-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Na itt a válasz az aktiváció kérdésre: Some games won't activate in Origin
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Legalább 4x telepítettem fel a progit, de egyszerűen nem működik. Elindítom, villan egyet és semmi. Mi lehet az oka?
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Aktiváltam a Mass Effect 2 kulcsomat az Origin-en. Ki is írta, hogy magyar nyelvet tartalmazza. Csak az a kérdés hogy tudom beállítani? Hogy lehet ilyet csinálni?
-
SityiSXT
őstag
Ujabb Origin jatekoknal eleg, ha csak az exe fajlt torlod a jatek konyvtarabol, utana meg leellenorizteted a jatek epseget - igy csak a szukseges fajlokat fogja letolteni, nem az egeszet ujra (hasonloan a Steamhez)
-
Benitoo
csendes tag
Üdv. Próbálok belépni, de offline az Origin. Nálam van a hiba vagy mindenhol?
Not gonna lie, it was a tough day for us..
-
SRII
őstag
milyen nyelven van ez? venni akartam játékot erre kilép, nem enged vásárolni, pedig most életemben először akarok origin oldalon venni játékot akkor sem jön össze. Ez valami jel lehet!
remélem a szerverhiba miatt az összes játék véletlenül ingyenes lesz egy napig! gondolom ilyen hiba nem lesz
[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Rabbitf_24 #4222 üzenetére
Nekem maradt angol.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
SRII
őstag
válasz Rabbitf_24 #4222 üzenetére
ezek az oroszok
most már minden rendben volt, megvásároltam a játékot is, és a nyelv is visszaállt.
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
aizen92
addikt
Plants vs. Zombiest leszedtük páran, de aktiváló kulcsot kér wut? pedig ingyenes.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Alister71
nagyúr
Remélem gatyába rázzák ezt a vackot, mert ki szeretném használni a 70 játék 70% akciót, de oroszul elég fura.
Alister from Hell
-
Zanik
addikt
Látom, nem csak engem szívat az EA...pedig a sógornőm orosz, de én még a cirill betűket se ismerem!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
S1M0N
senior tag
Nálam megy angolul az Origin Store a kliensből, párszor frissítettem, bár az előbb is orosz lett megint, de a vásárlást tudtam tovább folytatni angolul.
Esetleg böngészőből jelentkezzetek be Originbe, ott megy az angol nyelv, de orosz az elsődleges ott is, URL-ben át lehet írni a dolgokat úgy, hogy angol legyen. Angol nyelvű Origin Store
-
Zebu
addikt
Közben megtaláltam: Bring down the sky
Hátha másnak is érdekes...
-
törölt tag
Sikerült megoldanom a c&c tiberium wars gondot és nem akar már regisztrálni. Bár az originem magyar nyelvű, mivel nem állított át semmit oroszra. lehet azért akar a fenti játék letöltetni velem "bármilyen nyelv pakkot" mert van ez az idegen nyelvű gond?
[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
Jah nem is kell leszedni külön, benne van 2 DLC a kiadásban ha letöltöd.... előre paráztam
Egyébként le a kalappal az Origin live chat support előtt. Hihetetlen segítőkészek és tényleg mindent megtesznek... Aktivációs gondom volt pár játékkal, és simán adtak másik termékkulcsot, hogy próbáljam meg azzal. Számlát nem kértek meg semmit...
Pl a Crysis 1 aktiválásnál csak megkérdezték hol vettem. Mondtam, hogy Ööööö kb 5 éve a Hungary Media Marktban. Számlám nem lesz az tuti. Csak egy fotót kértek a lemezről és a serial kódról. Ennyi....
Az összes support példát vehetne róluk. Egyetlen probléma, hogy megeshet, hogy 1 órát is várni kell, hogy emberhez kapcsoljanak, viszont megéri kivárni. Inkább kivárom, mint bedobjak egy emailt egy support mailbox-ba.... fekete lyuk szindróma....
Uplay support meg sem közelíti ezt a színvonalat, Steam support-tal még nincs tapasztalatom mondjuk. Ott még nem volt bajom. Lehet akkor az mégis jobb?
A mai napig nem értem különben, hogy Uplay-nél miért nem lehet játékot másik accounthoz átadni ha duplikált accountod van, vagy éppen miért nem lehet felhasználó nevet változtatni. Vicc kategória... alapjaiban bénán lett a rendszer felépítve, ha usernév valami UniqueID plusz idegen kulcs náluk, egyéb magyarázatot nem tudok találni arra, ha a felhasználónév változtatás nem engedélyezett.
[ Szerkesztve ]
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! Hogyha telepítek egy aktuálisan ingyenes játékot pl battlefield3, és egyszer újra telepítem az op rendszert ,akkor utána már nem tudom használni a játékot?
[ Szerkesztve ]
/Give them nothing! But take from them everything!/
-
S1M0N
senior tag
-
tom570
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszokat! Tehát ha bármi miatt elvesznének a már letöltött játékok akkor azokat újra tölthetném a regisztrált adataimmal. Nagyon jó! Tehát akkor érdemes az akciós játékokat megszerezni pl ME3 mert az már utána mindig a sajátom marad. Köszönöm még egyszer!
/Give them nothing! But take from them everything!/
-
S1M0N
senior tag
Igen, ez olyan, mintha DVD-ről telepítenéd fel mindig a játékokat, csak az Origin/Steam/Uplay/stb esetében van felhőbe mentés (bár Uplay esetében nem nagyon működött nálam - Black Flag), aminek köszönhetően a játékmentések is megmaradnak akkor is, ha másik gépre telepíted fel az adott játékot ugyan azzal a felhasználói fiókkal.
-
Bigaki
csendes tag
Segítséget kérnék én is. Megvettem a minap az Originen a crysis 2 maximum edition-t de állandóan aktivációs kódot kér, aztán meg azt mondja, hogy nem használhatom ezen a gépen?! Már a supportal is beszéltem, szintén nem tudta megoldani, de kaptam 15% vásárlási kedvezményt. Hát köszi.... Valaki esetleg tud segíteni vagy halott ügy?
-
Zebu
addikt
Ez kabaré komolyan.... Fifa 14-et megvettem és azt sem aktválja. Nem tudom elindítani...
Bigaki: Ismerem a problémát. Nálam is ez van. Elvileg dogoznak a hibán. Senkinek sem megy most.
[ Szerkesztve ]
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Le akarom tölteni a Fifát, mert most ingyenes. Felmegyek az Origin oldalára. ahol bemegyek a Free ajánlatokra. elinditja az Origin-t, "letöltés előkészítése"-felirat utn nem történik semmi. Csak megy a csík és ennyi, de ez akár napokig. MI lehet a hiba?
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy vannak Originbe ezek a felugró ablakok, hogy éppen ki játszik és mivel vagy éppen már nem játszik. Nos nálam egy ideje az van, hogy nem a játékos nevét írja ki hanem mindenkinél ennyit, hogy "null már nem játszik xy játékkal". Másnál is elő fordul vagy ez mi akar lenni?// -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest