- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz atos19881101 #40650 üzenetére
Ez csöppet off.
-
TaaT
nagyúr
Akkor ON
Give them hell Ukraine!
-
janos666
nagyúr
válasz bitpork #40649 üzenetére
Jah...
Egyik ismerősöm mondta szombaton, hogy: "Végre! 18 fok, napsütés. Első letolt ablakos, kikönyöklős vezetés."
Én pedig vasárnap válaszoltam: "Tényleg fasza. Vagy a napszemcsi nyomja az orrom, vagy kiég a szemem. Az autópályán ~150-nél eszembe sem jut lehúzni az ablakot, mert megsüketülök a huzattól. Viszont kopp, kopp, kopp..., és 90km után már a szélvédő 90%-át szétkent bogarak foltjai borítják, pedig most tudtam le a tavaszi autómosást."[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Szplöttyy
senior tag
En mar +5fokba is nyitott tetoablakkal kozlekedtem, max futottem picit, de ilyen idobe bal ablak is lent. Mondjuk nem palyazok.
Viszont napi rosszullet: Most 5perce tankoltam 18ezerert, belement 42,5liter, a piros haromnegyedenel volt, es nem lett tele... Lattam en alul hogy a fel hatulja egy tank, de akkor is. Fura nekem, eddig minden autom 41literes volt. 38,5nel sose ment be tobb. De olyankor mar a beontonel folyt ki. Ja, ne gyertek a benzinarcsokkentessel nem erdekel az az 500ft
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz MunezXBK #40658 üzenetére
Japanok nem eroltetik a nagy tankot mindket suzukim 41literes volt, a rover is 40-45kozott, de lelekben az meg egy honda volt. Mondjuk spec nekem mindegy hogy egyszer tankolok 30ert vagy ketszer 15ert. Azt tudom hogy az 1.4es combo 55liter volt es pont 1000km-t ment el, de jarkaltam 1.2 fapad corsaval abba a felso vonalnal tenyleg valami 45liter szerepelt, vagy 50? Nem emlekszem. De pl a BXek is 40literesek de van gyari pottank ami meg ad hozza egy 20litert azthiszem. Viszont az E38 az 100literes volt de a hatotav igy se nagyon haladta meg az 500kmert.
Smoke & Torque
-
Kiskokó
veterán
Meg se szólalok a 31ezres tankolással 73-75 l-el XD
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Szplöttyy
senior tag
Suzuki utan fura, hogy jon szembe a sok kettesgolf aztan villognak integetnek Mentem par kort igy a napsutesbe. De nagyon hianyzik h nem lehet kidonteni a tetoablakot. Ha csukva megsulok ha nyitva leeg a fejem.
Smoke & Torque
-
TaaT
nagyúr
Ha kell vkinek fasza új audi TT felni [link]
Give them hell Ukraine!
-
válasz Kiskokó #40660 üzenetére
Nekem is megvan ez Ma tankoltam 467 ft/ liter és 33 liter ment bele- még csak fél tank sem
(#40655) janos666 : Ma belenyomtam Gazsiba 366 km-t (Szeged-BP-Szeged/BP-n Andrássy-IKEA-Andrássy) és 3/8-ad tank fogyott el. Cserében a tetőablak bukón nyitva lehetett a pályán is. Viszont tegnap kibasztam az ablakon 5k forintot, a külső mosásra, mert gyk egy bogárpáncél lett a kocsi eleje
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
-
válasz MunezXBK #40674 üzenetére
Olyan nincs h mellé megy. Vagy bele van tankolva és a többlet megmard, amit át kell fejteni, vagy saját kútja van vkinek A volánoknál is van ilyen, mert amit megspórolnak az előírt felett, azt bérkompenzációnak megkapják a dolgozók.
(#40676) Balupapa : meg is érdemli! Kívánom hogy a kocsi hálálja is meg a "törődést"
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz bitpork #40665 üzenetére
Ezt már akartam kérdezni, hogy normális-e, ha nálam a döntött (nem síkban elhúzott) tetőablak időnként visszadönti magát (ha megindul, akkor utána koppig zár). Még nem tudtam rendesen kifigyelni, hogy teljesen véletlenszerű, sebességfüggő, esetleg időzített, vagy netán a szélnyomás löki vissza. De autópályán többször is megesett, és ez alapján amit írsz ez mégsem üzemszerű. (A fűtés automatán volt 22 fokkal)
Mikor átvettem az autót már világított a sárga jel, így belecsorgott ~63 liter, de én örültem, hogy fér bele rendesen. Legutóbb eszembe jutott lenullázni a kijelzőt, majd megnézem meddig ketyeg el következő tankolásig (eddig ~780km és most lép az utolsó negyedbe).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
válasz janos666 #40678 üzenetére
Nekem nem csukja le. Akárhova állítottam eddig a hőmérsékletet, de lehet h csak én vagyok kevésbé szerencsés Viszont van sok más amire költök Én ma egész jót mentem fogyasztás tekintetében, de ugye ehhez megint tempomat 120 volt (óra szerint)
-
m4rc!
őstag
Sziasztok! Octavia 1-nél honnan tudom, hogy melyik a 4. henger? Sikerült kiolvasnom a kocsi computeréből, hogy gyújtáskimaradás van a 4. hengerben (P0304). Gondolom, ha trafót cserélek megoldódik a probléma (gyertyák már megvételkor voltak cserélve). Köszi
mod.: Illetve még egy olyan problémám lenne, hogy a gáz eléggé fennmarad. Értem ezt úgy, hogy miközbe kuplungolok (gázt elengedem) egy pár pillanatig még picit meg is ugrik a fordulat. Ez lehet a gázpedál hibája?
[ Szerkesztve ]
We are analog players in a digital world
-
-
válasz MunezXBK #40683 üzenetére
Kannás az csak gyáva vagy bevallani
Más: Mondja már meg vki nekem, hogy A Benzinkutas miért üzemanyagozza össze doszt a kocsit, pláne ha frissen van mosva? Ha kap 100 forintot, akkor meg a mocskát otthagyva, elkezdi alapértelmezésben maszatolni az ablakot. Miért ennyire igénytelen mind?
-
janos666
nagyúr
válasz bitpork #40685 üzenetére
Nem tudom, mert én mindig magamnak tankolok.
Kiakasztom a pisztolyt, aztán míg becsorog az 50-60 liter, addig lemosom magamnak a szélvédőt, ha látványosan poros/bogaras.Gyengébbek (nem a hsz eredeti címzettje) kedvéért: vidéki gázolaj -> a mezőgazdasági vállalkozók visszakapják a gázolaj jövedéki adójának egy részét (mostanában talán ~90Ft-ot), és a ÁFA teljes összegét is.
Nálam sem pusztán azért volt merev kikötés a dízelmotor, mert amúgy is jobban szeretem, mint a benzineseket.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
-
tomcsi23
veterán
válasz bitpork #40685 üzenetére
Aki másnak átengedi, az meg is érdemli. Persze, nem így kellene ennek lennie, de sajnos ez van.
Benzinkúton azzal a szutykos vízzel, szétszakadt lehúzóval ablakot mosni.
A kutas meg, hát baszki lehúzza az vele az ablak környékét is, tetőstől, géptetőstől, azt némelyik a lámpákat is lehúzza, na ott még az oldala is kap szépen.Molnál volt még korábban (amikor arra voltam rákattanva ), hogy kiglancolás után állok be a kútra, csávókám meg már hozta a vödörből a lehúzót, melyből folyt ki a retkes lé, és lendítette a kocsi felé. Na azt az ordítást, amit ott kapott.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
TaaT
nagyúr
Remek, a mai nap kész katasztrófa volt autó téren
A múlthéten lemostam a kocsit, azóta nem volt beindítva. Ma megjött az új fejegység, kimegyek a garázsba erre se kép se hang, akksi totál lemerülve, rámértem 8V-se volt benne... 2óra töltés, és beindul...
Haverral berakjuk az új fejet, torzít a hang és rohadtul melegszik a cucc, nagy nehezen rájövünk hogy vki (lehet én voltam de erre nem emlékszem) összesodorta az egyik hátsó hangszóró kábeleit
Rendesen bekötjük a hátsó hangszórót is, erre nem megy a fej... nem kevés idő eltelt mire rájövünk hogy a gyújtáskapcsolóból érkező kábelben nincs 12V, és ha leállítom a motort kihúzom a kulcsot nem kapcsol fel a beltér világítás sem
Ennek van vmi biztosítéka vagy tönkrement a gyújtáskapcsolóban vmi?
Give them hell Ukraine!
-
-
Balupapa
senior tag
"eállítom a motort kihúzom a kulcsot nem kapcsol fel a beltér világítás sem "
ilyet nekema kkor csinalt ha nem volt rendesen összekötve a fejegység.
lapcsolt 12v-ot adtál neki? gyujtasra bekapcsolodik, és ha kihuzod OFF?
_-=*WheelWhores*=-_
-
Mágus2
Közösségépítő
Szia, azt honnan tudjuk, hogy milyen motor van az octaviadban?
Ha mondanál egy motor kódot, vagy legalább hengerűrtartalmat, az sokat segítene.A 4. henger mindig a váltónál van. Kocsival szemben állva jobb szélső.
Taat: mondanám, hogy kattan-e a zár, amikor kihúzod a kulcsot, de nem mindenki olyan kattant, hogy ezt beállítsa magának. Láttam már olyat, hogy a gyújtáskapcsoló szorult. Ilyenkor ha csak simán kivette az ember a kulcsot, nem kapcsolta a belső világítást. wd 40 ment a zárba, azóta sem panaszkodott az illető.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz tomcsi23 #40695 üzenetére
Már nagyon késő volt így nem kezdtük el bogarászni a táblát.
VR6-Fan: max nagy szervizt tervezek idénre, semmi többet.
Balupapa: "kapcsolt 12v-ot adtál neki? gyujtasra bekapcsolodik, és ha kihuzod OFF?"
Igen és az elején még így működött, aztán egyszercsak nem volt kapcsolt 12V
Give them hell Ukraine!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest