-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz F_Zolee #5199 üzenetére
Nos.. Rendszergazdai módban vagy anélkül, semmi beállítást nem rögzít az Origin... Tök mindegy mit állítok be neki az minden rendszer indításnál ugyan úgy elindul magától és ugyan úgy ott vannak a pipák ahonnan elvileg kivettem... Csak engem ti sztel meg ezzel vagy másnak is ilyen?...
-
wariror
tag
Üdv!
Tudna segíteni valaki hogy pl.:
a Bad Company 2 ha megvan eredeti
cd-n hogy tudnám beregisztrálni originbe?
A sorozatszámot próbáltam de az nem jó. -
cellpeti
nagyúr
üdv
másnak nem szarakodik az Origin? Nekem minden egyes bejelentkezésnél új jelszót kell kérnem
Tigris, tigris, csóvafény...
-
-
chungee
addikt
Megvettem a Dragon Age Origins-et. Fizetés után jöttem rá, hogy már megvan nekem. Nem vág földhöz ez a 500 ft, de akkor is miért nem figyelmeztet, hogy már rendelkezem vele
-
chungee
addikt
Köszönöm a válaszokat. Hétfőn hívom őket. De mindezt elkerülhető lett volna ha picit odafigyelnének. Pl. Steam-nél kiírja, hogy az adott játékkal rendelkezel-e.
-
F e Z o
veterán
Kis segítség kellene. Tegnap újratelepítettem a gépem, az Originbe való bejelentkezéskor be kellene ütnöm a google hitelesítő által megadott 6 számjegyű kódot, amit nem fogad el az origin, így nem tudok belépni. Vagy azt írja ki, hogy hibás kód vagy azt, hogy túl sok próbálkozás, s próbáljam meg később a belépést. Az időt szinkronizáltam, azzal nem lehet gond. Nem lehet valahogy kikapcsoltatni ezt a hitelesítéses dolgot?
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #5216 üzenetére
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #5218 üzenetére
Weben se és kliensből sem tudok bejelentkezni.
Email-ben nem kapok kódot, mert nem az van beállítva, hanem a google authenticator.H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #5219 üzenetére
De a Google authenticatornak nem a telefonon kell lennie, hogy az generáljon valami kódot? Vagy ott van, és nem csinál semmit?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #5220 üzenetére
De, andoridon van, meg generál kódokat is, viszont nem fogadja el. Ha kliensből lépek be, akkor azt írja, hogy érvénytelen kód, ha weben lépek be, akkor túl sok próbálkozás, próbáljak meg belépni pár perc múlva. A gond az, hogy ügyfélszolgálat is csak hétfőtől péntekig van, s még csak nem is tudok telefonálni nekik.
Van egy rendszermentésem, ott elméletileg fentvan az origin is, holnap kipróbálom, hátha be tudok ott jelentkezni, s ki is kapcsolom ezt a lóf*szt.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #5221 üzenetére
Aha, így már értem. Ez esetben szerintem nem tudsz mást csinálni, mint várni hétfőig, aztán felhívni az ügyfélszolgálatot.
Nekem egyébként sms van beállítva, pár másodpercen belül mindig megkapom a kódot, sosincs vele gondom. Esetleg még azt próbáld meg.
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #5223 üzenetére
Steam-en nekem is az van beállítva, meg ha sikerült megcsinálni az originem, akkor itt is az lesz beállítva, nem variálok itt google hitelesítővel.
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #5224 üzenetére
Na, én meg Steamen nem kapom meg az sms-t, ugyanúgy e-mailben küldi azt a hülye kódot. Priviben segítesz beállítani?
-
AtHoS
nagyúr
válasz F e Z o #5227 üzenetére
Kicsit félvállról veszed ezt az authentikátoros ellenőrzést, mivel nem tudod hogyan is működik valójában.
Ilyen leven működnek az authentikátorok (bár ezt éppen bnet infóból sikerült kihalásznom, de pl. bankoknál és EA-nál is ugyanez a történet):
"Hogyan történik a kód generálása?
Az authentikátor fél percenként generál egy 6 számjegyű kódot. Ez valamilyen algoritmus szerint generálódik, de az authentikátor és a battle.net szerverei között ilyenkor nincs semmiféle kapcsolat. A Mobil authentikátornál van olyan lehetőség, hogy szinkronizáljon a szerverrel, ez azért szükséges, hogy ha a telefon hosszú ideig nem volt áram alatt, akkor a kód elcsúszik, és lehetetlen lesz az authentikátor használata."Az alkalmazást össze kell párosítani a "fiókkal/szerverrel". Ha telefont cserélsz, akkor azon szintén össze kell párosítani (sőt előbb a régit lehet el is kell távolítani a fiókról), szóval saját bőrödön tapasztalod a User error problémát.
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
csaba951
veterán
válasz F e Z o #5227 üzenetére
Meg is van, hogy miért generálsz érvénytelen kódokat az authenticator-ral!
Using a new phone to receive 2-Step Verification codes
Ennek megfelelően kellett volna eljárnod! Nem csináltad meg, ezért nem működik. -
tkesy
őstag
A SW Battlefront-ra van egyszer egy -20% az oldalon és az így kapott árból lejön a OCT-COUPMAIL-PRE25 kóddal még 25%, így lesz 30 font az ára. (Origin: 60 euro)
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
F e Z o
veterán
válasz csaba951 #5233 üzenetére
Természetesen be van állítva, s ott ellenőrző kóddal sincs semmi baj. Van egy oprendszer mentésem, elviekben az origin is benne van. Holnap felrakom, úgy be tudok-e lépni, ha sikerült, kikapcsolom a hitelesítést, ha nem sikerül, akkor hétfőn ügyfélszolgálat.
H2O über alles!
-
Wolverine
félisten
válasz F e Z o #5234 üzenetére
Nem fog sikerülni, mert a régi telefonodra és az azon levő authenticatorra lenne szükséged (hacsak nem migráltad a régiről az újra egy restore kóddal - de nem tudom, hogy a Google rendszerében egyáltalán van-e ilyen).
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
törölt tag
Ma csináltam az Android 5.1.1-en egy FR-t. Google hitelesítővel volt védve az Orifign fiókom. Jelenleg az van, hogy elérem a játékaimat, de:
Na most Outlooknál, Goolge-nél, Yahoonál sosem volt ez gond, mert volt lehetőségem emailre vagy telefonomra kérni áthidaló kódot. Itt meg hívhatom holnap az ügyfélszolgálatot
-
F e Z o
veterán
A mentésemben nem volt benne az origin sajnos, így nem tudtam belépni. Ma délben az ügyfélszolgálattal beszéltem, email-t kért illetve biztonsági kérdésre választ. Elküldött 6 biztonsági kódot, így átállítottam a beléptetést sms-re, illetve lementettem az új biztonsági kódjaimat.
H2O über alles!
-
kapusjoe
csendes tag
Hol találok egy EA ügyfélszolgálati címet,mert hasonlóan jártam én is.Telefon szofverfrissítése utánna nem tudok belépni az Originbe.Én állat ki kellett volna előtte kapcsolnom a hitelesítési funkciót
-
nonsen5e
addikt
Sziasztok!
Mi lehet a probléma?
Hosszú idő után újra beléptem a már évek óta letöltött Originbe. Feltelepítettem gyorsan a Battlefield 3-at, erre nem enged vele játszani, mert "nem aktiválható ezen a számítógépen az általad megadott Origin fiókkal".Ez az egyetlen Origin accountom, de ha lenne más, és abba léptem volna be, akkor meg nem jelenne meg az azon meg nem lévő játék.
Az "Add meg a termékkulcsot" gombra kattintva pedig fél óra gondolkodás után közli, hogy nincs internetkapcsolatom (eztet akkor mivel írom?).
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
gery14
senior tag
Sziasztok nem léptem be kb 1éve az origines accomba hàt nem is megy elloptàk valszeg BF ek voltak rajta megvannak a CD key-eim visszakaphatom a fiokomat ha igen hogyan? Steam en is elloptak az accomat odasem leptem be de azt tudtam hogy kel csinálni 1hét alat megkaptam az accom.
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
gery14
senior tag
válasz F e Z o #5247 üzenetére
Biztonsàgi kerdesre nem biztos hogy tudom a választ nálam az origin hallálra volt itélve. BF3miatt hasznàltam csak. Bc2+t meg akkor ugyvoltam mellè beaktiválom De mivel feltortek az emailom elloptak a steam ell együtt.
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
departure
csendes tag
üdv,
vettem egy FIFA 16-ot DVD-n aktiváltam az ea accountomon illetve originen, viszont a DVD-kre nincs szükségem, ha azt eladnám az nem ütközne törvénybe ? vagy van értelme így eladni ? offline módra jó lenne nem ? válaszaitokat előre is köszönöm
üff kafa leyla
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest