Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az agyagtáblás számítógép, avagy ne röhögtess !
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Az MM-ben jártam TV ügyben, az eladó szerint most a Panasonic TX-P42G10E a legjobb válsztás.Szerintetek ez igaz?Illetve azt nem tudom, hogy a régi VHS, MiniDV-ről készített DVD-im, hogy fognak kinézni?Átkapcsolt analóg TV adásra, olyan volt, mint egy többször másolt VHS kazetta (azt mondta otthon jobb lesz ,UPC kábel), a beépített tuner képe egészen tűrhető volt.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Várok még egy kicsit. Leginkább az analóg TV adástól tartottam, mert a Panasonicnál is azt mondták, hogy Full HD-n elég gyenge lesz.Olvastam, hogy a plazmának vagy egy olyan tulajdonsága, hogy remeg a kép, de ezt csak nagyon kevesen veszik észre, őket viszon eléggé zavarhatja.Ez mi a fene lehet?
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz nortberg #5775 üzenetére
Itt a 46"-ost tesztelik, a feketéjét a KURO-hoz hasonlítják.
Ez a beégés veszély, vibrálás kicsit idegesítő.Lehet, hogy a vibrálást észre sem vettem volna, de most már direkt keresni fogom. Most 63 cm 50Hz-es TV-m van azon nem látom, csak ha mellé nézek.Egyszer vettem egy 72 cm 50 Hz-es TV, visszavittem mert a nagyobb képméret miatt jobban látszott a vibrálás, ettől félek a Panánál is.A plazmákon csak akkor látszik a vibrálás ha mellé nézek, vagy szemből is? -
pinnacle
nagyúr
Én is rendeltem egy TH-42PX80-t.Sokáig gondolkodtam, hogy nem kellene inkább FullHD-sat venni, de mivel még kell pár évet várni az ilyen adásokra inkább maradtam ennél.Arról nem is beszélve, hogy jópár üzletben megkértem, hogy necsak a demót hanem normál adást is hagy próbáljak ki a FullHD-s TV-ken, hát valami szörnyen néztek ki.Van még egy csomó VHS felvételem DVD-re írva, gondolom azok sem lennének szebbek.Már csak egy dologtól félek, hogy régebben írták a plazmának volt egy rossz tulajdonsága az, hogy villog.Remélem ilyen gond nincs, meg valószinüleg kevésbé villog, mint az 50Hz-es Tv-m, igaz jóval nagyobb lesz a képátmérője.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi!Nekem az 50Hz-nél is csak akkor tünt fel, hogy mennyire villog, amikor mondták, hogy úgy lehet legjobban észrevenni, ha "mellénéz" az ember. Sajnos csak pénteken tudják kiszállítani.Egyébként mire kell figyelni (hibalehetőségre gondolok)?Gondolom itt nincs pixelhiba.Ha jól emlékszem még azt ajánlották, hogy be kell "járatni" a Tv-t, pl.Dvd film nézéssel (erre mennyi időt szánjak?), nehogy az elején beégessek valami logót.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi!Mégis kihozták a mai napon, csak ajánlani tudom ezt a céget.Sajnos vissza kellett vinni. Idegesítően zúgott, azt mondták, hogy ilyet még nem tapasztaltak.Viszont megnéztem rajta a TV adásokat és sajnos ezen is nagyon "kockásodott".Amíg nem lesz HD sugárzás maradok a TV-nél.
-
pinnacle
nagyúr
Attól tartok, hogy az átállásig nem veszek HD TV-t se plazmát se LCD-t.90%-ban TV-t néznék, az meg sehogy sem lesz jó.Egy ismerős TV szerelő ajánlotta, hogy vegyek használt Lowe 72 cm 100Hz-s TV-t, lehet, hogy az lesz a végén.4 év múlva az átálláskor meg valami olcsó OLED-et.
-
pinnacle
nagyúr
Próbálok találni valami jó szolgáltatót.Egyelőre csak a UPC legdrágább csomagjához adnak HDMI-s settopboxot.Nálatok ki van?Egyébként DVD-vel is kipróbáltam, a képe olyan volt mint egy többször másolt VHS kazettának, tudom ez sem HD minőség, de azért többet vártam.Amikor kereste a csatornákat, a számok mellett, zöldes elszíneződés volt.Ez nem probléma?
-
pinnacle
nagyúr
Nem hiszem, hogy egy hivatalos Panasonic kereskedő ilyet csinálna.Ráadásul magától mondta, hogy viszaviszi a zúgás miatt.Még a Panasonic TX-P42G10E-re gondoltam, láttam a beépített dekóderrel a képét, egészen jó volt.Viszont még ez is villog a 600Hz ellenére, a nálam lévő modell is villogott hangolás közben.Lehet, hogy a végén mégis megvárom az OLED-et.Illetve még megnézem a Toshibát állítólag ez jól jeleníti meg az SD adást is.Még a Sony KDL40Z4500, Samsung LE40B650 is nagyon dicsérik.Nem tudom, milyenek lehetnek, mert az LCD-k nekem még demóban sem tetszenek.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi!Én eleve plazmát akartam venni, csak ez a vibrálás ne lenne.Hangolás közben is láttam,persze lehet, hogy csak azért mert tudtam róla.Pixelgaranciát senki sem vállal, egyáltalán látszik 2-3 méterről?Mondjuk végszükségben ott az elállás joga.4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest