Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CheGhost

    aktív tag

    Mindenki szereti a plazmát, és szeretjük, mert filmnézésre szerintünk nincs még kevesebb kompromisszummal járó eszköz, de a beárazásra talán célszerűbb az alábbi topikot használni:
    Házimozi / hifi / tv beárazás
    Lehet vitatkozni, hogy szerintem nem ér annyit, vagy éppen többet ér. Ha megveszi valaki, akkor neki megért annyit, ha hosszabb ideig nem, akkor túlárazott. Kérlek titeket, ne legyen ez a téma a saját farkába harapó kígyó!
    Nincs egyetemes igazság. Ha te éppen kitaláltad, akkor pedig nem ez a fórum a célja a megvitatásnak, mert le fogom nyúlni, és én fogok vele egy rahedli pénzt keresni. ;]
    Napok óta mintha kisgyerekek civakodását hallgatnám. "Nincs igazad, mert én ezt jobban tudom!" Emellett már lassan oda is eljutunk, hogy a másik ember zsebébe kutakodunk. Tételezzük fel, hogy valaki bevállalja, hogy hetekig-hónapokig zsíros kenyéren és vízen él, hogy megszerezzen egy csúcs eszközt. Azt te nem fogod látni, mennyi lemondást tett azért, hogy megszerezze, csak azt mondod, hogy "az egy hülye kulák, mert meg tudta venni azt a csúcs készüléket".
    Kérlek, ezt fejezzétek be, mert akár itt, akár az életben ez nem vezet előre, nem vezet semmi jóra!
    A következő hónapokban, akár néhány évben még lesznek olyanok, akik itt, és nem a beárazós topikban kérdezik meg, hogy mennyit érhet a plazmájuk. Arra lesz válasz, mert egy normális közösséget ismertem meg itt. Persze lehet, hogy sok, lehet, hogy kevés, amit mondanak, de korlátozódjunk konkrét esetekre, és a mostani elméleti szócséplést zárjuk le!
    Hosszú és tartalmas életet kívánok mindenkinek és a plazmájuknak!

    U.i.:
    Meg se próbáljátok, nem válaszolok a témához kapcsolódó hozzászólásokra, és provokációkra!

    [ Szerkesztve ]

    *** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***

Új hozzászólás Aktív témák