Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz adamsz82 #36498 üzenetére
Hát, a füzet még egy képen is mutatja a 220V-os tápkábelt.
Három volt a zacsiban: két fekete és egy szürke. Én a képnek megfelelően ráerőltettem a szürkét és a feketét a tápkáblre. A harmadik talán a koax-ra való.@ GeneraL_XTX
Na, ha te ezen a plazmán is foszforrlagtól szédülsz, akkor tényleg ne is kísérletezz velük többet.
A G20-as panához képest ez semmi, amit az EIZO teszt alatt produkált. Azon láttam szinte egy egész téglalapnyi szellemképet (mondjuk ez nekem csak a teszten tűnt fel, egyébként nem zavart), ezen csak egy minimális (pár pixelnyi) kis sáv követi, és azt is csak akkor látni igazán, ha követed a szemeddel a mozgást. Simán ráver az overdrive-os 5ms g2g H-IPS-re.És igaz, hogy nem szájtátós a feketeszint, de mellétéve a ~800:1-es IPS-t, már igen látványos a különség. (És nem babráltam még semmi picture settings-t, csak standard és minden alap.)
Ja, és nincs egy sub-pixel hiba se (ezen azért paráztam kicsit).
Érdekes, hogy nem talált új firmware-t, a 4 számjegyes D tulajok már túlestek egy bugos frissítésen is.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest