- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Valaki aki ügyes meg tudja mondani, hogy mitől lehet csúnya hangja?
Videó. -
Doki16
addikt
válasz macilaci78 #166054 üzenetére
Azért írtam utólag nagy idézőjelben, hogy ez nem terep csak egy kis földút közvetlenül egy aszfaltos út mellett.
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
CharlieDrop
veterán
Mala Boleslavban nem biztos, hogy erre gondoltak, amikor megcsinálták ezt a Skodát
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Magnum_
nagyúr
válasz CharlieDrop #166056 üzenetére
pont ilyen felni volt (van) a Jettám alatt
I humbly and respectfully decline™
-
BUZZLGHTYR
senior tag
üdv.
tegnap észrevettem hogy a bal hátsó tárcsafék bevan ragadva. nos hogy tudnám ezt kiküszöbölni?
(nemrég lettek cserélve a tárcsafékek, pofával, 7-8k van benne, viszont ezen a tengelyen a téli szett felnit le kellett műteni, a kerékőr rá lett hegesztve a kerékőrös csavarra, talán emiatt is lehet ez a probléma ) -
zoo8800
veterán
-
aero.
veterán
válasz BUZZLGHTYR #166059 üzenetére
Szorul a munkahengered, le kell venni, visszanyomni. Valszeg a végét járja, lehet nem is oldja meg, csak ideiglenesen.
-
GasBang
csendes tag
Üdv
Gazdája lettem egy Audi A4 B8 2009-es 2.0 Tdi-nek, és egy BMW E91 után ég és föld, persze az Audi javára... Lassan esedékes lesz egy vezérlés csere, és azt szeretném kérdezni hogy így valós 220e km futásnál szokás a külső szíjat ill görgőket feszítőket is cserélni? Továbbá még azt is szeretném megkérdezni, hogy pontosan milyen specif. olajat ír elő, ha DPF szűrővel van ellátva? Köszönöm a választ."Ravaszabb csak akkor leszel, ha ravaszabb ellenféllel játszol."
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
fékbetétből mi a jobb? Gondolkozok az ebc betétein. A tárcsa elég nekem, de sokszor elmelegszik a fékem. Nem pályára akarom venni, de néha van egy kis racse. Yellow, blue, green? Vagy esetleg más márka?Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Doki16
addikt
válasz GasBang #166063 üzenetére
Már egyszer biztosan kellett, hogy cseréljenek benne vezérműszíjat. Legkésőbb 2014-ben kellet, hogy megejtsék. Tehát neked is ajánlatos most már ha tavaly nem volt. Igen, mindent cserélni kell, a vízpumpával együtt ajánlott. Ha külső szíj alatt a hosszbordásat érted akkor ott szemrevételezéssel el kell dönteni. De nem nagy tétel én már azt is kukáznám. Szétszedéskor úgy is látja a görgök állapotát a szerelő.
Olajból ilyen kell. [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
F_Zolee
veterán
válasz Speeedfire #166064 üzenetére
Ugyan nem vagyok mérvadó de ebc green fölött egyel is jó lehet. Max azt is hamarabb cseréled ha elfogyna.
-
do3om
addikt
egy ismerős venne autót:
[link]
Láttok valamit?
2017-től 1 évet ki volt vonva forgalomból, 18.10 hóban lett újra.
Lekérdezett adatok alapján (ügyfélkapu)
Van más érdekes ami esetleg nektek az?Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
MunezXBK
nagyúr
válasz CharlieDrop #166056 üzenetére
Ezzel tele van YT.
-
-
do3om
addikt
válasz Doki16 #166069 üzenetére
Én azt hibának vélem
Ha nézem az elérhető adatokat, látszik ahogy folyamatosan növekszik a műszakikat nézve, ha meg ott tekertek akkor érdekes lenne 1 év alatt beleverni többször annyit mint amit a szokásos mutat. a sajátomnál 5 évesen 14ekm van írva, elmaradt pár nulla ami viszont a papírjain jól szerepelnek. Szóval nem egy életbiztosítás az a rendszer!
Inkább az hogy mielőtt a kereskedőhöz bekerült 1évert kivonták ami fura.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
.:Kristian:.
addikt
válasz macilaci78 #166029 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz .:Kristian:. #166081 üzenetére
A tied jobban tetszik nekem is.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
.:Kristian:.
addikt
válasz macilaci78 #166082 üzenetére
Köszi, pedig gondolkozok, hogy lecserélem, elcsábított az Arteon.
-
macilaci78
nagyúr
válasz .:Kristian:. #166083 üzenetére
Engem egyáltalán nem. Szép, de hátul szerintem nincs fejtér. Még nem ültem benne, de egy CC-t felpróbáltam. Egyszerűen a volán mögött nem találtam vezetésre alkalmas kényelmes üléspozíciót, olyan alacsony. Hátra már be sem ültem. Az Arteon annyival lehet nagyobb, hogy legalább elöl elférhetek benne.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
newmoonlight
senior tag
válasz .:Kristian:. #166083 üzenetére
Fél évig vakaróztam egy (új) Arteon-on, aztán egy (2 éves) Audi A6 3.0 BiTDI lett belőle. Azért még forgolódok az Arteon-ok után...
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
Doki16
addikt
válasz newmoonlight #166085 üzenetére
Ez választottad első képnek a kocsidról amit beszúrtál a fórumba? Szégyelld magad
-
-
L1ZRRR
senior tag
Azert egy arteon, kozel nem 1 kategoria, foleg ilyen extrazott a6-al szemben..
Ezt a 4 agu kormanyt kellene lecserelned, egy s-linosra es patika lenne
[ Szerkesztve ]
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
Mágus2
Közösségépítő
Audi az Audi. Nincs még ott a VW, ahol most az Audi..
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szép! 👍
Ez rendes automata vagy DSG?Más. Nem cserélem a Golfot; nem ez a megoldás a problémára; az autó pedig pöpec.
2-3 napon belül történt, hogy visszatettem a gyári szoftvert ("hard reset"?), illetve kapta a Liqui Moly Toptec 4200-t; azóta látványosan jól fogyaszt. Nem tudom melyik tényezőnek köszönhetően. Van bármi jelentősége egy hard resetnek autónál?[ Szerkesztve ]
-
newmoonlight
senior tag
válasz focvis #166090 üzenetére
A BiTDI csak ZF váltóval van. (Többek közt ezért is akartam ilyet.)
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
newmoonlight
senior tag
válasz L1ZRRR #166088 üzenetére
Több, mint fél évig vadásztam rá. Volt vagy 20 elvárásom. Kész csoda, hogy kifogtam. Sem előtte, sem azóta nem láttam olyat, ami ennyire a zsánerem lett volna.
-
newmoonlight
senior tag
válasz Mágus2 #166089 üzenetére
Vessetek a mókusok elé, de az előző autóm (Passat 2.0 TDI 140LE, DSG, Hígulóiné, full) sokkal relaxabb. Ez meg egy idegbeteg.
Tableten írok. A "Hígulóiné" nem tudom, hogy keletkezett, de nem javítom ki, fejtsétek meg...
-
K Norbi
addikt
Csak az Areton
-
MunezXBK
nagyúr
válasz newmoonlight #166095 üzenetére
Mert arra lett hangolva?
K Norbi: miért Areton?
[ Szerkesztve ]
-
newmoonlight
senior tag
válasz MunezXBK #166097 üzenetére
Olyan szempontból valószínűleg igen, hogy szereti enni az (autópályás) km-eket. A Passat egy nyugisan mormogó öreg haver volt (380e km ment bele), ennek meg minden rezdülésén érzem a 3× annyi alkatrészt, fogaskereket, vasdarabot és többnyire feleslegesnek találom mindezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest