Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balisz

    senior tag

    válasz DoxaM #79550 üzenetére

    Szerintem te nagyon jól mutatod hogy egy normális átlag felhasználó hogyan gondolkozik a témáról és nincs is ezzel semmi baj.

    Én nem a moziélményre mint moziba járásra gondoltam, hanem a vetített kép jellegére. Egy plazma sokkal közelebb áll hozzá mint egy LCD. Ez a legtöbb ember számára már kapásból egy nehezen megfogható dolog. A klasszikus moziélmény vitát meghagyom azoknak akiknek nagy az igazságérzete és sok szabadideje van értelmetlen kommentek írogatására. :)

    Tényleg ne vedd személyeskedésnek, de egy Samu D550 nagyon távol áll egy Pana ST50-től. Persze aki nem érzékeny a különbségekre annak aztán szinte mindegy. Teljesen rendben van az is hogy valaki bármilyen megjelenítőn tud filmet nézni, ő legalább mindig a filmet és nem pedig a megjelenítő eszközt nézi. Én viszont sajnos látom a különbségeket, azt is megmondom 3 másodperc után hogy egy film (kb.) milyen digitális kamerával lett felvéve a film és zavar ha például a Holtodiglannál nem a megfelelő képprofil van kiválasztva. Lehet hogy beteges, de ez van, nem tudok vele mit csinálni. Inkább veszek egy olyan tévét amivel együtt tudok élni minthogy feleslegesen idegesítsem magam azzal ami számomra nem megfelelő, de mégsem érzem úgy hogy ezért felsőbb rendű vagyok. Az a baj hogy az internet népe úgy védi az igazát mintha az élete múlna rajta. Itt is egyesek úgy beszélnek az LCD-ről mintha a Sátán tárgyi megtestesülése lenne, csak azt nem értem miért. Aki szereti a plazmát az nyugodtan ossza meg a többi plazma kedvelővel, de az LCD-t szidni aztán halál felesleges, mert van más alternatíva (igen, még mindig van!)! De ezt ugyanúgy telefonokra vagy bármi másra is át lehet vezetni, egyszerűen nevetségesek az emberek hogy ezzel töltik az idejüket. Mindenesetre nagyon távol állunk még attól hogy őszintén civilizált és tudatos emberiségnek nevezhessük magunkat. Na de be is fejezem, úgy érzem elkalandoztam egy kicsit. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák