- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz JoceeHunt #5449 üzenetére
Jó eséllyel 2 kód tartozik hozzá. 1 alapjáték, 1 SP. Valószínűleg a SP kódját aktiváltad, ezért nem jelenik meg a játékok között. Ha nem kaptál más kódot is, érdemes az eladóval felvenned a kapcsolatot.
Esetleg úgy van beállítva az Origin kliens, hogy csak a telepített játékokat mutatja.
/Show: All Games legyen, úgy látnod kell!/ -
őstag
válasz csaba951 #5451 üzenetére
Chat-elek már az Origines mókussal. Az alapjáték hiányzik szerinte, megvettem azt is most töltöm, majd kiderül akkor adja-e.
G2A is írta most nézem
This product requires you to have Battlefield 4 EA ORIGIN PC CD-KEY GLOBAL activated on your Origin account in order to play.
Hülye voltam...
[ Szerkesztve ]
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
laceszgamer
addikt
-
tkesy
őstag
válasz laceszgamer #5453 üzenetére
De, pontosan az... P.E. = BF4 + 5 DLC + pár cucc egyben... Szóval az mellé nem igazán kellene megvenni +1x az alapjátékot...
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
addikt
válasz laceszgamer #5453 üzenetére
Valószínűleg csak Premium Upgrade-t vett (aztán vagy az eladó írta szarul, vagy ő nézte el).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
őstag
Megnéztem még egyszer valszeg az lesz a baj, hogy Upgrade-t vettem, figyelmetlen voltam, egyszerűbb lett volna Originen megvennem, így már annyiba vagyok mint ha ott vettem volna.
Éjjel lehúzta a base 4-et, reggel megnéztem most 4-5 DLC-t tölt, ezek a DLC-k lehetnek a Premium kiegészítők?
Amire emlékszem: Naval Strike, China Risingjoceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
FingR86
őstag
Hali
érdeklődni szeretnék, hogy ilyesmi létezik e.
tudom tilos meg minden, de hátha.
hogy pl vkinek van egy bizonyos játéka az origin fiókjában és én szeretném kipróbálni.
Fizetnék neki egy bizonyos összeget és hozzáférést biztosítana egy ideig a fiókjához, hogy játszhassak az adott játékkal. Addig megváltoztatja a belépést vmi más jelszóra, amit kiad.
Így ő is vissza kapna vmennyit a játék árából, és nekem sem kellene kifizetni a bolti árat.
Tudom, hogy ez nagyon bizalmi alapon kellene h működjön, de szerintetek van ilyesmire lehetőség ? -
laceszgamer
addikt
válasz FingR86 #5458 üzenetére
Igazából meg lehet csinálni de most ott az EA Access vagy mi a neve. Előfizetés egy havit ( 10€ körül van ) és elég sok játékot tolhatsz, még az új NFS-t is de azt csak 10 órát.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
FingR86
őstag
válasz laceszgamer #5459 üzenetére
Mondjuk az a játék pont érdekelne meg a primal és a tomb raider. Ezek is benne vannak ebben az akcióban/programban?
Igazából én csak gyorsan végig tolnám pár nap alatt és ennyi lenne részemről. -
SityiSXT
őstag
válasz FingR86 #5460 üzenetére
A Far Cry Primal ;s a Tomb Raider soha nem lesznek benne az Origin Accessbe, és akkor nem tudnád kipróbálni, ha a haverod megadná az Origin belépési adatait. A Far Cryhoz ugyanis Uplay fiók kell, a Tomb Radierhez meg Steam (vagy az újhoz Windows 10 Store). Steamen van családi megosztás, ott az jöhet szóba.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Úgy néz ki hogy feltörték a fiókomat.
Átírta a felhasználó nevemet és a titkos kérdésre a jelszavamat így nem tudom ezt sem és az email címemet sem.
Ilyenkor kihez lehet fordulni? -
ooloo
őstag
Üdv.
Nem vásároltam még az Origin ... vannak itt is olyan akciók , mint a steam -en ?
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
csaba951
veterán
Igen! Bár most éppen nincs semmi ilyen.
Egyébként vásárlás előtt érdemes megnézned, hogy más hivatalos boltban kapható-e olcsóbban a játék! https://isthereanydeal.com/
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Ezt 4,99 €-ért szokták akciózni. A következő 3 hónapban elég jó eséllyel lesz ilyen akció. Kis szerencsével akár 1-2 héten belül. Szintén ekkor várható majd ingyen a Medal of Honor Pacific Assault!
-
ooloo
őstag
-
Redcaster
őstag
Sziasztok!
Ma indítottam volna a BF4-et, de az Origin nem enged fel online, folyamatosan azt írja, hogy offline vagyok. Próbáltam már bejelentkezni, újraindítani, rendszergazdaként is, de minden esetben csak felvillan egy pillanatra a bejelentkező kis ablak, majd el is tűnik, aztán megnyílik az Origin még mindig az offline üzenettel... Találkozott már valaki ilyen problémával? Mit kéne tennem?
-
bul07
nagyúr
válasz Redcaster #5470 üzenetére
(#5471) tsigalko87
Telekom hálózatában problémák voltak a külföldi elérés tekintettében, egyes külföldöni honlapok ip-k nem voltak elérhetőek
22-én délután kezdődött és elméletileg ma reggelre javították( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Sz_Imre
senior tag
Üdv.
Most egy segítséget illetve tanácsot szeretnék megosztani veletek.
Ugye bár van az Origin-nek egy biztonsági kérdés, ami sokszor elfelejtenek az emberek (vagy nálam mikor beírtam régen és el is mentettem utána a új gépemen nem fogadta el).
Keresgéltem, hogy nincs-e valami megoldás erre a problémára.
Olvasgatva ezt találtam itt az első hozzászólónál kell elolvasni és követni a lépéseket ami a link mutat. Lényegében ezzel bekapcsolod a bejelentkezési ellenőrzés, na ugye mikor bejelentkezel és a kapott kóddal amit az emailben elküldenek, majd utána belépéskor megint küldenek egy kódot, amikor ezzel megvagy akkor a Origin fül-Fiók és biztonság és azon belül is a Biztonság részre, ott kiválasztod a Fiókbiztonságok azaz szerkesztés na itt várni kell mert megint jön egy biztonsági kód, utána már tudsz szerkeszteni és lám jelszavat változtattam bár az nem volt fontos, de a biztonsági kérdésre a választ újra meglehet adni (olyan mintha csak most állítottam volna be először) és ezután jön a mentés. Utána kikapcsoljuk ezt a biztonságos ellenőrzés (aki nem akarja, az nem kapcsolja ki, de akkor mindig kóddokkal kell szenvedni) ekkor várni kell mert megint küld kódot és miután megadtuk ott a kikapcsolásra megyünk. Ez után gondolva kilépek az originből és majd újra be, és bementem a fiókba ami beszerettem volna állítani és jön a biztonsági kérdés amit megadtam (ugyan azt amit régen megadtam) és lám működik.
Szóval csak ezt szerettem volna megosztani, remélem valakinek a segítségére válhat. Aki meg ezt tudta, annak akkor ez nem új dolog. -
őstag
válasz Sz_Imre #5475 üzenetére
Originnek vagy egy OnlineChat felülete. Ott is meg lehet ezt oldani.
Tudd az emailed, férj hozzá, és tudd a saját adataidat, akkor már ők átírják akár a kérdést, akár a választ.
Ja és valamennyire tudj írni angolul vagy használd a google fordítótjoceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
yozsee11
aktív tag
Üdv!
Aki előfizetett az Origin Access-ra attól kérdezném, hogy az előfizetés napjától számít az 1 hónap vagy esetleg mindig hónap elején van a fordulónap? A hivatalos FAQ-ban sem láttam ezzel kapcsolatban infót.
Köszi előre is!
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Halihó!
Átszeretném rakatni az egyik játékomat egy másik Origin accra,én is megtudom csinálni,vagy kell hozzá az EA segítsége? Ha EA kell,akkor lehet mail-ben is vagy csak telefonnal lehet megoldani?
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #5479 üzenetére
Magyar supportot hívd fel, azzal jársz a legjobban. Tel.szám az Összefoglalóban.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
scabi78
senior tag
Hali, ajándékozni szeretnék egy játékot, lehetséges ez? köszi
Tiszta Windows, rendes ház!
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Originben le lehet valahogy korlátozni a letöltés sebességét?
Windows telepítésen vagyok túl, este le akarom szedni a BF4-et, de jó lenne, ha közben tudnék még netezni, és nem használná ki a teljes sávszélességet.#KeepFightingMichael
-
Borisz76
veterán
válasz guftabi96 #5486 üzenetére
Nemrég tettem fel a Win 10-t.
Kb 3-4 hete használom...eddig hiba nélkül megy.
Gondoltam eljött az ideje az Origin fiókot is beizzítani.
Minden gond nélkül települt, és elfogadta a név/jelszó párost.
Éjszakára mentem dolgozni és addig leszedtem a fiókomból több játékot is de korlátozásra utaló opciót nem láttam.Ha teheted , akkor hagyd éjszaka letölteni.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
guftabi96
addikt
-
Chereiose
addikt
Hali!
Újra tettem a windowst, bejelentkezésnél kéri ez a trágya undorító rendszer a hitelesítő alkalmazás 6 számjegyű kódját. Nagy nehezen sikerült megszereznem, erre nem fogadja el. Hihetetlenül felidegesít már, mit tegyek? -
törölt tag
válasz Chereiose #5491 üzenetére
Nem nagyon jön le mi a probléma...
A "trágya undorító rendszer" nem véletlenül használ kétlépcsős azonosítást.
A "nagy nehezen sikerült megszereznem" rész sem tiszta mert annyiból áll az egész, hogy elindítod az alkalmazást az pedig azonnal kiírja az aktuális kódot amit neked csak be kell gépelni.
Ha nem fogadja el az meg azért lehet mert vagy lejárt (a kód ugyanis amit generál időhöz kötött) vagy valami más nem stimmel - most próbáltam és nálam gond nélkül elfogadta.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Ha megveszem Originen a MASS EFFECT™ 3 N7 DIGITAL DELUXE EDITION kiadást,akkor,hogyan jutnak el hozzám az extrák?
Lássuk a csomag tartalmát:
- Shepard művészi kép
- 70 oldalas digitális art book
- limitált kiadású digitális képregény a Dark Horse Comics-tól
- exkluzív 4x6-os digitális litográfia
- játékbeli tartalmak
-N7 Arsenal Pack - N7 mesterlövész puska, shotgun, SMG és pisztoly
- Robokuty
- Squadmate Alternate Outfit Pack
- N7 kapucnis pulcsi a lazább napokra
- digitális zenei album
- fórum és közösségi csomagok, avatarok, perkek -
csaba951
veterán
válasz Chereiose #5491 üzenetére
>bejelentkezésnél kéri ez a trágya undorító rendszer a hitelesítő alkalmazás 6 számjegyű kódját.
Külön neked kellett beállítanod, hogy így legyen! Szóval csak magad szidhatod!
>Nagy nehezen sikerült megszereznem, erre nem fogadja el.
Jó eséllyel vagy újratelepítetted a telefont is vagy másik telefonról próbálkozol, mint amiről beállítottad.
>mit tegyek?
Először is higgadj le! Másodszor meg keresd meg a magyar nyelvű Ügyfélszolgálatot! Telefonszám, nyitvatartás a Téma összefoglalóban.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Chereiose #5499 üzenetére
EA fiókba be tudsz lépni?
Biztonság/Tartalékkódok, na ott vannak kódok
Tartalékkód
Ne feledd:
Ha telefonos vagy e-mailes fiókod eltűnik, az alábbi tartalékkódok használata lesz az egyetlen módja, hogy bejelentkezhess Origin fiókodba egy nem felismert számítógéppel. Gondoskodj róla, hogy biztonságos és elérhető helyen legyenek.Amúgy ajánlott mindenkinek menteni, és a Steam helyreállítóval együtt mentettem ezt is
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest