Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • SteadyMan

    aktív tag

    válasz T2000 #5009 üzenetére

    Hi T2000!

    Egy-két dologra mindenképpen figyelj!

    1. Mivel kint hideg van és nem tartom valószínűnek, hogy fűtött rakterű szállítójárműben viszik ki a TV-t, ezért addig ne kapcsold be, amíg nem "akklimatizálódik" a készülék. Azaz bontsd ki, vedd le róla a nylon borítást és hagyd legalább 1-2 órát szabadon abban a helyiségben, ahol használni fogod, hogy vegye át a berendezés a környezeti hőmérsékletet. Főleg a fém részek (a NYÁK lap rézbevonat is!) nagyon le tudnak hűlni egy hosszabb szállítás, raktározás során és nem használ a gyors felmelegedés a lehült TV alkatrészeinek.
    2. Olyan helyre tedd, ahol tud a TV szellőzni, azaz ne zárd be polcok közé, szekrénysorba, stb. Szerintem legjobb falra feltenni egy konzollal, ott minden irányból éri a levegő működés közben.
    3. Ne küldd meg max. fégyerővel és kontraszttal és hosszú ideig tartó statikus képtartalommal az első időkben. (úgy 200 üzemórát tartanak "bejáratásra" elegendőnek)
    4. Én személy szerint híve vagyok a huzamosabb járatásnak kikapcsolás nélkül az első napokban, kapcsolgatni kell a funkciókat, sok minden kiderül, ha van valami bibi.

Aktív témák