- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok ! Remélem tudtok segíteni elég nagy S.O.S . Megvettem a játékot a BF1 Revolutiont. Eddig Access-l játszottam, az Access-s játékokat leszedtem a BF1-t is, kiléptem Originből , vissza beléptem és aktiváltam a kódot amit kaptam. Írta amit vettem és jött,de viszont nincs ott az Originben,hogy meglenne a játék nincs a többi telepített közt.
Ezt lehet orvosolni? Mert böki a csőröm hogy nincs ott. ( ez szombat hajnali 02.00-kor volt , 10.-g aktív volt elvileg az Access-m )Most újra tettem volna a játékot ( mert a Tittanfall2 mappába tette ) ! És akkor esett le hogy nem tudom aktiválni, mert ugye nem volt ott a többi közt, a kódot meg ugye újra nem fogadja el ! A Játékot innen vettem
Sajna az angol nem megy!
Remélem tudtok segíteni, mert nem szeretném ha a levesbe menne ez a pénzem.
Köszönöm előre is a segítséget !!
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz BullKoxa #6301 üzenetére
Itt fent a topik összefoglalóban van a magyar support száma, hívd fel őket és segítenek.
premierpark:
Próbáld máshová telepíteni vagy elsőnek töröld le kézileg a program files-ból és a C:/Users/felhasználód/appdata (itt keresd meg az origin mappát) ha a programok eltávolítása menüben nincs ott.[ Szerkesztve ]
-
kiakirály:D
csendes tag
Üdv valaki ellopta valahogy az Origin fiókom. Sajnos későn vettem észre de kaptam emailben egy olyat hogy megváltozott az email cimem ...ra és ha nem én voltam akkor kattintsak oka hát igen de ez a link már lejárt sajnos.
Próbáltam ea supportal kapcsolatba lépni de ugyebár már csak angol van de hiába irkálok nekik agyba főbe még az online chat se csinál semmit pedig azt írták nemsoká kapcsolnak várjak kicsit fél napig ültem előtte és semmi. Hitetetlen hogy nem lehet elérni a supporttot. Valakinek ötlet?
-
19_OsY_81
aktív tag
Egy ideje játékok indításánál a "xxxxx program működése leállít" hibaüzenetet kapok. Minden játék indításánál.
Olvastam nemzetközi fórumokat, nem egyedi eset, de megoldást még nem találtam.
Ti találkoztatok már ezzel?
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
Pedro78
senior tag
El lehet érni őket, mikor belépsz kis ablakban megjelenik, hogy mennyit kell meg várnia. Türelemjáték.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Norbi887
aktív tag
Helló mindenki!
Más is találkozott hasonlóval Windows 8.1 alatt?
Akárhányszor játékot telepitek Origin-en a következőt kapom:
Teljesen mindegy melyik játékot telepitem (jelen esetben ez most épp Battlefield 3 volt) mindig ezt kapom.
Aztán még vagy húszszor rákattintok hogy Installálja fel, aztán egyszer csak összejön, de könyörgöm ennek nem 20x-orra kéne összejönnie nem?
Win7, illletve 10-alatt nincs ilyen, 8.1 alatt mindig.
Valakinek volt hasonló/van hasonló? Valami tipp esetleg? A Windows teljesen friss, új[ Szerkesztve ]
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
veterán
-
Szilard7
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon ismerem az Origint, a 2015-ös NFS miatt telepítettem fel, viszont nem jött be a játék. Kérdésem az lenne, hogyan tudom legálisan átruházni másra a játékot?
Köszi!
-
Kiss70
tag
Sziasztok!
Szeretném ki próbálni egy hónapra az Ea-t Pc-n. De nem tudok rá előfizetni.
Ezt dobja be.:
Your request could not be processed.
We were unable to verify your credit or debit card. Please check your payment details and try again. Alternatively try another credit card or payment option or check with your card issuer or bank.A bankártyámon van zsé. Tudok vele vásárolni. Nemrég vásároltam teszt.-ből a steam en.
Van Xbox One ra 1 éves előfizetésem. Ez zavarhat be? Nem értem.
Valakinek ötlet? Köszönöm.
-
Mart10000
aktív tag
Sziasztok tanácsra lenne szükségem. A probléma nyáron kezdődött, de hátha volt már valaki ebben a cipőben. Az Originen nem indult el a Burnout Paradise játék azzal a hibaüzenettel, hogy az aktivációs szám elérte a megengedett mennyiséget. Utána néhány próbálkozás után annyiban hagytam, majd írtam az Ea-nek októberben. A support chaten adtak nekem egy új aktivációs kódot és ezzel automatikusan felülírta a 2014-ben aktivált kódot, de a probléma ugyanaz maradt. Hiába érzékeli úgy az Origin mintha most vettem volna az új kód miatt a hibaüzenet ugyanúgy megmaradt. A dolog szépséghibája még, hogy valahányszor újratelepítésre került a Windows maga a játék mindig fenn volt akkor és talán előtte törölnöm kellett volna, hogy nem minősüljön gépen aktivált programként, hogy később ismét lehessen használni. Erről nem tudtam és nem is figyeltem rá, mivel a játékok többségénél ez nem számít, de itt sajnos igen.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Titanfall 2 kérdés
Tényleg ingyen 10.000 óra játékidő van?Ez konkrétan azt jelenetné hogy ingyen adják.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Anonymus23 #6318 üzenetére
Ez azt jelentené hogy 2szint és végtelen idő?
Igen azt láttam hogy a legtöbbje 10-óra de van 4-órás is ha jól láttam
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Anonymus23 #6320 üzenetére
Szint engem nem zavarna, de gondlom a fegyverek szintekhez vannak kötve így az már probléma lehet
Amúgy én az se bánnám ha egy játékba se lenne szint, külön tapasztalati pont ami oldana dolgokat igen
-
kovsol
titán
Sziasztok
Most már kezd nagyon idegesíteni, hogy kb 1 hónapja minden nap többször kapom az SMS -t az EA-től orosz nyelven a security code -t. Valaki fel akarja törni a fiókot, de ugye az sms hiányában nem jár sikerrel.
Valahogy ezt meg lehet szüntetni? Esetleg a support le tudja tiltani az orosz ip ről próbálkozást vagy nem tudom milyen lehetőségek vannak ileynkor.May the Force be with you!
-
kovsol
titán
-
Chabee
tag
Sziasztok!
Minden bizonnyal láma kérdés következik: Lehet-e olyat csinálni egy szem Origin accounttal, hogy a klienst két gépre telepítem fel és felváltva vagy egyszerre jelentkezek be? Mindezt azért, mert a lányom játszik a SIM-szel a saját gépén én meg szeretném kipróbálni a Plants vs Zombies-t a saját gépemen.
Köszi és Üdv!
Igazat mondani könnyű, csak elhitetni nehéz!
-
szami777
addikt
Belép a simsbe, net kikapcs, majd belépsz te és nyomod.
Illetve a kérdés az, melyik sims játékról van szó, ha a játékhoz folyamatos netkapcsolat kell és nincs offline mod, akkor tényleg felejtős.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
tudtok olyan oldalt, ahol jó pénzért lehet venni
Origin DLC ket ?
Ez érdekelne :
Need for Speed™ Most Wanted Complete DLC Bundle for PC | Originelőre is köszönm.
A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Remélem, tud valaki segíteni! Az Origin kliens program 2 db star wars battlefront játékot ír ki. Nem értem, miért. Köze lehet hozzá, hogy először én trial-t töltöttem le? Accses előfizetést vettem, hogy 10 órát tudjam kipróbálni a játékot. Közben megvettem, majd beaktiváltam a kóddal. Bármelyiket indítom el, szerencsére ugyanaz minden, ugyanannyi játékidőt ír, ugyanazok a beállítások. Miért van ez? Tudja valaki? Vagy el fog tűnni, ha lejár a 10 óra?
-
SityiSXT
őstag
válasz Jack Oneill #6335 üzenetére
Ha Accessben játszol egy játékkal, a fiókodon ott marad azzal a felirattal, hogy ehhez Access kéne. Viszont ha megvetted, mellette lesz normálisan is a telepített változat. Hülyén néz ki, de a jelek szerint az EA nem tudja ezt szépen megoldani.
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok, hátha tudtok választ adni.
Hetente többször kapok e-mail-ben üzenetet amit a gmail nem tesz spamba, hogy :"EA biztonsági kódod a következő:
XXXXXX
Ha nem te kérted ezt a kódot a bejelentkezési ellenőrzés beállításával, lépj be a Saját fiók oldalra, és haladéktalanul módosítsd a jelszavadat. Ha segítségre van szükséged, lépj kapcsolatba az EA Súgóval.
Köszönjük, hogy segítesz nekünk a fiókbiztonság fenntartásában.
További jó játékot kívánunk!
A EA csapata"Van hogy egymás után 2x, munkaidőben amikor amúgy sem lépnék be.
Most töröltem a megbízható gépeket.... és csak az itthoni gépet vettem fel....
Kíváncsi leszek változik-e valami. -
bul07
nagyúr
Kapcsold be a kétlépcsős védelmet, én a sms-t ajánlom
És nem árt ha jelszót cserélsz, Origin-be és az email címednél is(e-mailnél is kapcsold be a kétlépcsős védelmet)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
szzimo53
tag
Nem tudom hogy tiltott-e a kérdés, összefoglalóba nem említett.
Hol lehet Origin accountokat vásárolni?
Tudom illegal -
boogie84
veterán
Sziasztok,
2 napja ezt írja... nálam van baj?
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest