-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
-
sepsi0
őstag
Fent van a win-hez az SP1?
Abban benne van a DX11.
Ha a DX-el gond van az nem jó, lehet újra kéne telepíteni, mondjuk csökkentett módban.
Nekem is x64 ultimate van, a gyerekek gépeé meg x64 professional.
Szerintem a DX lesz a probléma és nem a játék....Próbálj egy ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
L_ajos
őstag
Sp1 megvan, a hiba továbbra is fennáll. A dxdiag azzal a hibaüzenettel száll el hogy a directx file verziója nem kompatibilis a win ezen verziójával ( VICCC!!! ). Még a csökkentettmódos reinstall marad.
Amugy köszi!
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Hunork
veterán
Üdv!
Win reinstall kérdésem lenne. Cimborám is most tenné meg, és felötlött bennem valami, amit sajnos én nem tettem meg, pedig szívesen próbáltam volna a gépemen. Mindketten az eredetiség hívei vagyunk, ami annyit tesz, hogy a rendszer mellett kb 300 játékunk is van, három kliensen.
Nos, nekem ez jutott eszembe:1. felmásolni egy külön partícióra a Program Files (mindkettő), a Program data, és a Users könyvtárakat.
2. Regedit, elmenteni szintén a másik partícióra.
3. Win reinstall, particionálással, formázással, tehát szép tiszta telepítés
4. Miután áll a rendszer, hardverek illesztőprogramjai fent, utána az 1. pont dolgait visszamásolni.
5. természetesen ami kell telepíteni, az setup...
5. regedit elmentett bejegyzését aktiválniA nagy kérdés: ha ez végigmegy, elképzelhető, hogy a sok-sok eredeti játékot nem kell újra szinkronizálni és/vagy letölteni? Működnek majd?
Nagy segítség lenne cimborának, én ugye a héten telepítettem újra a W8-at, és még majdnem 2 napomba telt (nyilván nem egész napok), hogy az összes játék működjön rendesen.
Meg tesztnek sem lenne rossz, ha sikerülne...
Köszönöm előre is szakértő véleményeteket!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Olvastam régen, hogy valakinek sikerült egy játékot átvinni más accountra, ezt hogyan lehetne megoldani? -
Hegyirabló
veterán
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
szami777
addikt
válasz Hegyirabló #4675 üzenetére
Probalj mas böngészőt.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Hegyirabló
veterán
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Ma, a facebookon böngészve megláttam egy posztot, amiben annyi állt, hogy origin keys. Rámentem, mondván, ha valami lájkold, hogy lásd stb oldal, akkor bezárom, ha nem az, akkor meg lehet, hogy szerencsém lesz.
Hát az utóbbi történt.
Megnyitottam az oldalt, és ott volt pár játék cím, és alatta a kulcsok.
Sikerült is beaktiválni az összeset, és elég jó játékokat sikerült megkaparintani (Dead Space 1,3, Mirrors Edge, Burnout Paradise, Red Alert 3 Uprising, Populous).
A kérdés pedig a következő:
Lehet nekem ebből bármiféle problémám? Akár jogi következmények stb? Mert ugye ha úgy nézzük, nem tudom, hogy ezek a kulcsok milyen forrásból származnak stb. Nem az elsődleges fiókomba aktiváltam ezeket, mert oda nem mertem. Nagyon nagy szerencsém volt, vagy még várjak még az örömmel egy kicsit?
Ha lehetnek következményei, akkor mik lehetnek azok?#KeepFightingMichael
-
addikt
válasz guftabi96 #4682 üzenetére
Nem valószínű hogy lesz. Valaki kiszórta az Origin Humblés maradék kulcsait. Az meg már elég rég volt, szóval ha mondjuk lopott bankkártyával lettek volna vásárolva (kb. ez a legrosszabb eset, akkor visszavonják a kulcsokat, tehát eltűnnek a fiókodról) az már kiderült volna.
Úgyhogy jó játékotCsak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
guftabi96
addikt
értem, köszönöm.
Csak ugye megláttam, egyből jelentkezek be, és látom, hogy működik. Be is aktiváltam amit tudtam, csak ugye, amikor ''megnyugodtam'' akkor kezdtem el gondolkozni, hogy azért lehet, hogy ez nem lesz egy ennyire vidám történet, de akkor most megnyugodtam. Köszönöm!Ja, és tényleg, olyat tudok csinálni originen, hogy egy adott játékot ''átküldök'' egy másik profilra. Mert ha lehet, akkor valahogy átraknám ezeket az elsődleges profilomra, mert ugye ott nem mertem őket aktiválni.
(jelenleg nem tudok belépni originbe, azért nem tudom megnézni)
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Bjørgersson
félisten
Be lehet állítani, hogy ha invisible állapotban jelentkezek be és elkezdek játszani, akkor ne rakjon át online állapotba?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
félisten
Sziasztok.
Az normális, hogy játék letöltése közben az Origin 90%-ra terheli a CPU-t?
Két játékot töltöttem, DS1 és DS3, mindkettőnél feltűnt. -
F_Zolee
veterán
válasz FoxiestFox #4689 üzenetére
Ha az ha nem, mást nem tudsz vele tenni. Mondjuk én nem néztem ezt letöltés közben.
-
L_ajos
őstag
Megoldódott. Egyszerűen az installerből kitöröltem a dx setup könyvtárat, majd az nvidia driverből ( telepítő kicsomagolva ) átmásoltam a dx-et és lám egyből működött a telepítés és már játszani is lehet
-
Akcok94
senior tag
üdv,
nekem olyan problémám volna, hogy megvettem a BF3 Back to Karkland kiegészítőt és beírtam a kódot el is fogadta, de mégis azt írja hogy vegyem meg. Azt is jelzi hogy meg van, de azt is hogy vegyem meg? Itt van valami hiba vagy csak én nem értem miért van így?
köszi a válkaszokat.
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
XaraX
addikt
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha én külföldön (Ukrajnában) vásárolok egy játékot (boltból, dobozosan, stb.), akkor azt be fogom tudni regisztrálni egy magyarországi accountra? Illetve nyelvi beállításokat fogok tudni változtatni? (Magyar nyelv nem érdekes, csak az angol legyen.)
Elnézést, ha hülye kérdés, nem vagyok annyira képben ezekben a dolgokban.
Köszi a válaszokat előre is! -
Pedro78
senior tag
Hali!
Mass Effect elso reszet tudom magyaritani origin alatt valahogy?Amit regisztraltam kulcs, az magyar nyelvet is tartalmazo dobozos verzio.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Twilight.666
csendes tag
Origin - On The House új ingyen játék:
Crusader: No Remorse
-
L_ajos
őstag
válasz Twilight.666 #4698 üzenetére
Köszi!
Régi jó öreg kedvenc játékom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs