Hirdetés
Aktív témák
-
zippofcy
senior tag
válasz snoopy #36517 üzenetére
Tudtommal milla alatt csak DLPs 3Ds projektorok vannak, azoknak meg csapnivaló a kontrasztarányuk, nem is beszélve arról hogy csak 720p-sek (ami sokak szerint már 50 colra se elég, akkor 300ra ? ), és aki (mint én is) érzékeny a tárcsa "szivárványeffektjére" ami 3D alatt még fokozottabban jelentkezik, azok számára egyenesen nézhetetlenek.
500-600 ezerért már vannak jó (100 ezres dinamikus kontrasztú) 3 LCDs full HDs projektorok, de azokhoz egy jó motoros vászon még legalább 150-200 ezer (határ a csillagos ég).
Meg helyigényük se annyi mint egy 50 colos TVnek, nézési távolság, elhelyezési távolság, stb.
Szvsz a projektor nem a plazma ellenfele, más ligában játszanak. De persze van akinek csak a méret számít, haverom pl. a sorozatokat is fél millás epsonon nézi.Szerintem projektor annak való aki egy egész, nagy szobát be tud rendezni neki. Olyannak nem gáz az 1 millás költség se, plusz fél milla a hangcuccra.
Többieknek rongyrázás. De ez a magánvéleményem, amivel tutira egyedül lehetek a 3 millás autókat 20 éves futamidejű hitelre vásárlók országában[ Szerkesztve ]
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- 3D nyomtatás
- Letiltás - hogy is van ez?
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Halo sorozat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest