Hirdetés
Aktív témák
-
orkester
őstag
válasz roland02 #5569 üzenetére
Szia!
Én vásároltam már náluk, 3 napon belül megkaptam a Tv-m, ami nem is volt raktáron. + ajándék hdmi kábel és 5000Ft utalvány(ez anno pár hónapig volt felhasználható). LG-re saját gari papírt adtak, nem hivatalos gyárit.Erősen gondolkozom, hogy lecseréljem-e az Lg 42LC41-esemet egy Pana 42PX80ra. Végre szeretnék igazi színeket látni, és meguntam, hogy gyors mozgásnál pl. a gyep egy nagy zöld massza lesz. Most, hogy ennyire olcsó lett elég jó vétel. Már csak egy hozzáértő támogatása/egyetértése kéne, mert itthon ezt nem kapom meg!
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Sub-S
senior tag
válasz roland02 #5579 üzenetére
Szerintem először azt döntsd el, hogy plazmát vagy LCD-t szeretnél.
Előnyökkel, hátrányokkal gondolom tisztában lehetsz, ezek alapján mérlegelj, hogy neked mi a fontosabb. Ha lehetőságed van rá mindenképp nézd meg testközelből is a versenyzőket és csak utána hozz döntést, de azt neked kell meghozni. Véleményeket, tapasztalatatokat visszaolvasva (megfelelő topikokban) találhatsz.Az ilyen módon feltett kérdésekre érdemi választ nem lehet adni, hiszen nem lehet tudni az igényeidet, elvárásaidat, azt, hogy milyen célra használnád, milyen forrással...
-
orkester
őstag
válasz roland02 #5582 üzenetére
Nekem éppen folyamatban van az LCD>Plazma cserém, remélem jövőhétre legkésőbb megjön, akkor bővebb infókkal is tudok szolgálni, bár az is igaz, hogy nekem még 2007-es Lcdm van.
Nem HD tv adáshoz szerintem rosszabb a FullHD, mert jobban kijönnek a nagyobb felbontás miatt a minőségi hibák.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
válasz roland02 #5760 üzenetére
Szia!
Szerintem nem fogsz észrevenni különbséget ilyen távolságból azon kívül, hogy 13cm-el megnő a Tv átmérője.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest