- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
radírfej
senior tag
Sziasztok!
steamen vásároltam egy far cry pack-et.
mivel a játék origin hez kötött ezért létrehoztam egy fiókot, telepítettem, majd a megadott kóddal aktiváltam a far cry 3-at.
sajnos semmiylen visszajelzést nem kaptam az email címemre, legközelebb nem is tudtam belépni (voltaM akkora suta, hogy nem írtam fel a belépési adatokat, merthogy úgyis tudom, 3-4 verzót használok csak... )
létrehoztam egy új fiókot, próbáltam ismét aktiválni, de ugye már foglalt a kód.
írtam a témában az ügyfélszolgálatnak, nem válaszoltak.
elektronuikus számlám van, a vásárlást tudom bizonyítani.
mi a teendő? szerintetek van esélyem, hogy a kulcsot az új fiókhoz kössék?
Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
-
radírfej
senior tag
de, közben én is rájöttem, fél óra megfeszített keresés után. ebből is látszik, h a steam-en kívül nagyon ritkán használom ezeket.
mondjuk Originnel is van dolgom a múlt homályából, szal mindenképp kell velük beszélnem.
Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
-
mgm81
aktív tag
Sziasztok.
A rendszerem frissítette a windowst 10 re.
A fifa 15-ben az UT biztonsági kérdést ír. Én nem állítottam be olyan kérdést és nem is állítottam be semmit.
Mit kell csinálni hogy be tudjak lépni?Üdv.: mgm81
-
gery14
senior tag
Nagy pacsi az EA- nak 5P allat visszakaptam a fiokomat. igy kell ezt csinálni ez a steam nel 2hétbe telt...
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Szinyák
őstag
Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne , hogy ha friss win.-t telepítek külön ssd.-re , de az összes origin játék telepítő mappa egy másik ssd.-n és merevlemezen található vegyesen ssd/HDD pl: bf4/ fifa /BFH akkor ezeket nem szeretném újra letölteni / vagy lemezről kínlódni vele . Megoldható lenne ? tudom van benne egy opció, hogy játék fileok leellenőrzése stb.. De sajnos nem oldja meg a problémát mert a sima bf4 lemezről fel kell raknom az alap játékot . A DLC.-ket pedig telepítés után mindent bemásolom a megfelelő helyekre ezeket már nem kell letöltenem hála istennek Patch/DLC és a registry.-be hozzáadom és csak így indul el.
ezen video apján sikerül működésre bírnom... BF4 install
Megoldható valahogy ha friss wint rakok az asztalra ki pakolja az összes origin játéknak az indító ikonját ?
Újra teleépítgetés nélkül ? persze minden szükséges file/mappa backup.-olva van...
Mert ez vesz el a legtöbb időt..Előre is köszi fontos lenne
[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
Zoli133
addikt
Valaki próbált mostanában nem telefonon beszélni az ügyfélszolgálattal?
Most elkezdtem kitölteni a hibabejelentőt és a végén mikor választani kéne kapcsolatba lépési módot akkor nincs ott semmi, csak az EA által ajánlott ami telefon. Régen volt mail is...."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Darko
senior tag
Segítséget szeretnék kérni ...
Origin belépéssel van a gondom. Nem tudok belépni, kéri az email címet és a jelszót, amit elfogad, majd továbblép a következő ablakra, ahol meg a biztonsági kódot kéri, amit a hitelesítő alkalmazás generál le és 6 számjegyű. Feltelepítettem a telefonomra a Google hitelesítő alkalmazást, majd elvégeztem mindent amit kért, aktív lett, működik, szépen generálja a kódokat, de nem fogadja el az origin. Most valamit nagyon benéztem és nem ez a hitelesítő kell hozzá?
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
BasketWink
tag
hali,
az originies fiúk valamit el.... mert eltűnt az accom 3 nap alatt jött e-mailra jelszó reszet mail amivel új regisztrációt kaptam ürses accounttal o.O
írtam supportnak válasz az volt hogy keressem fel a live chat-et vagy hívjam őket. hol van a live chat? mert ezen az új felületen nem találom...
-
NyMRooD
őstag
válasz BasketWink #5266 üzenetére
Szerintem hívd fel őket, gyorsabb és tudnak magyarul is.
Fórum leírásból: Az ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-1-505-9550, amelyen hétfőtől péntekig 12 és 21 óra között érhető el.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Wolverine
félisten
válasz BasketWink #5268 üzenetére
Állítsd a nyelvet angolra a kliensben, akkor lesz live chat.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
BasketWink
tag
válasz Wolverine #5269 üzenetére
alapból angolon van de a gond az volt hogy a ticketnek rossz dolgokat állítottam be és úgy gondolta elég ha levelezek nem ajánlotta fel a chatet. átállítottam missing contentre egyből chat-re dobott és meg is van az accountom és a játékok is (és ehhez csak pár serialt kellett elő ásnom majd emailben kapott kódot bemásolni jelszót váltani stb...)
-
Trevi
tag
Sziasztok tudnátok segíteni ellopták az origin accontomat
-
attiati
veterán
válasz BasketWink #5266 üzenetére
3 nap a jelszó reset?
akkor ne is számítsak gyorsabbra?
már azt nézem, hogy miért nem jött meg az elmúlt 5 percben -
wariror
tag
Üdv! Vettem egy játékot és be is regisztráltam
originbe .Fele is ismerte de nem jelenik meg
sehol. Ha újra próbálom már azt írja hogy foglalt
a code. Ötlet? Vagy marad a telefonos segitség? -
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Nem pánikot szeretnék kelteni, csak pár ismerős jelezte, hogy feltörték az accját. Ráadásul az egyiknek menet közben azaz épp játék közben ami elég durva (ilyet még nem láttam). Egy fiókbiztonság és azon belül bejelentkezési sms ellenőrzés nem árthat. Én szerencsére megúsztam talán pont a biztonsági kérdés és az sms védelem miatt. Kicsit nyűg amikor áruházban vagy sima login esetében is kéri, de ilyenkor megéri.
Jelenség: Pl Fifa közben egy üzenet (időtúllépés, user kijelentkezik kilép és már más neve van vissza sem tud lépni) Supportnak jelzik az érintettek.
Gondoltam jelzem!
(Modik ha nem gond ezt bemásolnám a Fifa topikba is mert az érintett főként)Üdv és fiókbiztonságos napot!
HartgeAz OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Trevi
tag
válasz HartgeH3-2.8 #5276 üzenetére
Durva 1 napot tudtam játszani a star warsal és már el is lopták.
-
laceszgamer
addikt
Ellenőriztem most én is, szerencsére minden ok. Csak azt nem tudom egy 91mb-os frissítést miért tölt le minden nap...
Párnaponta szoktam csak Origin-be belépni, de mindig mielőtt indulna egy 91mb-os valamit lekap aztán emgy szépen, de hogy mégis mit arra ötletem sincs, mert az csak nem létezik hogy naponta jön ki patc és mindig 91 mega.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
F_Zolee
veterán
válasz laceszgamer #5278 üzenetére
Uninstalláld aztán utána már jó lesz.
-
laceszgamer
addikt
válasz F_Zolee #5279 üzenetére
Oksi, megejtem. Köszi. Reinstall után játékok megmaradnak ennél is nem? Mondjuk sok nincs de akkor ne kelljen megint leszedni 50gb-ot.
[ Szerkesztve ]
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Cheesus
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #5276 üzenetére
Most a biztonság kedvéért énis beállítottam az SMS alapú igazolást a fiókomra, ha már a Steam-nél is be van kapcsolva Nekem a Battlefront az első nagyobb értékű Origin-es vásárlásom, nem örülnék ha lába kélne.
https://www.twitch.tv/csehla
-
csaba951
veterán
válasz laceszgamer #5280 üzenetére
Lekapja a játékokat is! Előtte tedd át őket máshová!
[ Szerkesztve ]
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Két EA Account összevonása (még mindig) megoldható? Próbáltam ticket-et beküldeni, de erősködik a redszer, hogy hívjam fel őket telefon, valamelyik külföldi központjukban.
Ha már mindenképp telefonálni kellene, magyar vonalon vajon tudnának-e segíteni?Ha valaki csinált már ilyet, mi kell hozzá, miket kérdeznek, hogy meggyőződjenek, mindkettő az enyém?
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
F e Z o
veterán
válasz Darko_addict #5284 üzenetére
Ha megoldható, akkor a magyar support is meg tudja csinálni. Beazonosítanak telefonon keresztül. Név, email, biztonsági kérdésre válasz stb...
H2O über alles!
-
Darabokra
senior tag
Sziasztok! remélem nem offos a kérdésem azt szeretném tudni, hogy már nem először fordul elő fifa 15 PC változatával, eredeti a játék, hogy 2-3 hónapos karrier mentéseim kárba vesznek, azt írja angolul talán h sérült, nem lehet betölteni :S próbáltam azt is hogy helyi adatokat állítom be Originen, de semmi változás. Nem lehet valahogy megmenteni a mentést? :/ remélem nem néztek nagyon fogalmatlannak, hogy ilyet kérdezek.
Üdv: Gábor -
kovsol
titán
Úgy fest valaki ellopta az accountomat tele játékkal. Most telefonáltam a EA supporttal, és aki elvitte még be volt lépve, és amint megváltoztattak bármit azonnal ő is átírta másra.
Most felfüggesztették a belépést, és minden módosítást az accounton, email címem vissza lett állítva az enyémre. Holnap visszahívnak, és visszaállítjuk az eredetire az egészet azt mondta a srác.Ilyen se volt még velem. Emailcím jelszavát is megváltoztattam gyorsan, bár mást használok a fiókhoz, és az emailhoz. És holnap be fogják állítani a biztonsági dolgokat is, hogy ne legyen ilyen többet.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
S1M0N
senior tag
Az szép. Mostanában megint igen megszaporodtak az Origin account lopások...
Én már jó ideje beállítottam az SMS-es plusz védelmet, de arra a gmail-es fiókra is, amivel regisztrálva van. Steam-nél is ugyan ez.
Remélhetőleg így nem tudják feltörni egyiket sem, persze ki tudja...
-
S1M0N
senior tag
válasz F_Zolee #5289 üzenetére
Hát igen, főleg, hogy ez időszakosan történik, és igen sokakat érint ilyenkor ez.
Amúgy akinek feltörik az Origin/Steam/stb. fiókját, annak mennyire publikusak rajtuk az adatok? Gondolok itt a játékokra, Steam-nél meg a gift-ekre, kártyákra. Az én adataimat csak az ismerősök láthatják. Gondolom ilyenkor azért számít ez is, már csak, hogy megéri-e nekik a fáradtságot, hogy feltörjék az adott fiókot.
Nekem egyszer az SW:TOR fiókommal (ami egybe van az Originnel) próbálkoztak, de csak addig jutottak, hogy az email címemre jött egy üzenet, hogy én indítványoztam-e az elfelejtett jelszavas kérelmet. Természetesen nem, de a linkre sem kattintottam, ki tudja. De ez is már vagy 1-2 éve volt, azóta be van mindenhol kapcsolva az SMS értesítő. Remélem elég lesz...
kovsol
Na, ez remek hír, az EA Supportra panasz nem lehet![ Szerkesztve ]
-
S1M0N
senior tag
válasz F_Zolee #5294 üzenetére
Mondjuk szerintem nem normális az, aki megjegyeztet bármilyen fizetési lehetőséget bárhol is.
Én már úgy is tudom fejből a bankkártyás vásárláshoz szükséges adatokat, de amúgy sem tartana sokáig előszedni a pénztárcából.
Tudom, hogy sokaknak jó az efféle kényelmi funkció, de számomra ezek használatának kihagyása egy plusz védelmi vonal. Inkább bepötyögöm naponta többször, de akkor sem jegyez meg semmi olyat, amit bárki felhasználhat. -
Darabokra
senior tag
senki nem járt még úgy, mint én? hihetetlen, hogy semmi nincs erről, és nem is válaszol senki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest