Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz tusi_ #34067 üzenetére

    Hidd el, vannak olyan jellegzetes stílusjegyei minden márkának, amikről simán felismerhető. Én merem állítani, hogy számomra nem lenne kihívás egy vakteszten megmondani, hogy melyik az LG, melyik a Samsung és melyik a Pana. Ha kellően sok TV-t láttál már, akkor bőven látható a különbség, még kalibrált kijelzőknél is.

    A floating black más gyártóknál való meglétét én is meg tudom erősíteni, láttam már LG plazmát is produkálni a jelenséget.

    A foszforlag a Pana-nál eléggé panel és típusfüggő. Ilyen szempontból például a 2008-as PX80-asom volt az etalon eddig, azon tényleg semmilyen foszforlag nem volt látható, semmilyen forrásról hajtva sem, ellenben a G20-on látom néha.

    A vaktesztes cikket én is olvastam, a legtöbben tényleg egy Sharp Aquos-t tartottak legszebbnek. A legtöbben egyébként a HD-Ready és a fullHD között sem tudnak különbséget tenni, több esetben előbbit mondják kellemesebbnek. Mondjuk a Sharp TV sikerén nem is csodálkozom: HD-anyaggal hajtva brutál dolgokra képes némelyik Sharp LCD (más gyártóé is), viszont SD-anyagnál rögtön elvéreznek, ezért tartom rugalmasabb és jobban ajánlható technológiának a plazmát, mert az mindkettő forrás esetén remekel.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák