Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
törölt tag
"Ez egy plazma topik."
Tudom, csak ha az LCD topikban isteníti valaki a plazmát, az ugye természetes, ha fordítva lenne, az pedig vak, idióta, stb.
"Másrészt 200e kategóriában az LED-LCD-knek egyetlen előnyük a fogyasztás"
Meg hogy nem kell tökölni velük, képet mosogatni, zoomolgatni, stb.
"A D550 a tesztekben simán lelépi a vele egy árban levőket"
Arról is vitatkozhatnánk, hogy mit mondanak a tesztek, és ki-ki mit lát, vagy hall.
Szóval, mint többször leírtam, mindenkinek más és más az értékrendje, s szerintem illene óvatosabban szidni a másikat. -
törölt tag
válasz GeneraL_XTX #47981 üzenetére
Na, pont erről a hangnemről beszéltem...
(#47983) Kernel
Látjátok, így is lehet...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kedves fórumtársak!
Nem szeretném a kedélyeket tovább borzolni, de muszáj reagálnom a személyemet ért támadásokra:
- Eszem ágában sem volt trollkodni, csupán "PH! nagyúr" LG iránti iszonyatos utálatára (És a stílusára) próbáltam reagálni. Szerinte az LG csak gagyikat gyárt, s ennek többször is hangot adott az LCD topikban is. Persze, tisztelem a véleményét, csak ugye nem kötelező elfogadni.- Nem tudom, melyik mondatommal szidtam a plazmákat, ha figyelmesen olvastok, szerintem egyikkel sem. Szakértőnek sem állítottam magam, bár 44 év alatt tapasztaltam egyet s mást...
- Műszeres mérések: Igen, sok mindenről tájékoztatnak, de akkor miért készülnek szubjektív tesztek nemcsak a szórakoztatóelektronikai termékekről, hanem autókról, kozmetikai cikkekről, stb??? Ha valaki vakon bízik a műszerekben, illetve a szakírókban, nos, az meg is érdemli...
Szóval, ha megbántottam volna valakit, elnézését kérem, nem ez volt a célom.Végezetül egy jó hír: Megyek vissza az LCD topikba, ott legalább nem találkozom olyan (finoman fogalmazva) modortalan emberekkel, mint GeneraL_XTX, vagy kornelka.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest