Hirdetés

Aktív témák

  • luko

    csendes tag

    tegnap megvettem életem első lapostévéjét, Pana 42G20.
    (fogalmam nincs hányadik vagyok ezzel ebben a fórumban. gazdasági válság, persze...)

    alapvetően sorozatokat nézek digitális upc-n, de SD-ben, set top box scart-on összekötve.
    nekem elsőre kicsit csalódás, mert a 72centis samu CRT-hez képest sokkal életlenebb a kép. lehet a beállításokkal még lehet valamit csiszolni, de valszeg a forrás és a méret miatt ez ilyen... habár az M1 Híradója az nagyon szépen nézett ki tegnap este.

    amiket nézek általában tv sorozatok, szélesvásznú adások alul-felül fekete csíkkal (pl. CSI, Chuck, akármi...). én azt gondoltam, hogy majd a plazma szépen a képet mutatja a fekete csíkok meg eltűnnek.
    ehhez képest mind az Automatikus mind a Zoom1 képarány levág a kép alsó és felső részéből is ami annyira nem tetszik. pl. a Cool logonak csak a C alja látszik, a korhatárkarikából ahol a szám elvileg a képe alsó részén lévő fekete csíkon űl szinte alig valami látszik. szokjam meg, vagy valami beállítással lehet ezt orvosolni?
    a set top boxon már próbálgattam a tv beállításra a 16:9 és a letterbox opciót is, de nem látok változást.

    még egy kérdés:
    honnan tudnék olyan hd tartalmat letölteni, amit pendriveról le tud a tv játszani?
    nem film kéne csak valami ami nagyfelbontású!
    amit itt belinkelt valaki hd trailer oldalt azt néztem, de ott majdnem minden mkv meg olyasmi amiről azt írtátok nem játsza le.
    egyáltalán a lejátszáshoz kell a divx-t regisztrálni? felhasználói kézikönyvbe nincs semmi
    de a tv menüjében magyaráz valamit, hogy a lejátszót be kéne regisztrálni... ma még a nettel nem akartam szórakozni, de ha nagyon kell neki akkor megpróbálom összerakni.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák