Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • eaglesas

    tag

    válasz Stafni #48350 üzenetére

    Stafni: Fura lenne, ha visszafele fejlődnének a dolgok.
    Ilyen plazma fejlődéstörténetet nem tudok. Valami olcsó 42" LCD-t akartam, aztán ráleltem erre a topicra, és így kötöttem ki végül a plazmások táborában. Szerencsére!

    A fekete gondolom egyre sötétebb náluk is, nem tudom mi értelme van csökkenteni a fényerőt. Jobban fárasztja a szemet?

    A plazma tévék nagy problémája a viszonylag nagy energiafogyasztás. Az energiafogyasztás csökkentésének a legegyszerűbb módja a fényerő csökkentése.

    Amennyire én tudom, ezt a Samsung D sorozatú plazmákban meg is valósították, és így egyben romlott a kontraszt is. Egyébként a panasonic plazmák sem a nagy fényerejükről híresek. Korábban voltak is itt hozzászólások, amelyek a sötét képére panaszkodtak.

    A mérésekre lásd a televisioninfo.com oldalt. De a plasmatvbuying guide oldal D sorozatú plazma tv tesztjei is ezt támasztják alá. meg kell nézni!

    Hogy visszafele fejlődnének a dolgok? Miért? 100 évvel ezelőtt minden táplálék "bio" volt. Ma még a bio táplálék is szennyezett minimum a háttérszennyezés által. Íme a fejlődés.

    Egy ókori jó orvos valószínűleg jobb tanácsot adott betegnek, mint a maiak legjobbja. És jobban is gyógyította. Olyan író nem lesz többet, mint Shakespeare, és olyan filozófus sem, mint Aristotelész. Olyan fizikus sem, mint Newton. Már Einstein is messze lemaradt. Ráadásul Newton csak mellékesen tanulmányozta a fizikát, igazából a teológia érdekelte.

    A világ szellemi életében az utolsó nagy fellendülés a XX. század első három évtizede volt, amikor megszületett a kvantummechanika. Azóta a szellemi hanyatlás korszakát éljük.

    - A régiek még tudtak valamit.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák