- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz Shadowbull #34943 üzenetére
-
BBéci
legenda
A külső merevlemez elfér a polc hátsó felében, valamelyik készülék mögött. Akár 8-10 darabot is elrejthetsz egy nagyobb hifiállványon.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Cha-b
senior tag
El, de nekem nincs annyi vinyóra szükségem, mivel én ált. minden filmet 1szer nézek meg aztán törlöm, a jobbakat megtartom BD50ben, illetve a sorozatokat tartom még meg , mert sorozatfüggő vagyok. Erre egyenlőre elég egy 2terrás a c200ban , de ha nem lesz akkorsem külső házakat veszek majd, hanem inkább egy NAS-t. De jelenleg még nincsen ilyenre igényem.
CSAKAKISPEST!!!!
-
BBéci
legenda
Mindenki azt a megoldást választhatja, ami számára szimpatikusabb. Legfeljebb 2 merevlemezt szoktam a lejátszó mellé helyezni, mások többet.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kovadika
őstag
válasz hunspikey #34941 üzenetére
Mede8er MED600X3D, Dune 303D. Ezek 3D-sek, ha tényleg nem kell 3D, akkor esetleg valamelyik stabil sigma chipre épülő Dune, mondjuk a Smart széria valamelyik példánya: D1, H1, B1.
(#34936) hunspikey
Akkor tényleg nincs előrelépés, ami várható volt. Első Full-HD modellként úgy érezték felesleges a fejlesztgetés. És itt is a "butított" távirányító van.
[ Szerkesztve ]
-
89Csabi89
tag
#34943 Shadowbull & #34947 mp54: Miért lenne rossz a robbanómotor kifejezés, ami már kb. 100 éve a köztudatban él? Persze kötekedni mindig lehet egy szó valós jelentésén, de ezt adták neki és kész! A belső égésű motor mivel jobb? Elég a motor vagy mi?
Nos akkor tisztázzuk a helyzetet. A robbanómotor elnevezést (mint ahogyan a belső égésű motort is) a 3. ütem miatt kapta ahol is amikor a dugattyú a legfelső helyezettben van a gyújtógyertya szikrája meggyújtja az égéstérben összesűrített benzin-levegő keveréket ami "robbanásszerűen" ELÉG.
[ Szerkesztve ]
-
BNóra
csendes tag
Tisztelt Fórumozók!
A UPC szerint a 2011-es Panasonic g30 ha jól látom a tv hátulján nem működik a kártyás módon csak stb-vel.
Higgyek nekik vagy próbáljam meg max nem működik.Rengeteg igy is a távirányitóm.
Válaszotokat köszönettel venném.
Nóra.
-
Ispy
veterán
Ha jól tudom, akkor abban a tv-ben van CI+-os fogadóhely, szóval mennie kell vele, csak az elején régiónak Finnországot kell kiválasztani.
(De azért várjuk meg a többiek véleményét is ).
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
DM-Fan
Topikgazda
Működik az, simán mennie kell a megfelelő kártyamodullal. Több topictárs is így használja a UPC előfizetését már a 30-as szériás Panasonic TV-jével is. A G30-nál már csak nem is kell Finnországot választani, annak már mennie kell Magyarország régió kiválasztása mellett is.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
Nem az ékezetek miatt kellett korábban sem Finnországot vagy Svédországot választani, hanem azért, mert a TV (a 20-as szériával bezárólag) Magyarország beállítással nem talált DVB-C csatornákat. A finnben tudtommal az ö betűt leszámítva nincsenek magyar ékezetes karakterek, azon felül tán még umlaut a-t használnak. Ennyire nem vagyunk nyelvrokonok.
Szóval szerintem az 50-es szériának már bőven kéne csatornát találni Magyarország régióbeállítással is, mert emlékeim szerint már a 30-as széria modelljei is találtak úgy. Nálam a G20-on még valóban Svédországot kellett beállítani annak érdekében, hogy csatornát találjon a DVB-C tuner a conax-kártyával, de a nyelv pl. nálam is magyarra van állítva és ez határozza meg az EPG-karakterkészletet.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Dexar007
veterán
válasz hunspikey #34936 üzenetére
Nálam az ST60 szerintem ezért fog akkor kiesni.:
"With a 66 ms input lag (and that's in Games mode), experienced gamers will notice some latency which could hinder their performances in multiplayer set-ups. The screen responsiveness, however, is still unbeatable."
Ezt már több helyen leírták,úgyhogy nyugodtan kijelenthetjük,hogy játszhatatlan és csak filmnézésre való.
Give me your cum,bull!
-
buci30
addikt
Bekel majd kalibrálni úgy hallottam a 3D tv-t? Ez mit is jelent és hogyan is?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
nagyúr
válasz Scoobyka #34945 üzenetére
"tenyleg kepes vagyok ugy hagyni 2orara a tvt veletlenul vagy elaludni es nem biztos h utana mas forrasbol elkezdeni tisztitani ugyanagyi ideig"
Ha teszem azt (egyáltalán nem biztos, sőt) beég, az is kevesebb és kevésbé feltűnő képhibát fog eredményezni, mint egy LCD folyamatosan jelen lévő anomáliái.
"lcd fronton meg nem erdekel most semmi ,a regi hagyomanyost jobbnak tartom a mostani lededseknel es ez lehet az en bajom."
Ez nem a te bajod, a LED-es háttérvilágításnak több hátránya van, mint előnye.
-
efi99
őstag
válasz DM-Fan #34961 üzenetére
Az 50-es sorozat magyarországi beállítással is megtalálja a DVB-C csatornákat, de az EPG valóban nem minden szolgáltatónál oké, hiába van magyar nyelven.
Nálam németországival jók az ékezetes betűk, függetlenül a nyelvtől. (Vidanet). Hogy milyen bravúrral tudják ezt elcseszni nem tudom, mert így madártávlatból úgy gondolná az ember, hogy ezt elrontani - pláne így fordítva működtetni - nehezebb szolgáltatói oldalról, mint jól.
Nekem már az sem világos, hogy egy szabványosított rendszerben mi az hogy a DVB-C szkennelés nem találja meg a csatornákat (csak nem különböző frekvenciákat használnak ), meg pl, hogy CI+ foglalaton keresztül egyik tv megy másik nem ugyanazzal a CA modullal.Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
buci30
addikt
válasz DM-Fan #34967 üzenetére
Most már igen full.
Na de mivel nincs ilyen gépem így honnan is tudok szerezni ilyen dvd-t?
Aki tud esetleg privit is írhatAz UT50-be most akkor van wifi és felvevő vagy no? Mert wifit valahol írják valahol nem
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz buci30 #34973 üzenetére
"Az UT50-be most akkor van wifi és felvevő vagy no? Mert wifit valahol írják valahol nem"
Megintcsak megkérdem: az #1. HSZ ide vonatkozó táblázata megvolt? Ott van benne minden, feketén-fehéren. Segítek: az UT50-ben WiFi sincs (az előkészítve csak azt jelenti, hogy USB-s WiFi-stick-et tud fogadni) és rögzíteni sem tud, ezek csak az ST50 és a fölötte levő készülékek sajátosságai.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Ispy
veterán
válasz DM-Fan #34961 üzenetére
Csatornát talál csak az EPG-ben nincsenek ékezetek, viszont Finn régióval meg tökéletesen látszanak a magyar karakterek (nem umlaut és társai, hanem a rendes magyar ékezetek). Én először arra gondoltam, hogy rosszul van hozzárendelve a karaktertábla az országhoz, de ha másnak jó, akkor passz.
Hogy miért és hogyan azt nem tudom, én is neten találtam rá a megoldásra.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
aldebaran
őstag
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
tabyster
csendes tag
Sziasztok,
Nem olvastam vissza mert millió egy hsz van itt már. Én is TV vásárlás előtt állok, és én a plazmát preferálnám a képe miatt, ugyanis sokkal szebb mint egy LED-es társaik.
A Panasonic TX-P42UT50E modeljét néztem ki. Van itt akinek van vagy hasonló és véleményt tudna mondani róla? Illetve, hogy hol érdemes nézelődni a boltokat tekintve?
Köszi előre is.
-
modflow
veterán
-
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz tabyster #34979 üzenetére
Pedig jobb lenne, ha visszaolvasnál, továbbmegyek: használnád a keresőt, mert annyi infó van a topicban az UT50-ről, hogy azt úgysem tudjuk egy HSZ-ben összefoglalni.
Röviden: belépő fullHD modell, nincs rajta tükröződésgátló bevonat, ezért nappal nem igazán használható. Funkciókat tekintve is nagyon alap, abszolút belépő modell, de jobb, mint a Samsung hasonló árú készülékei. Üzeletek közül a Panashop-ot preferáld, ott lehet hivalaos garancia-kiterjesztést is igényelni plusz pénzért!
buci30: nem, nem tud PiP-et.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
tabyster
csendes tag
válasz DM-Fan #34982 üzenetére
Köszi az infót.
Nem érted a gondom, ha rákeresek a dolgokra a hsz-ek fele kérdés és a választ szinte nem is látom. Mazsolázni meg nincs kedvem, ezért szerettem volna itt megkérdezni a tapasztalatokat róla, ki mit mond hol vette stb. Panashopot néztem ki én is, elég jó árban van bár Edigitalnak meg 0% THM is játszik.
Köszi.
-
-
Shadowbull
addikt
válasz 89Csabi89 #34956 üzenetére
ó, igazan kedves hogy felvilagositottal
a bibi ott van, hogy a hengerben nem robbanas tortenik, hanem eges. Belul, erted. Azert belsoegesu Van kulsoegesu is
van amikor robbanas, jobban mondva detonacios eges tortenik, akkor mondjuk hogy kopog a motor, es azt nem szeretjuk, mert rovid uton szethullik
(#34986) daniel2121
a mernokok azok ilyenek, szeretik rendes neven nevezni a dolgokat, es hulyesegeken verre menoen vitatkozni
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
patakidr
aktív tag
A DUNE 303D viszi a BD iso-t is gond nélkül, menüvel?
Ehhez a típushoz csak külsőleg tudok 1 db merevlemezt kapcsolni? Nincsen beépítési lehetőségem? -
patakidr
aktív tag
válasz Shadowbull #34987 üzenetére
Édes Jó Istenem!
Most tényleg ezeken a baromságokon vagytok képesek rágódni, csak, mert hoztam egy plasztikus példát?
Amikor a topiclátogatók (tisztelet a Kivételnek) fele még az anyanyelvét sem beszéli közepesnél jobban?Elszomorító!
a mernokok azok ilyenek, szeretik rendes neven nevezni a dolgokat, es hulyesegeken verre menoen vitatkozni
Számos mérnök beosztottam van:SAJNOS TÉNYLEG ÍGY VAN. Azonban a szociális életükkel szinte kivétel nélkül bajban vannak, olyan dolgokkal, amin egy értelmes halandó egy percig sem gondolkozna. (Mielőtt bárki megkövezne: Apám is mérnökember...)
[ Szerkesztve ]
-
patakidr
aktív tag
-
Dexar007
veterán
Give me your cum,bull!
-
Smith Ügynök
tag
Üdv!
Kis segítséget adjatok nekem TV vásárlásban:
kb. 2-2,5-3m-ről lenne használva főleg estefele, a keret kb. 180-190 ezer.
Pana 42ST50 vagy Samsung PS51E530?
És a vásárlást honnan érdemes?
Panánál panashop.hu
Samunál? Pl ez? [link]Köszönöm
-
kovadika
őstag
válasz Smith Ügynök #34998 üzenetére
Az Aqua rendben van. Valahol kompromisszumot kell kötnöd, ha a kereted tudnád bővíteni 207 ezerre, akkor talán kevesebbet kéne az 50UT50-el, ami méretben hozza a Samsungét, képminőségben és funkciókban pedig átfedésben van a két készülék között. Ha kell szűrő és 3D, akkor ST50. Ha a nagyobb képátló fontosabb, akkor E530.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- GTA: San Andreas
- Minden ami hőszivattyú
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák