- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
Bitpork benne vagy a heti merítésben : [link]
Sopron city :)
-
Kiskokó
veterán
Jó amúgy látszik a videón hogy megrendezett szerintem... sok olyan pillanat van benne.. alapból alig lőnek a paintball fegyverrel... a végéig azt is hittem hogy nem is lőttek kocsira csak kamura meg ilyenek...
de a végén azért látszott...
de szerintem megrendezett volt.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Ez igen
Népítéletes gyöngyszem.
"A6 2.0 pdtdi avant
profi
Szöveges ítéletMárkaszervízbe Magyarországon csak gumiszőnyeget venni megyek be. Ipari flegmaság, átverések sorozata jellemzi az egész márkaképviseletet országszerte. Semmi nem romlott még el, nem volt még futóműállítás sem. Télen téligumi, nyáron nyárigumi, 30000 km-enként olajcsere, stb.. kizárólag sufniszervízben, ahol oda állhatok az autóm mellé okoskodni. "
Várom ki mit kifogásol a szövegben XD
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
AndrewTdi
addikt
replika lenne? [link]
-
8th
addikt
válasz Kiskokó #40055 üzenetére
Teljesen igaza van. Én is leszarnám. Ha valami lekönyökölne megcsináltatnám korrekten okosba negyed áron, hogy a szervízkönyvbe be se kerüljön 'oszt' jó napot. Nézzenek madárnak mást. Márkaszervízben kizárólag csak új eredeti gyári alkatrészt építhetnek be szóval ha van egy két éves autód amiben tönkremegy mondjuk az automataváltó, a szerelő ismerős hiába csinálja meg faszán garanciával bontott vagy utángyártott alkatrészből töredék áron ugyanolyan minőségben (vagy jobban) mint a márkaképviselet akkor is oda kell vidd. De a legszebb az amikor benyögik, hogy ez nem garanciális probléma mert blablabla. Nos ekkor sem viheted máshová a kocsit mert ugrik róla minden garancia. Hát ezért adnak újabban 5-7év garanciát a kocsikra, hogy atom kiszívják még a véred is. A válság kezdete óta magánember már nem nagyon vesz itthon autót ezért eladás helyett a szervizeltetésből próbálnak minél többet beszedni és az undorító...
...
-
Kiskokó
veterán
Nem a lényeget ragadtad ki XD
Én se márka szervízbe hordom, de fizetek "felárat" hogy hozzáértő szereli és nem mezei szerelő...De amugy a 30.ezres olaj csere a Fail a 2.0 Pdtdinél.
Amúgy meg ja persze ez a lényeg amit mondasz... a sok hülye paraszt már bocs...
csorog a nyálukhogy az új KIA meg midnen autóra 5-7 év garancia jaj de jó jaj de jó... ez az igazi parasztvakítás... XD| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
-
S.Y.S.
aktív tag
Üdv!
Van egy beázós Leon-om, van itt olyan, aki javított ilyet vagy ismer olyan szakit, aki ezzel foglalkozik?Eladó dolgaim: https://tinyurl.com/46e4fbbn
-
VR6-Fan
veterán
idén is össze kéne ugrasztani egy OIM-et[ Szerkesztve ]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
-
FoBCRaistlin
őstag
Öcsémnek tegnap vettünk egy tütüt.
Kis kezdő gép, de jó lesz. Majd mesélek róla, elöljáróba annyit, hogy egy puncis kocsi került a családba.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
S.Y.S.
aktív tag
válasz tomcsi23 #40083 üzenetére
Amit a gugli kidobott mindet átnéztem, de nem pálya, szigetelést külön nem találtamfeltéve, hogy ez a baja, találgatásokkal meg nem sokra megyek és garázsom sincs, mivel akár egész napos művelet is lehet, az idő meg mostanában nem túl kedvező. Ezért keresek inkább szakit.
Elöl küszöbnél áll a víz, majd ez szépen beszivárog és a hátsó lábtérben ujjnyi vastagon megáll.Eladó dolgaim: https://tinyurl.com/46e4fbbn
-
janos666
nagyúr
Na, f@sza, újabb darabja kezdett el lógni az alsó műanyag borításnak.
Vicces volt itthon felkötni (ünnepnapon nehéz aknát találni).Nem vertem neki semminek közvetlenül. Esetleg víz/kavics felverődésből kaphatott ütést. (Az utóbbi napokban átmentem városon belül pár masszív víztócsán fékezés nélkül.)
Mennyire általános ez, hogy ennyire szétrepül az alja?Próbált már valaki bontóból összeszedni egy komplett alsó burkolatot B6-os A4-re? Saccra mennyibe kerülhet, és milyen eséllyel találni? (Ilyenből gondolom leginkább totálkárosakat visznek bontóba, de azon meg nem lesz sértetlen műanyag borítás. )
Lehet, hogy még a jobb oldali ajtók alatti küszöblécet is érdemes lenne kicserélni, mert le van törve az első csücsök is (jobb első kerék hátánál, ahol összeérnek a műanyagok). Okoz az gondot, ha a kerék teletolja azt a rést szutyokkal? (Tapasszam be akár házilag, míg nem lesz elrendezve? - Valamikor május elején tervezem elvinni egy olaj,szűrő,szíj,tartóbak cserére, akkor rakatnám fel a műanyagokat, ha találok addig.)
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
-
janos666
nagyúr
válasz MunezXBK #40092 üzenetére
Passz, hogy nevezi a szaknyelv. Autókból igazából műszakilag szarul allók. De legalább próbálom tanulgatni az alapokat, mióta van sajátom, mert amúgy lenne hozzá érzékem, csak ki kéne kicsit terjeszteni erre is.
Az elje már akkor le volt szakadva, mikor vettem. Az is csak műanyag bilinccsel lett felfogatva, mikor másnap elvittem átnézetni, és meg lett emelve. A váltó alatt is rozsdás acéllemez volt (illetve még van is).
Legújabban a bal hátsó részen (kb az ottani utas lába alatt) lógott le majdnem a földig egy műanyag. De itthon nem tudtam megemelni, hogy jobban megnézzem, csak a ház előtt a betonon fetrengve lett felfogatva műanyag bilinccsel, hogy elmehessek ma este Budapestre anélkül, hogy elhagynám útközben.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
latyak17
tag
válasz freaghill #40088 üzenetére
1.8 benzin, műszaki természetesen nem volt rajta, de műszakilag rendben volt, fék volt cserés, meg a tetőablak volt rossz... azon kívül jó voltminden.. apróságok... de én dízelt akartam első körben csak amit kinéztem, elvette az életkedvem is..
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest