- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
Megoldódott felhívtam a német support tel számot.
Elintéztünk most már kér másodlagos kódot is ha idegen gépről akar valaki bejelentkezni.
-
Sragi
őstag
Valaki találkozott ilyen gonddal? Tegnap még indult a Fifa 18 ma már nem. SW Battlefront ugyan ez a gond.
Microsoft VC++ újra telepítve. Fórumokon már mindent végig néztem de semmi.
Steam-es játékok gond nélkül mennek. -
regener
veterán
Igen annak a része, de abban is van több verzió és 32/64bit függőség is.
Nem leszámítva azt hogy nem látsz bele a dll-be mit töltesz le, mivel 3rd party cég.Ha szerinted biztonságos akkor oké, de ezt nem jelenti azt hogy mindenkinek így kéne javítgatni a dll hibákat.
-
Predator2
addikt
Helló
Originben van arra lehetőség (hasonlóan a steamhez), hogy egy játék ikonját kirakjuk az asztalra és onnan indítsuk anélkül, hogy külön el kelljen indítani előbb a klienst is?
THX
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Borisz76
veterán
És a játékok helyi mentésére van lehetőség ? Mint a Steam esetében.
Mert nem találtam rá megfelelő opciót.....Mondjuk egy Win reinstall után nem mindegy, hogy a netről kell letölteni megint a cuccot vagy a helyi hálózaton található NAS-ról állítom vissza.
8-10 MB/s vagy 100-110 MB/s[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
dargelot
senior tag
válasz Borisz76 #6467 üzenetére
Pl ha a D partíción volt a játék és a C-n lévő Windows újrarakod akkor nincs gond. Felrakod az Origin-t és a letöltési mappát oda helyezed ahol a játék van, majd mondod neki, hogy töltse le a játékot. Ekkor 2-3 percig gondolkozik és ott tartasz mintha letöltötted volna de ezen kívül semmi extra.
-
Borisz76
veterán
válasz dargelot #6469 üzenetére
Ez okés csak sajnos 1 db fizikai SSD van a gépben 1 db particióval ami 512 GB-s.
Tehát ha a win-t újra kell rakni akkor nincs lehetőség előtte a játékokról egy biztonsági mentést készíteni?Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Borisz76
veterán
válasz dargelot #6472 üzenetére
Elég egy partició amin a rendszer van és az esetleges programok,játékok....3-4 éve így használom.
Minden más adatot NAS-on tárolok.A steam kliensében pedig szépen lehet menteni a játékokat , akár a nas-ra is.
Ezért érdeklődöm , hogy az origin-ben van e ilyen lehetőség.
Kényelmes és jóval gyorsabb visszaállítást tesz lehetővé mintha a netről kellene újból leszedni mindent.De úgy tűnik, hogy ilyen téren "buta" az origin kliens.....
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
addikt
válasz Borisz76 #6473 üzenetére
Nincs benne olyan beépített opció, mint a Steamben, de ne bonyolítsd: kimásolod valahová a játék könyvtárát, ha utána jó helyre teszed vissza akkor az Origin is megtalálja. De meg is lehet mutatni neki a könyvtárat utólag is.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Borisz76
veterán
Korábban HDD-s korszakban így csináltam.
De az SSD és a NAS korszakában már felesleges.
Amúgy meg ízlések és pofonok.
10 éve még én is particionáltam....ma már eszembe sem jutna.
Egy 512-s SSD-n bőven van hely a rendszernek és más programoknak.
Nem szoktam hetente rendszert telepíteni, hogy hiányozzon a D partíció.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok a the way outnal pontosan hogyan fog működni? Elég hogyha csak én megveszem?
Friend passra gondolok
Szívesen játszanál a legjobb barátoddal, de sajnos nem tudta beszerezni a játékot? Semmi gond! A „friends pass free trial” lehetővé teszi a teljes játék végigjátszását, ha legalább egyikőtöknek megvan a játék. Az EA még tavaly decemberben a The Game Awards idején jelentette be ezt. Néhány dolgot azért érdemes szem előtt tartani: folyamatos internet kapcsolatra lesz szüksége mindkét félnek, EA felhasználói fiókra is szükség van, valamint ugyanazon a platformon kell játszani, és konzolok esetében PS Plus vagy Xbox Live Gold előfizetés is szükséges.Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
Mit lehetne az ellen tenni, hogy ne csak 1-2 mb/sec sebességgel tudjak tölteni originen keresztül?
-
mody123
tag
Sziasztok,
Egy ismerősömnek feltörték a fiókját és az e-mail fiókját is egyben.
Beszéltünk a supportal de csak annyit mondtak hogy nem tudnak segiteni addig ameddig nem férünk hozzá az email fiókhoz.
Csatoltam nekik a személyi igazolványt de nem volt nekik elég...
Freemail meg annyit mondott hogy forduljunk a rendőrséghez...
Ilyen esetben mit lehet még tenni?
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
regener
veterán
válasz mody123 #6479 üzenetére
Valami dobozos játékot nem vásárolt és aktivált a fiókra? Azzal is tudja igazolni hogy az övé.
(#6478) basaharc502
Nekem gyorsabb az Origin mint a Steam letöltés szempontból, szóval próbáld újratenni vagy a beállításokban nem-e kapcsoltad be a limitációt.[ Szerkesztve ]
-
Zsoxx
senior tag
válasz mody123 #6479 üzenetére
Ez sajnos így van, nekem is az emailen keresztül törték fel az Origin fiókot, de az email jelszavát nem változtatták meg. Hozzá tudtam férni a korábbi online játékrendelések számláihoz, azzal állították vissza az Origin fiókot.
Esetleg ha az emailben be volt állítva másodlagos emailcím, amire tud kérni jelszó visszaállítást, az segíthet. De lehet, hogy azt is módosították. -
dargelot
senior tag
válasz mody123 #6483 üzenetére
Először írj rá arra aki be van jelentkezve. Szinte biztos nem az aki feltörte, hanem az akinek eladta. Próbáld megkérdezni, hogy kitől vette, mert te is szeretnél venni olcsón accountot. Bár ezek főleg oroszokhoz kerülnek, de ki tudja. Ezeket a beszélgetéseket fotózd le.
Email nem volt irányítva valaha vagy hasonló amivel hozzáférhetnél egy serialhoz? Bankkártya history? Paypal history? Esetleg ha külsős oldalon vett valamit akkor ott azon az accountot valami info megmaradhatott, pl G2A, kinguin avagy instabuy stb. -
mody123
tag
Van egy kicsi fejlemény.
Kiderült hogy az ismerősöm G2A-n vásárolta a játékokat és van ami még dobozos is.
Ha elküldöm a supportnak a számlákat és a cd-kulcsokat akkor át tudják rakni másik e-mailra az accountot?
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
A feleségem BF3 GUI-ját bannolta az Even Balance (punkbuster). Nem csalt, nem használt semmit.
Ez az indok: GAME HACK #88002
Ha megnézitek mostanában (majdnem) mindenkit ezzel bannolnak. Sőt abban az időben, amire hivatkoznak, nem is játszott. Nem tőrték fel a fiókját, nem volt semmi, a BF log szerint sem játszott a ban időpontjában.
Írtam az Even Balance-nak és kaptam egy copy/paste választ, másnak is ugyan ezt írták, ticketet lezárták. Írtam egy másikat, válasz még nincs. Írtam a GGC-nek, ők a pb-re mutogatnak. Írtam nekik, hogy akkor EA. Oda ne írjak, mert nincs értelme.
Írtam EA-nak, válasz írjak pb-nek... Mondom ez már megvolt, nem kaptam normális választ. Jó átirányítanak a supporthoz. Support: írjak pb-nek, adtak linket a tickethez. Most válaszóltam, hogy írok az Európai Uniós fogyasztóvédelemnek.
Azért sem hagyom annyiban. 2000+ óra van az accountban, nem gyerekek vagyunk, hogy csaljunk. Ha csaltunk volna, befogom a szám és veszek egy új kulcsot.Járt már valaki így? Vissza tudta szerezni az accountját?
Esetleg tanács?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
válasz regener #6489 üzenetére
Nálam is ez a terv, nekünk 5 acc van originen, igen sok játékkal. Már mondtam a gyerekeknek, ha anya nem kapja vissza a BF3-az, akkor felejtsék el az Origint. Ezt megemlítettem az EA ticketben is, de nem hatotta meg őket.
És igen, őket védi a jog, ne tőltsd torrentről a játékot, vedd meg eredetiben... Aha. És minket mi véd meg tőlük? Többe vannak a szoftverek, mint a gépek...Neked mi volt a ban indok?
PB mit válaszolt?[ Szerkesztve ]
-
azka79
aktív tag
MI ez a PB ban?
-
sepsi0
őstag
Szia!
Mindegyiknek van saját gépe, saját Originnel és saját Battlefield-el.
Anya/Apa gépe tiltott, de igazából azonos vasak, nincs is amiért a miénkhez üljenek, nekik kb 5* annyi játékuk van mint nekünk.
Egyik este játszottunk egy szerveren (WBKS), semmi nem volt.
Rá pár napra bejelentkezéskor még csak kick volt minden szerverről, nem engedte belépni a szerverre, azt írta 1 minute kick.
Írtam GGC-nek és PB-nek, na ezután már bannolták is. A BAN-ban az van, hogy a GGC intézte, de ők a PB-re mutogatnak.
PB ticketre egy sablon üzenettel válaszolt (mindenkine szóra ugyan ezt írják), 2. ticketre még nem válaszoltak, de szerintem nem is fognak.
Nekem is a játék bezárása a tippem.
A dühítő az, hogy nem is csalunk csak a játék és a barátok miatt játszunk. Ha megnézitek a párom acc-ját lehet látni, hogy nem egy cheater (pl K/D). 35 évesek vagyunk... nem játszik a cheat, minek.Na mindegy, azért sem hagyom annyiban. EA újjab ticketre válasza, írjak ticketet a PB-nek, igazi agyhalottak.....
Amúgy szar az irány, mert ha nem sikerül elintézni a BAN visszavonását, soha többet nem költök az Originen, pedig sok száz eur-t hagytam náluk eddig.
[ Szerkesztve ]
-
Zaja2
senior tag
Haló!
Az origin a letöltött telepítőt nem tárolja el? 2. fordul elő,hogy újra le kell töltenem a teljes játékot... Plusz DLC-k.
10 megás nettel megőszül az ember amire mindent leszedek és még játszani is kellene!Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
m.gergo10
újonc
Sziasztok!
Fontos kérdésem lenne , hogy ha valakit bannoltak egy játékbol originen de csak a multiplayer részéről és a mentések vagyis az elért karakter szint (például level 50, stb..) megmarad-e ha ugyanaz a játékot ujra megveszi valaki azaz más cd key lesz?
Segitségetek előre megköszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv! ps4 es felhasználó vagyok, és EA játékomnál csináltam
egy EA fiókot, gondolom a multiplayer miatt elengedhetetlen dolog.
Nos a kérdés az lenne hogy van az EA fiókon belül az Origin
acces, mint ps4 felhasználóként, van valami hasznom belőle?
olvastam hogy a barátaimat megtalálhatom ha össze van kapcsolva
a fiókom, de nem tudom hol lehet ezt kivitelezni vagy már nem lehet? vagy
bizonyos regiokba lehet? Ha pedig létrehoztam ezt a fiókot deactiválni
lehet? Vagy azert nem lehet mert direktbe hoztam létre a ps-en? Az EA fiókot
automatikussan összekapcsolta? de az Origint nem?
Köszönöm a választ és a felvilágosítást[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest