Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz CartmanX360 #20099 üzenetére
Láttam már igen makacs ghost-ot, ami sok-sok napig megvolt (egyébként pont az RTL-Klub logó okozta azt is), de aztán eltűnt. Nem kell aggódnod, ha tényleg úgy sikerült előidézni, ahogy múltkor leírtad, akkor el fog tűnni! Addig is került azt az adót, vagy legalább zoom-old ki a logót!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
kerni
tag
válasz schumacher26 #20101 üzenetére
LG50PK350 199.990,- Pana42G20E 249.990,- a többi LCD de abból van 11 féle
-
kerni
tag
válasz schumacher26 #20101 üzenetére
X20 129.990,- ez lemaradt
-
schumacher26
csendes tag
válasz schumacher26 #20105 üzenetére
Sziasztok.Egyik ismerösöm is hallott erröl, és ö a C530 nézte,de még az Lg pk550et keresi.Szerintetek melyik a jobb?Lg pk550 állitolag dicsérték,nemtom hogy a samu c530 ugymond közép kategoria alatt van nem?
Szerintetek a 2-tvröl vélemény?
Köszönöm elöre is mindenkinek -
Joshi
titán
Ne aggódj, én több órát játszottam egy LG PK250-en autószimulátorral és a köridő+pozíció+fordulatszámmérő stb napokig ott maradt a sarkokban. Aztán egyszer csak eltűnt. Mondjuk azóta kikapcsolom ha gyakorlok.
-
szp1
addikt
Ha jól számolom, 8 nappal ezelőtt írtál a jelenségről először.
Azóta megvan állandóan a logo?Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
karika011
tag
"beégett az RTL logó a G20-as Panasonic plazmámba "
Pedig már majdnem meggyőztem magam hogy plazmát vegyek,de így el ment a kedvem.A V20-s piszok jó tv láttam élőben veri az összes LCD-t,de azt valahogy nem veszi be a gyomrom hogy a gyerekeimnek azt mondjam hogy ne tévézzenek napközben vagy legalább óránként váltsanak csatornát.(szoktak diesney chanel-t is nézni)Cáfoljatok ha nem így lenne ,mert ez a tv nagyon tetszik. -
szp1
addikt
válasz karika011 #20111 üzenetére
Én csak annyit tudok mondani, hogy az 5 hónapos Tv-met teljesen rendeltetésszerűen használjuk, napi 5-10 órát a legváltozatosabb műsorokkal és adókkal, kettő kamaszlánnyal fűszerezve a használatot. Természetesen abszolút nem foglalkoznak a TV-re vonatkozó utasításaimmal. Megy minden képformátummal, nézik az RTL-t is. Egyszer tapasztaltam egy kb 1-2 perces ghost-ot, ugyanitt. Kétszer bealudtam éjjel, egyik esetben a viasat logója maradt ott ( a nagy éjjeli ), másodszor a monoszkóp. Newm tudom mennyi ideig volt ott, de 5 perc teljes képernyős üzem eltüntette.
Igaz, csak egy Panasonic C10-ről van szó.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
willi100
csendes tag
-
karika011
tag
Kösz mindenkinek a hozzászólást még alszom rá egy párat .Addig is olvasgatom a fórumot, gyűjtöm a tapasztalatokat.
[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
Nekem jónak tűnik, főleg viszonylag sötét szobában.
-
Ijk
nagyúr
-
robi-k
őstag
válasz CartmanX360 #20112 üzenetére
-
DM-Fan
nagyúr
Ha ez megnyugtat: nálam lassan 3 éve megy ugyanazon Pana modell, elég sok mindent látott, megy azon RTL, PS3, DVD, BD, van benne közel 10.000 óra, de a panel mai napig makulátlanul mentes minden beégéstől vagy tartósabban ottmaradt ghost-tól, pedig hangsúlyozom, kapott már elég extrém terheléseket. Egyvalakinek az esetéből ne vonj le olyan következtetéseket, hogy leírod a technológiát. Abszolút nincs már baj ezekkel a TV-kkel ilyen téren, csak kicsit kell észen lenni és a mai technológia fejlettebb is már, mint a 3 évvel ezelőtti.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Digital
addikt
Érdekesen megy ez az 5 éves gari intézésa a Panánál...
2010.07.08.-án megvettem a G20-at.
2010.07.10.-én jeleztem az igényem az 5 év garanciára.
2010.07.19.-én szóltak, hogy kellene a Pán Európai kiskönyv lepecsételve stb.
2010.07.20.-án elküldtem nekik a beszkennelt okmányokat.
2010.09.30.-án ismét kérik az okmányokat, 10.10.-ig adtak haladékot. Még aznap ismét elkültem nekik.
2010.10.04.-én küldtem egy levelet, hogy mi a helyzet, kell-e még valami, mivel szeretném az 5 éves garanciát megkapni.
Válasz még nem érkezett...
Egy Molnár Anett nevű hölggyel levelezgetek.
Szeretem a Pana termékeket, még soha nem csalódtam bennük (a Technics-ben sem), viszont a "support" részének adnék egy nagy feketét!
Azt hiszem holnap fel fogom hívni őket!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
ToxLee
őstag
Ma voltam az MM-ben és láttam egy olyan típusu plazmát, hogy Panasonic VIERA TX-P42S20E . Mi ez az E végződés?
Találtam egy ilyet is: TX-PF42S20. Mi ez a PF?
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
A gyerekeknek vegyél egy LCD tévét, ha mindenáron idióta filmekkel akarják butítani magukat. Bár én inkább könyvet adnék a kezükbe, távirányítót soha!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz ToxLee #20124 üzenetére
Ember! Őstag létedre nem vagy képes egy oldalt visszaolvasni???
Tegnap volt erről szó.A PF-et még nem említette senki, azt hiszem.
A tévé hátulján a ráragasztott címkén láttad, vagy a MM adatlapon, amin néha nagy baromságok fordulnak elő?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
P.Zoli22
tag
Heló
van esetleg valaki itt aki foglalkozik szervizeléssel, vagy műszaki boltban dolgozik és tud ajánlani ismerőst?
Zoli
-
viizo
tag
Sziasztok!
Jelentem a fentebb leírt Samsung 42C450 - Pana 42C2 - 42X20 döntési kálváriámnak vége, tegnap este már az ideiglenes helyén díszelgett otthon a TV
Sok felsorolt pro és kontra figyelembevételével végül a kisebb Pana mellett döntöttem.
A C450-ről a picit gyengébb és ricegő kép miatt végül csak letettem, amit tetézett, hogy emberi határidőn belül jelenleg lehetetlen beszerezni az olcsó árat kínáló webshopokból. Tegnap előtt még elmentem egy másik euronics-ba, ahol elbeszélgettem az egyébként tök normális eladóval. Kiderült, neki otthon C450 van, de ennek ellenére inkább vmelyik Panát javasolja ő is, mert érezhetően jobbak. Így végül médialejátszó ide vagy oda, nálam győztek a látottak.
Az C2 kontra X20 meccset némileg könnyebben lejátszottam: képben semmi különbség (a vreal4 vs vreal5 valszeg a parasztvakítás kategória, senki nem látott semmi különbséget, külföldi fórumok is erről írnak), virtuális térhangzás nem kell, arra ott a 6.1-es yamaha.
A 2 HDMI elég lesz később is: a mindigtv antennán jön, a dvd-nek és a majdani médialejátszónak pedig elég a két bemenet. Ha azonos árban lettek volna, az X20 némileg gyengébb külsejét talán kompenzálta volna az minimális plusz, így viszont könnyű volt a végső döntés.
[ Szerkesztve ]
-
lukipetya
csendes tag
Sziasztok,
Most akadtam rá, ha érdekel valakit csomagolássérült áruk boltja:
http://www.sztaroutlet.huSamu: - PS50B450 140E
- PS50B551 165E
- PS50C550 185E
- PS42C450 110EÜdv:
-
addikt
válasz spiritex #20130 üzenetére
Számomra nem zavaró, úgy érzem túl van lihegve kissé ez a tükröződés dolog.
Átlagosan világos a szoba ahol a TV van, 6*4,5 m a 6 méteres falnál van elhelyezve oldalt van 150*180 cm ablak+erkélyajtó.
Soha nem éreztem szükségét annak, hogy nappal leeresszem a redőnyöket, mert zavar a tükröződés.
"Aki ad,az nyer"
-
szp1
addikt
Üdv a klubban.
A Vreal dologban én sem láttam különbséget, pedig a múltkori "vita" után direkt tettem egy kört, és erősen sasoltam a fukarnál....de nem igazán tudom, mit kellett volna látni.....a C2 hangja ahhoz képest, hogy milyen pöttöm hangszórók vannak benne, tv adáshoz egészen normális.
Egyébként éppen ma láttam egy "automatikus 3:1-es HDMI csatlakozót", ami 3 bemenetből az aktív jelet jeleníti meg a kimeneti csatlakozón, 10k-ért.spiritex: az enyémen sincs AR, ha nem kap pont szemből totál fényt, akkor nem olyan vészes. Az emberi szem/agy képes arra, hogy a képre koncentrálva a zavaró tükröződést valamilyen szinten "semmibe vegye", tehát ha nem arra fókuszálsz akkor mintegy eltűnik. Szerintem a gyártók is erre alapoznak, amikor lespórolják a réteget.
[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
gban
veterán
válasz lukipetya #20131 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy Komáromban van a bolt, garanciáról semmi konkrétumot nem írnak (vagy csak nem találtam meg), annak ellenére hogy 1 oldal elvileg csak erről szól, hasonló boltok fél - 1 év gart adnak általában, a csomagolássérült általában felújítottat, vagyis legtöbb esetben gyártási hibásat takar, stb.
Ha belegondolunk, nem hiszem hogy megérné akár a gyártónak, akár a forgalmazónak az 1-2-3 ezer forintos "sérült" doboz miatt 10-20-50 ezerrel olcsóbban adni, nem beszélve a vevőről, akinek szintén nem éri meg kockáztatni a szállítást doboz nélkül.
Ha meg van doboza, nem hiszem hogy egy kis horpadás a dobozon ennyivel csökkentené az értékét egy amúgy makulátlan, vadonatúj készüléknek.
De szóljatok ha rosszul látom.
Egy szó mint száz, nem aprópénzről van szó, C450 esetében nem egészen 10 ezerrel olcsóbb, cserébe nem kapsz 3 év gart, a többinél már nagyobb a különbség, de mindenképp meggondolandó hogy lehet hogy 110-ért 1 évre van max. tévéd biztosan, garanciálisan, ha tönkremegy megjavítva, míg nem egészen 120-ért 3 év gart kapsz.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
viizo
tag
válasz spiritex #20130 üzenetére
A C2-nél (és az X20-nál) a tükrözés jelen van, méghozzá nem is kis mértékben. Ha nincs bekapcsolva a tv, szinte tükörként funkcionál a kijelző.
Ami meglepett, hogy félhomályban, gyenge háttérfénynél is látszik a tükrözés a sötét képrészleteknél, ha azt figyeled. Ha nem arra fókuszálsz, akkor fel sem tünik, ergo nekem pl. utána nem volt zavaró. Egy CRT-nél semmiképp nem tükröz jobban, aki esetleg ahhoz van szokva, annak nem lesz semmilyen meglepetés.
Akit sokat nézi napközben a tv-t, és nem tud / nem akar besötétíteni, annak jobban megérheti egy bevonattal szerelt modellt venni. Ablakkal szemben semmiképpen nem javaslom elhelyezni ezeket..
Én tudtam mire számítsak, ablak mögött van a tv, és főleg este nézem, így nem volt szempont.
-
gban
veterán
Most néztem, edigitalnál felkerültek a cetelemes árak is a termékekhez, egészen korrektek.
42PJ250 - 97665 - van valakinek ilyen, ez valóban annyiban tér el a 350-től hogy nincs benne DVB-C?
42X20E - 118915
42G20E - 195415
42U20E - 135915
42C450 - 110415Fentebb elmondták, hogyan lehet elkerülni a pluszköltségeket, szóval elgondolkodtató a dolog.
Engem leginkább az ejt gondolkodóba, hogy karácsony előtt lesz-e 5 éves garancia-akció a Panasonicnál.Postázást nem vállalok.
-
Ginoka
csendes tag
Sziasztok !
46G20 tervezett vásárlásával elmentem ma ezt a (Edigital)cetelem hitelkártyás dolgot megigényleni , 180000 Ft -os kártya keretösszeget ajánlottak fel így aztán nem lett belőle vásárlás. Felajánlottam hogy a 180 feletti részt most azonnal kifizetem ha megkapom a 15 % kedvezményt de nem mentek bele... Csábító volt a 260 körüli akciós ár de akkor várok tovább...
-
Dzs3ko
tag
Hali
Lassan eladósorba kerül a tv-m. Azt szeretném megkérdezni hogy szerintetek mennyi az értéke, mennyiért lehetne még eladni itt a hardveraprón.
A típus: Höher H 42 PX 300 vagy másnéven grandin 42 PPF 061
Úgy tudom igazából a belseje LG.itt van róla pár infó: http://www.commentcamarche.net/guide/693313-grandin-42ppf061
[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
válasz Ginoka #20139 üzenetére
Az nem működik, hogy kiváltod a kártyát a 180k-s kerettel, és ha megnyílt a számla ( aktív ), átutalsz rá annyi pénzt, hogy elérd a kívánt összeget? ( Így kvázi "megemelnéd" a hitelkeretet ) Érdemes lenne rákérdezni valahol....
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
gban
veterán
-
viizo
tag
Direkt nem írtam a C2-ről többet egyenlőre.
Ugyanis a képminőséget nem tudtam rendesen letesztelni, minden beállítást lefeleztem (fényerőt, kontrasztot, színeket) a bejáratás ideje alatt.
PC-vel időhiány miatt még nem tudtam összekötni, hogy vmi HD jellel is lecsekkoljam, ideiglenesen csak egy low-end dvd lejátszó ment hozzá gagyi scart kábellel.A hét végén viszont már mellette lesz Pana S53-as dvd-m HDMI-vel összekötve, és PC-s összekötésre is sort kerítek.
Ami biztos, hogy 0, azaz nulla zajt bocsát ki a tv magából működés közben! 10 centiről semmi nem lehet hallani, pedig a fülem nagyon érzékeny mindenféle zúgásra, sípolásra.
4 órát ment a tv kb este, ezalatt megnéztünk két filmet, és ennyi idő után semmilyen melegedést nem tapasztaltam, szobahőmérsékletű maradt mindvégig. Szuper![ Szerkesztve ]
-
gban
veterán
válasz Dzs3ko #20140 üzenetére
Elmondom, mit tapasztaltam.
Plazmát aki vesz, az ért is hozzá - aki csak demagógiákat hallott, az csak LCD-t vesz.
Aki viszont ért hozzá, annak nem nagyon akaródzik egy régi, noname, még nagy fogyasztású, valószínűleg melegedő (ezért is megy tönkre több régebbi mint új) plazmát venni, hacsak nem annyira kedvező az ár, hogy megvegye.
Hirdetnek a plazmáknál itt is egy régebbi LG-t, máshol is hirdeti / hirdette ha jól tudom, 100 fölött akarta eladni pár hónapja, mikor 100-ért volt 42-es Samsung meg LG is akcióban, újonnan, teljes garral... Egy másik illető is hirdet olyat, 110-ért...
1 hete 65-ért sem vitték el. Fel is emerte - logikusan - 70-re megint...
Aki viszont 50 környékén adta, attól elvitték.
Két éves Panát nem viszik el 70-ért, szintén hirdeti, jelenleg 75-ért, de volt 70 is.
Tehát, nincs eladhatatlan, csak drága, de ez mindenre igaz.
Gondold át, ha el akarod adni, olyan árat találj ki, az árak esnek, a tévéd meg egyre idősebb, elavultabb technológia lesz csak.
Nem kötelező megfogadni, lehet jobban megéri odaadni rokonnak ajándékba, stb., mint alacsony áron eladni, de ez egyéni megítélés kérdése.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs