- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz Kiskokó #40449 üzenetére
Itt menni kell nem megállni csak ez ugye nem mindig jön össze. Kohári is dobta már el a Vipert csak neki mákja volt, hogy volt hová esnie és pont megközölte a vaskorlátot. [link]
Igazából nem értem MeXX minek nyomta élesben azon a pattogós poros szar úton. Borzasztó nagyot esett.
...
-
rob210
nagyúr
válasz tomcsi23 #40448 üzenetére
Patent ügyben csak ők
Mindenhez van patentje amihez nincs 2 napon belül beszerzi és itt van tőlem 5 percre.
Mindenhonnan elhajtottak amikor a megane-hoz dobbetét rögzítő szemeket kerestem, bementem hozzájuk és érdekes módon, levette a polcról és csak annyit kérdezett mennyi kell?Nagyon profik, kifejezetten szakbolt csak ezzel foglalkoznak.
Renault power
-
8th
addikt
Nem tudtok a környezetetekben tuning és törésmentes 110lovas 1.9TDI B5 Passat-ról? A törés és tuning mentesség alapkövetelmény. Nem megvenni akarom másért kell.
[ Szerkesztve ]
...
-
JHONNY 79
aktív tag
válasz Mágus2 #40406 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nem hiszem hogy túl sokat fog elmenni. Én a Suzukimba tettem VARTA BLUE DYNAMIC akksit, ami egy év után elkezdett szarakodni.Először nehezebben indult be időnként a kocsim,majd sehogy. Töltőre tettem és 5 percnyi töltés után pöc-röff. Ezek után ismét pár napig semmi gondom, majd kezdődött előröl. Át lett nézve villamos ügyileg minden, de semmi problem. Olyan volt mintha nem tartaná meg időnként a töltést. Terhelő villával is megnézték, de akkor épp rendben volt a kapacitása. Fél évet genyóztam, majd letettem a Norautoban /mivel ott vettem /, hogy vizsgálják be mert már elegem van. Amikor mentem érte nem is találták az akksim, majd valahogy előkerül és hoztak egy papírt hogy rendben van. Szerintem meg sem nézték...Rá pár napra amikor lejárt a gari végleg bedöglött. Olyan pipa voltam hogy legszívesebben bedobtam volna vele az ablakukat. Ezek után vettem egy olcsóbb Black Dynamic-ot, ami kb 9 hónapot bírt, majd cella zárlatos lett. Ezzel legalább nem szenvedtem sokat, bár a gariztatása érdekes volt. Mivel Auchan-ban vettem, a szervizek nem voltak túl segítőkészek a bevizsgáláskor, de végül sikerült elintéznem. Az Auchanban megkérdezték hogy csere, vagy a pénzt kérem vissza. Nem gondolkodtam sokat, vissza a pénz és Bosch került a kocsimba, amivel nem volt gondom. Lehet én fogtam ki a Blue és a Black fajtából rossz példányt, de soha többet Varta!!
Tud valaki segíteni honnan tudok venni az Octi kartel védőjét rögzítő lemezanyát és nagy fejű 20-as torx csavart?
-
freaghill
őstag
Van valakinek akármi tapasztalata a matricabombával?
-
Szplöttyy
senior tag
A fapad golf mk2-ben(középen nincs légbefúvó sem, csak két oldalt, tehát abszolut fapad) kéne világítania a fűtés konzolnak? Mert nem világít. A műszerfal, világításkapcsoló, ilyesmik igen.
Smoke & Torque
-
Sziasztok.
Van egy 99-es Seat Cordobám.
Egy ideje észrevettem,hogy néha egy pillanatra a fordulatszám megtorpan.
Múlthéten is álltam a sorompónál,vártam hogy elmenjen a vonat,és áll a fordulatszámmérő 800-on,egyszer csak lentebb,majd fentebb ugrik,de csak egy pillanatra,még a kocsi is megrázkódik.
Meg van hogy visszafelé váltás előtt benyomom a kuplungot,és ugyanezt érzem.
Van valakinek ötlete hogy mi okozhatja ezt? -
-
válasz Morris #40464 üzenetére
Köszönöm,utánaérdeklődök.
Köszönöm neked is.
A gyertyák tavaly lettek cserélve,azzal nem hiszem hogy gond lesz.Ugye ezekért a takaritásokért nem kell nagyon szétszedni a kocsit?
Mert akkor lehet még ma elmegyek a szerelőhöz,és ha ráér,akkor megmondom neki,hogy ezeket nézze már át.[ Szerkesztve ]
-
Szplöttyy
senior tag
válasz VR6-Fan #40460 üzenetére
Kozben en is neztem kepeket, videokaat tenyleg kene. Viszont megprobaltam kiszedni, de nem jartam sikerrel. Radio ki kerettel egyutt ott a nagy luk. Aztam a venti szabalyzo tekerojet kihuztam es akkor mar mozgott az elolap de karok miatt le nem jott. Viszont semmi izzofeleseget nem lattam ott. Hol kene lenniuk?
Smoke & Torque
-
-
kk831228
addikt
Üdv!! Na jó időben lehet már szerelgetni. Szétszedtem az mindkét ajtót. Az anyós oldali központizár meg egy pár dolog nem müködött csak ha nyitva volt az ajtó. Vezeték törés az ajtó és a kasztni között. Új vezeték, átgányol, tökéletes. Vezető oldal ,mikro kapcsoló zárban szintén néha jó , néha nem . Valószinű a mikrokapcsoló vezeték van megtőrve Elég nagy szívás a szerelése... Ablak ki , kárpit le belső boritás le...
(Passat b5)
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
AndrewTdi
addikt
Én is szerelgettem. pontosabban kereke(ke)t cseréltem asszonyén meg az enyémen.
De felpróbáltam feleségem kerekeit a Touranra. Ehhez a kerékhez kell az ültetés, különben nem olyan jó az összhatás.Touran eredeti 1
Touran eredeti 2
Touran asszonyka kerekeivel 1
Touran asszonyka kerekeivel 2
kiccsaládKövetkeztetés: touran alá simán befér a 20".
-
-
janos666
nagyúr
A jobbaldali ködlámpa akvárium lett. LOL. Ez hogy? Most két napot a garázsban állt mégis félil van vízzel.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
-
-
AndrewTdi
addikt
-
-
-
VR6-Fan
veterán
válasz Szplöttyy #40471 üzenetére
össze rakott állapot, középre húzod a két pálcát, majd kihúzod őket, kihúzod a fűtés venti állítót is már kitudod pattintani a panelt, a pót méterről meg ne a csatit húzd le bal oldalt, hanem ovatosan told meg felfelé és az egész kijön a panelból, a világítás csatiját, két eres csati biztisítóval, biztosító benyom és csati kihúz ennyi.
szét szedni nem lehet, csak szét törni, foglalkozok esetleg ledezéssel.
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
-
MunezXBK és AndrewTdi Köszi nektek is :
14adam:Holnap vagy azután csinálok fotót,aztán jelentkezek.
bitpork:Az én autómban az a különleges hogy az enyém,akármilyen régi vagy szakadt,én szeretem,ez a lényeg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- Gamepad
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Mazda topik
- Félórányi kulisszák mögötti videón a South of Midnight
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest