Hirdetés

Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz adamsz82 #36498 üzenetére

Hát, a füzet még egy képen is mutatja a 220V-os tápkábelt.
    Három volt a zacsiban: két fekete és egy szürke. Én a képnek megfelelően ráerőltettem a szürkét és a feketét a tápkáblre. A harmadik talán a koax-ra való.

@ GeneraL_XTX
    Na, ha te ezen a plazmán is foszforrlagtól szédülsz, akkor tényleg ne is kísérletezz velük többet.
    A G20-as panához képest ez semmi, amit az EIZO teszt alatt produkált. Azon láttam szinte egy egész téglalapnyi szellemképet (mondjuk ez nekem csak a teszten tűnt fel, egyébként nem zavart), ezen csak egy minimális (pár pixelnyi) kis sáv követi, és azt is csak akkor látni igazán, ha követed a szemeddel a mozgást. Simán ráver az overdrive-os 5ms g2g H-IPS-re.

És igaz, hogy nem szájtátós a feketeszint, de mellétéve a ~800:1-es IPS-t, már igen látványos a különség. (És nem babráltam még semmi picture settings-t, csak standard és minden alap.)

Ja, és nincs egy sub-pixel hiba se (ezen azért paráztam kicsit). :DD

Érdekes, hogy nem talált új firmware-t, a 4 számjegyes D tulajok már túlestek egy bugos frissítésen is.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák