Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz haddent #35830 üzenetére

    Szvsz a tutyimutyi az mind egy kalap. Aki 47 el kepes csak biztonsagosan vezetni, attol azonnal elvennem a jogsit es menjen tömegközlekedessel. Meg az is nagyon jo meg, aki nem ismeri azt a jatekszabalyt, hogy az utkeresztezödes feloldja a 60 as tablat......nah hat ezektöl is kivagyok.

    Bmw röl meg le lehet pattani jo? :D reteg nem reteg...az egy dolog, hogy Mo-on egy 3 millios hasznalt, import bmw vel kiralynak erzi magat a paraszt, de erröl nem a bmw tehet....mint ahogy a 15 eves balna merciböl, lehuzott ablakon kilogatott bizsu aranykarkötös, adiaccos melegitö nadragos emberröl sem, meg a ha "ajfont veszel stilust veszel" emberekröl sem.....ez a Magyar reteg es nem mas....itt kint egy vadi uj 3 as bmw az egy kellemes kis csaladi auto....egy iphone meg egy telefon....ha van egy porsche d, vagy egy s mercid na ott kezdödik a menö :)) de ahogy pl az autobahnon is latom, meg varosban is az se a "paraszt menö" altalaban, hanem csak ugy menö :)

    Multkor rajöttem, hogy rossz savban vagyok es azert tudok a masik savban araszolo sor mellett 50 el haladni a varosban, majd amikor rajöttem, hogy hoppika ez elkanyarodik (tenyleg nem tapirkodtam :D ), akkor gyorsan index balra vissza es azonnal (tehat azonnal!) villantott valaki, hogy mehetek be ele....egy porsche panamera volt pont...en meg ugye a kis opel....nektek hanyszor villantott otthon dugoban araszolo panamera a masik savban a kanyarig "a dugot elözö" opelosnak, hogy gyere csak be persze, beengedlek? :))

    Na ezek pont olyan dolgok, amik vastagon benn vannak abban, hogy nem vagyom vissza Mo-ra.....de nyilvan, mindig elmondom, hogy itt is van paraszt, taplo, bunko, agressziv...stb...csak az arányok....

Új hozzászólás Aktív témák