteket PM-ben, és akkor ha lesz időm, akkor ét sírógörcs között beszúrom. Te jó ég, nagyon hiányzik az Android és az N5. Jelenleg átköltöztem egy samu e2100-ba, mert csak avval tudtam megetetni a micro sim-et.A Cataclysm tuti bekerül.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
LógaGéza
veterán
válasz Dottore #49780 üzenetére
Igen - igazából akkor van "baj" ha a ROM amit használsz beépített SuperSU-t, vagy más Superuser appot használ, ugyanis franco-nak saját ramdiskje van, és az bekavarhat.
Szóval a javasolt módszer: unsu.zip -> kernel -> SuperSU 2.60, vagy újabb.slice14
Lenne egy pár felvetésem vele kapcsolatban, majd ha lesz holnap egy kis szabadidőm a melóban leírom[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
kr:sz
tag
Köszi a választ, úgy fest átlibbentem felette!
A power gombra én is gondoltam/gyanakodtam, mikor egy angol fórumon olvasgattam ilyen hirtelen random leállásokról, viszont ezt úgy is produkálhatja, hogy a power gomb megnyomása után még "felébred" a telefon, nyomkodom is(pl a fb hirfolyamot olvasgatom), de aztán egyszer csak lekapcsol? Szóval, ha power gombbal van a gond akkor a megnyomás után rögtön kellene reprodukálnia a leállást, nem?
Mindenesetre megpróbálom elintézni az LG-nél a dolgot, mert a keret repedés sajnos nálam is jelen van, így már emiatt el akartam menni a szervizbe, felírhattam egy újabb dolgot a listára...
Thx mégegyszer!
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz Dottore #49785 üzenetére
Francisco csak a beépítetthez említi. Próbáld meg, ha nem jó, akkor meg jó a TWRP-ben MTP mód, és fel tudod másolni a plusz cuccokat.
Fkris
Bocsi, de ez nagyon rossz volt...[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
vacs
veterán
-
Dottore
addikt
Nem kell unsu ha stock a kernel és van root. Kipróbáltam, simán felment a franco kernel. De a rootot újra fel kell persze tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni mert már a f.om kivan. Az istennek nem sikerül a telefont felismertetnem a pc-vel. Tölteni tölt de nincs mtp fájl átvitelem. Drivert próbáltam feltenni de azt írja a rendszer a Latest usb driverre hogy nem talált megfelelőt.... Fantasztikus. Eszköz kezelőből eltávolítottam a telefont. Utána telepít keveset a rendszer de aztán ugyan ott vagyok ahol a part szakad...
-
Fkris
őstag
NRT, driver installáción menj végig, ha nem segít, akkor töröld az illesztőt és manuálisan is tedd fel.
Ha ez sem jön be, akkor próbáld meg először TWRP ben mountolni, és úgy rátenni a fájlokat, utána hátha működni fog.
ha ez sem sikerül, akkor windowst kell újrahúzni sajnos:S"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
szpali
addikt
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest