- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz freaghill #40892 üzenetére
Én is amikor tavaly vittem olajcserére,megvettem hozzá az 5W40-es olajat,mert azt olvastam hogy az kell bele.
A szerelő húzgálta a száját,mondta hogy 10W40 kellett volna,mert 110 000km-es motorba sűrübb olaj kell.
Beletetettem vele,azóta 12 000-et mentem,de 1 decit sem kellett utánatöltenem,de már cserélnem kellene,mert 10 000-es. -
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz MunezXBK #40903 üzenetére
Az enyém is meg van táltosodva, no nem a xado géltől.
Maradt még télről valami 1,5 deci téli VIF super diesel adalék(fél liter adalék van 500 liter naftához), azt beküldtem 2 hete a tankba, és telenyomtam. kb 200km után semmi változást nem tapasztaltam, gondoltam is, hogy nem jó ez semmire, és többet nem veszek ilyesmit, erre 200 km után nem mintha, hanem tényleg jobban megy. Már az asszony is 110-nél kapcsolja az 5. pedig ő nem jár gyorsan, csak simogatja a gázpedált.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
-
MunezXBK
nagyúr
-
Octi
aktív tag
Üdv az Uraknak!
2000-es évjáratú combi Octavia csomiajtó zár nem nyílik
Valami ötlet?(Kulcs nem játszik, mert a zár használhatatlan. Eddig is csak a központival üzemelt).
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Mágus2
Közösségépítő
A csomagtérajtón csak fel van pattintva a borítás. Felső részen kozépen megfogod és meghúzod a borítást magad felé, Szépen le lehet fejteni károsodás nélkul.
Bocs a hibákért, meghalt a melós bill.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
Gondolom meghalt a zár, vagy beállt a villanymotor, amúgy berlülről ki lehet nyitni a zárat, a borítást sem kell lebontani. Van egy fül az ajtón lévő záron, azt egy csavarhúzóval a zártól elfelé kell húzni vagy a zárhoz, nem melékszem pontosan, és dö dór is ópen.
[ Szerkesztve ]
-
JHONNY 79
aktív tag
Hol lehetne 2-es Octavia-hoz normál áron váltószoknyát venni?
-
14adam
addikt
második kép keresd a "hibát"
-
IreN!CuS
őstag
Sziasztok!
Van valakinek innen tapasztalata a következőről : Ocativa 1.6 szívó benzin 102 Le 2008+ [link] [link] [link]
Ami érdekelne : mennyire megbízható (TC-s népítéletet már olvasgattam) , fogyasztás hogy alakul , vannak-e típus hibái ha igen mik ,illetve mikre érdemes figyelni ezeknél a kocsiknál vásárláskor?
Köszi előre is!
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
hdman
őstag
Ismerős tavaly vadi ujan vett 2,0 tdi Leon FR-je totál megdöglött 80-90 a max sebesség, de azt is ugy éri el, mint egy zaporosec. A diagot rádugva a részecskeszűrőt hozza ki hibának. A regenerálással nincs probléma, mert hónapok óta sokat pályázik, van ideje tisztulni. Most nem is tudja használni, a szerelő ma vitte el.
Mi lehet a baja?
Sopron city :)
-
Lall
veterán
Kösz az olajtanácsokat. Okosabb nem lettem, de hülyébb se.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest