- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Off.
Ugyanezen márka tablet topicnak tudtok linket adni?
Elgondolkodtam a megvételén...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Franklin
addikt
Az enyémen 212-es szoftver van, de nem jelzi, hogy lenne újabb.
Hogy lehetne felrakni a 213-mast?
-
szoszo1973
aktív tag
Sziasztok!
Valaki le tudná nekem mérni pontosan a képernyő méretét ( hossz, szélesség) mm-ben?
Köszönöm!
Egy dolog állandó, a változás!
-
Ra3
őstag
válasz szoszo1973 #1857 üzenetére
55,5mm x 98,7mm
gyulus: nem hiszem amúgy hogy az pár tized számítana bármit is, csak saccoltam, mert nem teljes miliméterek jöttek ki
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
gyulus08
aktív tag
-
kisparek
újonc
Sziasztok!
Valaki vett már a telefonhoz tokot,kijelző védő fóliát?[ Szerkesztve ]
-
ed019
tag
Sziasztok!
Vettem én is ebből a Op3n Dott Tabletből a páromnak.
Az a gondunk hogy Youtube-al meg Skype-al is pocsék a hangja. Videóknál alig van hangja vagy recseg.
Más is tapasztalta ezeket a problémákat? Normális vagy hibás a készülék?Üdv!
-
Fulár
senior tag
Sajnos nekem ismét segítséget kell kérnem. A Root könnyedén ment.Most szeretnék feldobni Recoveryt.
De nem tudok létrehozni Scatter file-t.
Mtk Droid Tools megnyitom,telefon gépre rádug de a progiban semmit sem jelenít meg a telóról.Nem ismeri föl.
Hiába olvasgatom a leírást.Abban csak annyi van leírva,hogy"A programban betöltöd az MTKDroidTools által létrehozott Scatter fájlt."
De én nem tudom létrehozni a fájlt.
Ha valaki tud legyen olyan kedves és írja le ezt úgy,hogy a hülyék is megértsék.(Itt kizárólag magamra gondoltam)
Köszönöm! -
gyulus08
aktív tag
Ebben a csomagban benne van a Scatter file.
Megpróbálhatod úgy az MTKDroid mentést, hogy bekapcsolt állapotban végzed (mivel már van root jogod).
Másik lehetőség ami működik, hogy Mobiluncle rakja fel neked a recoveryt (bár egy párszor el kellett indítani kollégának, hogy működjön. [link]kisparek: keresőt használd légyszives, megtalálod a választ.
ed019: Kérlek fáradj át ide, de valószínűleg hibás.
[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Telefon vásárlás elött állok!
Nemtudok dönteni, először egy Lumia 630-at néztem ki magamnak..aztán láttam ezt a telefont..hogy egész szép adatai vannak 30k-ért szóval. A kérdésem igazából annyi lenne hogy megéri a telefon az árát? Mennyire maradtak meg a gyermek betegségei a telefonnak?Press "F" to pay respects.
-
Zeki
nagyúr
-
Körmi
csendes tag
Sziasztok, az akkumulátoradatok így is elérhetőek: Tárcsázó:*#*#4636#*#*
-
Piros7
csendes tag
Sziasztok!
Én is megvettem ezt a telót és minden tökéletes lenne de sajnos a játékok 99 %-a fagy a készüléken. Mindegyik elindul de 1-2 perc és lefagy kilép vagy újraindul a készülék.
Tesztelve pl.: Real Racing 3, Rival Knights, Angry Birds Epic, Monumentvalley, Modern Combat 5Frissítettem 213-ra. Rootolva nincs a teló.Próbáltam minden futó alkalmazást kilőni de még így is fennáll a probléma.
3 napon túl vagyok. Nincs ötlet mi lehet a probléma oka? Gariban erre hivatkozva megoldják szerintetek a problémát belátható időn belül?
-
janesart
tag
Szerintetek ha valaki ellopja a telot van rajta cwm es csak factory resetet csinal vagy egY masik romot probal ravarazsolni? A factory eseten a lopasgatlo progi rajtamaead a telon csere eseten nem.
Mire van nagyobb esely?[ Szerkesztve ]
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok.
2014,12.10.-én vettem a telefont.Ha vissza vinném a tesco-ba,akkor visszaadnák a pénzemet? -
Ra3
őstag
válasz Lacikaa9988 #1875 üzenetére
Hát szerintem azzal már elkéstél, ha valami baja van akkor max elküldik a szervízbe.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Silentfrog
veterán
válasz Lacikaa9988 #1879 üzenetére
Egy utat megspórolok neked. Nem adják vissza az árát,esetleg 3 napon belül a vásárlást követően,de ez sem kötelességük.
Nekem elromlott a hangszóró,az ügyfélszolgálatos ismerős volt és így sem sikerült elintézni, hogy kapjak azonnal egy másik készüléket. -
Vdtammas
újonc
Itt talaltam foliat igaz hogy Archtos 45 c re van hirdetve , http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_tartozek/vedofolia/archos_45c_platinum_premium_kijelzovedo_folia_2021274329.html
Februarban tervezek venni egyet.Ajaljatok vagy inkabb nezek mast.
[link][ Szerkesztve ]
-
Angmar
tag
válasz Vdtammas #1883 üzenetére
Ez valószínű ugyanaz lesz amit én vettem. [link] , de sajnos nem jó hozzá [link] Itt a fórumon ezt ajánlották, ilyet vettem én is. Még nem raktam fel, de jónak tűnik, talán egy pár tizedmillimétert tér el. (Ez nem háromrétegű, csak egy sima védőrétegre van felragasztva)
[ Szerkesztve ]
-
isti84
csendes tag
Üdv!
Az akku mizériával kapcsolatban írok. Nálam is jelentkezik a töltés kijelzés hibája. 213-as update van a telefonomon, nem rootolt. Nem értek az elektronikához, ezt leszögezem. De a megfigyeléseim talán hasznosak lesznek.
Az egyik fórumhozzászólásban említettétek a "GSam Battery Monitor" appot. Feltelepítettem, feltöltöttem az akkut és figyeltem mi történik.
1. Az akku kb. 4,2V-os feszültségen érte el a 100%-os töltöttséget.
2. Ezt követően eléggé megnyúztam a telefont. Egy nap alatt lemerítettem az akkut 3,6V-ra. ez kb. 15%-os töltöttség.
3. Ekkor felraktam töltőre (nem gyári töltőfejre, hanem Nokia Lumia 800 töltőfeje). kb 2-3 óra alatt feltöltöttnek jelezte magát. Viszont az akku feszültsége 3,8-3,9V között ingadozott a töltőről történő lecsatlakoztatás után. Újraindítás után viszont rendesen 4,2V-os feszültséget olvasott ki a program.
Számomra úgy tűnik, hogy a töltő áramkör beragad egy állapotba, amiből egy újraindítás kihozza.
Az app: [link]
Üdv,
IstvánKockák előre!!! :D
-
Robi1001
csendes tag
Szia Isti meg mindenki
1. Aku téma .
Telon 213 as szoft van tegnap óta . elötte 208 as volt töltés után ki be kapcs és megoldódott a rossz aku szint .
Viszont a 213 a sem jobb ugyan úgy rosszul mutatja az aku szintet itt is kell ki be kapcs .Kimértem az áram felvételt .
Üzemben wifi vel lehúzott fényerővel . 520-490mAh vesz fel . Kikapcsolva 460-490mAh vesz fel a telefon ennél többet nem bír . / Ezért a lassú töltés
smasung galaxy mini 890mAh fel vesz de egy haier w718 is 800mAh fel tud venniTöltés 2A es fali adapterről nem a gyáriról .
Tehát teljesen mindegy miről töltjük nem fog fel venni több milliampert sajnos .2- Fólia .
Rendeletem én is a protectorfims től platinum -c fóliát jónak jó csak 0,5mm egyik oldalról le kéne vágni és alulról is mivel a kijelző peremén fen akad sajna ici piszit szélesebb . bár hogy tettem fel egyik oldalt mindíg rossz lett ,
Kellene írni proectorfilms nek anno a haier hez is lett több fólia pár kunyeráló levél utánwww.pmrradio.hu
-
User64476
őstag
-
Robi1001
csendes tag
válasz User64476 #1888 üzenetére
Baskiria . így van lassabban tölts tovább élsz
Csak azért tettem fel hogy aki nem ért hozzá az is lássa , ugye férfi ember vizuális típusAmúgy 5db telot vettem munkatársak család , akun kívül nincs hiba .
Maximálisan elégedett vagyok vele főkép a kamerájával .
Mind macro mind normál módba nagyon jó .
Párom Sony M2 ével hasonlítottam össze és szinte mindenben úgy viselkedik mind a Sony .
Pár kép igaz ezek már picit tömörítettek
(IMG:/dl/upc/2014-12/28/255306_xnvlquyyniqrgktl_op3n_02.thumb.jpg)
(IMG:/dl/upc/2014-12/28/255306_ywz9hofe3gxqanzh_op3n_03.thumb.jpg)
(IMG:/dl/upc/2014-12/28/255306_lxgly8h2pj7vwgd6_op3n_04.thumb.jpg)(/IMG)[ Szerkesztve ]
www.pmrradio.hu
-
isti84
csendes tag
válasz Robi1001 #1887 üzenetére
Üdv!
Kösz a választ. Akkor van még javítani a szoftveren. Addig is marad az újraindítás.
Ezen a mizérián kívül egy dolog zavar, az alap feloldóképernyő. Harmadik nap kaptam egy SMS-t, a telefon a zsebemben volt, tudtomon kívül válaszoltam is rá. Igaz semmi értelmeset. Aznap minta alapú feloldásra váltottam.
Evvel kapcsolatban, valahogy vissza tudom állítani a 4.4.2-es alap csúszkás feloldóképernyőt root nélkül?
Ettől a két dologtól eltekintve nincs problémám a készülékkel. Várom a mobilarena-s tesztet.
Üdv,
IstvánKockák előre!!! :D
-
Zeki
nagyúr
válasz Lacikaa9988 #1875 üzenetére
Ha a neten vetted volna, akkor lenne 14 napod hogy visszavidd.
Így már zéró. -
gyulus08
aktív tag
válasz Laccoss #1896 üzenetére
Ez.
Egyébként gondoltam már rá, hogy írni kellene az "ügyfélszolgálatnak", hogy jó lenne, ha integrálnák a gyári megoldást is, mivel sok embernek nem tetszik a mostani.
Gondolok itt arra, ami például nekem is lényeges lenne, az órát nagyban látni ha éppen csak rápillantok, vagy van csomó widget ugye a lezáróképernyőre is. Harmadik féltől származó alkalmazások nekem nem jönnek be, tudnak néhány érdekes hibát produkálni.
Bár szerintem halott ötlet, mivel eddig se nagyon reagáltak a közösség észrevételeire.[ Szerkesztve ]
-
Biohazardxxx
tag
nekem durván 3,5 óra alatt töltötte fel elsőnek 0%-ról a telót...
Másik dolog hogy láttam a vezeték nélküli fülesét tacskóban és oda az volt irva az átvitelhez hogy másodosztály... az mit takar? amugy az meg BT3.0 nem is 4.0?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest