Hirdetés
- Amazon Kindle
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- reMarkable - paper tablet
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
zippofcy
senior tag
A Wii max felbontása amit biztosan tudok az a 480p. Ezt komponens kábellel tudja amit külön kell hozzá megvenni. Lehet tudja még az 576p-t, de ebben így emlékeim alapján nem vagyok biztos. (itt figyel a Wii a TV előtt de rég használtam)
A hozzáadott kábellel csak NTSC vagy PAL felbontást tud (ami ugye nem p(rogresszív) hanem i(nterlaced).
Ennek megfelelően CRTn vagy plazmán ad élvezhető képet. LCDn felejtős.Beégéshez tuti hogy több óra változatlan képtartalom kell.
Ghostingra az első 50-100 órában minden plazma panel fokozottabban hajlamos.
De ez változó képtartalomra eltűnik.
Én pl. első perctől GT5-öztem a C7000-esemen, és a Lap meg a Position feliratok szépen látszottak is minden verseny után. 3-4 versenyenként a Burn In Protection menüpont alatti scrollingot hagytam futni pár percig, szépen kiszedte.
Most már nem ghostol annyira, gondolom nagyjából bejáratódott a panel.
Mivel jelenleg csak VH1-em van, azon meg nagy a logó ezért mikor azon volt a kontrasztot leszedtem 70%-ra, a háttérvilágítást meg hagytam 10-en.
3Ds filmeket néztem rajta első perctől, azoknál a kontraszt 100%, háttérvilágítás meg 20-as (vagyis minden max).
Ghostingot se vettem észre utánuk, igaz max 1.5-2 órát 3Dzek mert különben lefárasztja a szemem.
Bejáratás után Samunál se kell félni a beégéstől. Csak annyit kell betartani hogy mikor nem ülsz a TV előtt, kapcsold ki. Vagyis ne hagyd a HUDot menni órákig míg kajálsz, stb.
Panák még jobbak ilyen szempontból, a PV8amon egyszer egy kontrasztos PC háttérkép kint maradt órákig, kellett egy óra mire eltüntettem de sikerült.
Ha ők is annyit fejlődtek mint a samu akkor a mostani modelleket tényleg csak 8+ óra alatt lehet beégetni szvsz.Haverom 2006-os LG 50"-es plazmájába beleégett az RTL logó de első perctől kezdve csak az ment rajta. Hiába na, a rossz ízlés büntetendő
[ Szerkesztve ]
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest