- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Findzs
addikt
válasz trassher #29601 üzenetére
nekem nem tetszik fehérben
nekem feketében tetszik ennek ellenére ezüst színű van most is (korábban is volt g astrám kb. 10 éve, az is ezüst volt)
tény, hogy az egyik legpraktikusabb szín kocsiban az ezüst mert könnyű tisztán tartani és ha sérül egy elem ki kell javítani akkor nehezebben lehet észrevenni a javítást mert az ezüst szín változik ahogy a fény ériraktam is fel képet korábban a kocsimról: [link]
na majd rakok fel az ezelőtti h -ról, az olyan szürkéskék volt, mindig koszos volt, és ha mosás után nem töröltem szárazra még csúnya csíkos is"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
trassher
addikt
válasz Findzs #29604 üzenetére
Jó lenne alá gyári felni, a suzuki alatt is van és baba. Család mellett érthető a dolog.
AMD Power: Nekem a fehérről mindig az jut eszembe hogy valamilyen kormányszerv autója.Ezekbe az astrákba mekkora akkut érdemes venni? Próbálom összeszámolni mennyit kéne egyből rákölteni megvétel után.
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
-
Findzs
addikt
válasz trassher #29606 üzenetére
az enyémbe 45 -ös van, de elég is bele
ez is egy korrekt kocsi [link] bár dízel és a km- et nem is merték odaírni, 700-730 körül biztos odaadják
vagy ez [link]
ilyen mese van hozzá:
"- Minőségi autókat árulunk, 1-2 korábbi tulajdonossal, szervízkönyvvel. - 450 jó minőségű, ellenőrzött jármű. - Az autó teljes élettartamára eredet garanciát nyújtunk. - 7 nap az autó cseréjére, kérdések nélkül. - Minden autón 107 paramétert ellenőrzünk - Az attraktív piaci ár garanciája. - Hosszú próbautak. - "[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Markizmark
addikt
Az mitől lehet, hogy F astrán az első kerék szerintem eléggé terpeszt? Rángattam, de nem csapágy, nem is morog.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Findzs
addikt
válasz Markizmark #29611 üzenetére
vidd el egy futóműbeállításra ha még nem volt, vásárlás után nem árt én is most tervezem
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
AMD Power
titán
válasz Findzs #29612 üzenetére
Én is megyek majd a Kwik Díjtalan műszaki átvizsgálásra ,hogy nézzék át a gépet. Kiindulási alapnak jó amit mondanak.
-
Damage401
senior tag
válasz diablo1984 #29615 üzenetére
Gyönyörű
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
őstag
Le van ültetve? Elég alacsonyan van így képről. Amúgy szép lett, grat!
-
AMD Power
titán
De szép nagy dög. Nekem való családi gép!
-
trassher
addikt
válasz zolikaDB #29613 üzenetére
Most a gyári a nehéz vagy az irmscher?
Akksiból meg akkorát akarok amit vissza tud tölteni a generátor de kellően nagy az indítóárama mert sokszor van hogy csak beülök a tág-nál és elmegyek az mk-ra suliba. 3 km sincs és garázst sem tudok bérelni a környéken mert egyszerűen nincs.Redmi Note 7
-
diablo1984
veterán
válasz Richard #29617 üzenetére
nem, valszeg gts futómű lehet alatta, mert valami sport akármi is van a nevében a tipusánál! de passz, nem tudom, hogy néz ki az egyik és másik, miről lehet felismerni?
Gergőke88: gyári acél is 15"-os és igen, ez G aszra felni rajta, kicsit furán fest, mert nagy az et száma, így benntébb esik a gumi széle, de már megszoktam! gyárilag a 18-as felnit is rá lehet tolni, így bő skálában mozog!
-
Declare
őstag
Halottas kocsi
No offense, én nem szeretem a kombikat Nyilván nem egyformák az igényeink
De a kocsi tényleg tipp-topp! Szép! (ennek a színnek sem barátja az eső...gondolom
BTW, mi az a zöld kerek matrica a szélvédőn?
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz Declare #29624 üzenetére
kollégám szerint is halottas, de sebaj, holnap menyasszonyi kocsi lesz a lagzimon!
ha poros és megveri az eső, akkor a por szépen ráköt és csúnyán látszik mint minden sötét színen.
az az úgynevezett unwelt zonás ticket, németben euro besorolás alapján vannak környezetvédelmi zónák, ahová csak olyan autóval lehet behajtani amit enged! euro2 a piros, euro3 a sárga, euro 4-5-6 a zöld! ezt a kocsit is németből honosítottam és nem szedtem le, mert még járhatok arra és ne legyen gond, ha nincs!
bár eladó a masina, mert évi 5000km-hez luxus a nagyvad, főleg hogy ennek 90% városi használat, meg az asszony is jogsit most csinálná és inkább ne ez legyen az oktató autó, mert szívrohamot kapok.....
-
AMD Power
titán
válasz diablo1984 #29625 üzenetére
Gratulálok! Sok Boldogságot nektek!
Mi lesz majd helyette ha elkel?
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
hirdetést belinkeled?
köszi! -
diablo1984
veterán
válasz AMD Power #29626 üzenetére
köszi
sógoromék lagunáját vettem át fillérekért, most azt kasztnizzák(elvileg ezen a héten kellett volna meglennie műszakival, de kissé csúszásban van a kasztnis), az egy 2.0-ás benzines rettenet, amire korántsem lehet rámondani, hogy hibátlan! de elvileg jövő héten az is kész, lóti-futi és tanuló autónak megteszi, bár 8-10 litert nyom be városban, az kevésbé szimpi, de kevésbé ártok neki, ha elugrok tescozni és vissza(általában mostanában ez a fő használata), mint a vectrának.
akit érdekel, privátban átküldöm a hirdetésem linkjét, itt nem akarok offolni vele!
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Látom te is eladósorba raktad a Vectrat,énis most terveztem meghirdetni .Valószinü jövőhét fele felteszem [link]
-
diablo1984
veterán
válasz INMOTEP #29629 üzenetére
a leírt okok miatt igen, bár először legyen kész a laguna és ha azt meg bírom szokni, akkor ok, ha nem, vagy túl kompromisszumos a dolog, akkor ha az asszony betanult és a laguna is autó formájú, akkor lehet a laguna menne, bár még mindig luxusnak érzem ennyi km-re egy modern dízel tartását.....
-
INMOTEP
őstag
válasz diablo1984 #29630 üzenetére
Ismerem az érzést és megértem ,nekünk is hasonló helyzet állt elő .Lett a családban még1 autó és 2 öt már nem szeretnénk fent tartani .Bár panaszom eddig nem volt a Vectra-ra amióta nálunk van
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz INMOTEP #29631 üzenetére
dettó eddig itt is minden szép és jó, de nem 90% városi használatra találtak ki egy részecske szűrős kettőstömegű lendkerekes modern dízelt. erre jó a benzines, abból a felsorolt cuccok nem kopnak ki, csak sokat eszik. szívódízelben meg azért nem gondolkozok, mert ha évek múlva kell csatahajó, az úgyis dízel lesz majd és turbós, hogy menjen is!
-
cserkosz
tag
Sziasztok van egy opel astra g 2.0 dti caravan 2002 évjáratú kocsim.
A motor y20dth, idáig a fogyasztásom 6,5 volt városban ez a második hónap hogy a fogyasztásom 7-7,3 ra felugrott ugyanolyan használat mellett (város napi 24km)mi lehet a probléma? ??[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz AMD Power #29633 üzenetére
50 ezerért vettem a lagunát, nagy motor, 1,6-os jobb lenne, vagy egy clio, de az meg drága, ez meg olcsó volt. bár igaz, hogy a kasztnizáson túl is lehetne rá lóvét verni, de meglátjuk. sejtem, hogy csak nem olyan, klíma sincs benne, meg kissé lelakott is, de nem is egy kategória.....
ezelőtt 8000-9000km-t tettem meg egy évben, úgy hogy volt benne 1 tengerparti nyaralás, hol horvátban, hol románban, most meg olaszt terveztem nászútnak, de az asszonyt rábeszélték a görög repülésre, én meg papucs módra rábólintottam. jövőre meg a család tervezés 1 üteme van tervben, utána 2 évre a 2, ütem is, tehát 5 évig tutira nem megyünk messzebbre a balatonnál, ha addig is eljutunk....
-
nagyúr
válasz cserkosz #29634 üzenetére
1, Elégtelen porlasztás lehet a gond.
-cserélj üzemanyag szűrőt és előszűrőt
-Vegyél valami dízelbe való!! porlasztócsúcs tisztítót és tankold meg prémium nyállal.
-taposd meg egy kicsit a vasnak2, Eltikkadt a turbód valamelyest és jobban taposod neki
Az EGR elkormolódhatott
A turbót állító vákuum vacakolhat (szorul, vagy ereszt)
A turbó elkormolódhatott3, Kezd jóllakni a részecskeszűrőd (ha van ilyen)
- kormold ki autópályán (100 km-et kell menned tartósa 100 körül)Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
AMD Power
titán
válasz diablo1984 #29635 üzenetére
Értem. Mondjuk én személy szerint a "nagy dízelt" évi 8-9000 km is soknak tartom.
-
diablo1984
veterán
válasz AMD Power #29637 üzenetére
persze, reálisan arra is sok, a passat is sok volt, de az már amolyan státuszszimbólum volt. ez meg már bálvány. akkor talán indokolt lenne, ha Pest-Debrecen utat havonta egyszer meglőném vele még plusszban, de nincs arra ennyi dolgom, hét közben a céges teherautóval 2x járok arra, személyautót vezetni meg szinte alig van időm....
-
AMD Power
titán
válasz diablo1984 #29638 üzenetére
Én akkor inkább valami újabb , kisebb benyásat néznék.
-
AMD Power
titán
válasz diablo1984 #29640 üzenetére
VW eleve beteg árban vannak. És szerintem túl vannak misztifikálva , főleg itthon nálunk.
-
AMD Power
titán
válasz diablo1984 #29642 üzenetére
Ha már úgy lenne pénzem akkor Audi. De inkább maradok a realitásnál és ülök az Opelben.
Olvasgattam ilyen új autó teszteket. J Astra, Golf, új Focus stb.... semmivel nem jobb egyik sem mint az Opel.
VW nem kéne még egyszer.[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz AMD Power #29643 üzenetére
audi az egy még igényesebb és még drágább VW. új autóra meg sosem fog telni, max egy 5-8 éves autóra, de mit tudnak azok amit egy 10 éves nem? már az új benzinesek is kettőstömegűvel vannak szerelve, ami szintén egy vagyon, ha megdöglik.
az opel elérhető, tetszeni is tetszik, de most ne álljon 1,5 millám egy autóban, amit alig használok, ráér egy 16 éves vas öregedni a garázsban, komolyabbat spájszolni most nekem felesleges! -
AMD Power
titán
válasz diablo1984 #29644 üzenetére
Teljesen igazad van egyébként!
Pont ezt beszélgettük tesómmal is. Nekem személy szerint még ez a 400e Ft Astra is "luxus". Amire én vettem. Kirándulni, hétvégén dolgozni bejárni vele stb. De az 5 hónapos gyerek mellé autó az "kell", meg amúgy is imádok vezetni. Vehettem volna én is jóval drágább és újabb autót. De minek?
Holnap megyünk Balatonra vele. Kicsit kiégetem a rendszert az M7. Rá fog férni szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
válasz DeFranco #29568 üzenetére
Rengeteg más dologgal kapcsolatos felesleges körök zajlottak le... Ez sem lenne másként..
Más
De van itt más dolog is... 2 hete volt cserélve kompletten az egész vezérmű görgők stb.. Utóbbi 4-5 napban miután lemegy a "szívató" és beáll az alapjárat egy görgőm elkezd ciripelni, avagy inkább pattogó hangot ad ki magából. 900-2000 fordulat között hallatszik felette kussol, meg miután bemelegedett...
Nagyraktárról rendeltem egy ismerősön keresztül a cuccokat jutányos áron, vázoltam szitut ismerősnek h 2 hét után már ciripel az egyik görgő. Oké küldjem el neki ő küld egy újat helyette.. Na most hogy tudnám kideríteni valójában melyik is az?
Mert szétszedem hogy ez a rossz, ő aznap leküldi az 2 nap.. Nem akarok abba a hibába esni hogy véletlenül a másik lesz rossz.. Sőt meg autó nélkül se lenne jó, pláne ha ismerőshöz beviszem szervizbe magam csinálni vagy magam otthon. Ráadásul a feszítőgörgőnek a torx csavarja el lett "kenve" nyomaték kulcsal lett meghúzva az előírtra de a csavar nem bírta tehát a riccek elmentek mint a vaj.. Kiengedni lesz érdekes.. :SElég szomorú hogy 2 hét után avagy inkább 400km után behalt a vadi új görgő... Pedig nem is a legolcsóbbat vettem, INA szett ezelőtt is az volt rajta..
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
nagyúr
válasz KillHates #29636 üzenetére
Én a Kleen-Flo-t használtam anno.
Puhább lett a motor járása, tehát valamit használt. Viszont kétélű fegyver, mert a résolajcsövek kirepedeztek (állítólag) tőle. Kicseréltem saválló Dunlop-ra (1 m vettem, de csak olyan 60 cm kellett).Nekem a turbóval az a problémám folyamatosan, hogy az EGR szelepet és a leömlőt összekötő cső folyamatosan tele lesz korommal, mert a GM agytröszt mérnökei egy szívószál vastagságnyira tervezték. Így valami hibát észlel a computer és nem vezérli rendesen a turbó geometriáját állító vákuumszelepes bigyulát.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Nem3sys
tag
válasz diablo1984 #29644 üzenetére
Tényleg egy kettőstömegű lendkeréknél ragad le az itteni felhasználók 95%-a?
Istenem, ha már van pénzünk egy 2millás autóra, nehogy már ne legyen félretéve egy kopó dologra amit 250ezrenként cserélni kell rossz esetben 130ezeré
Seat Ibiza 1.9TDi 200+++
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest