- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Op3n dott szerviz... Kíváncsi leszek.
Akksi teljesen jó, nem tapasztaltam semmi hibát.
Na megyek. jó ez a készülék ennyiért, Csak nevesincs..
Pont annyit ér , amennyiért adják, ezért sokan fogják venni, remelhetoleg ezzel bővül majd a felhasznalok kore is, akik foglalkoznak vele.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Wallenberg
senior tag
Sziasztok.
2015 január 6.-án vásárolt Op3n Dott telefonomat eladnám. Megkímélten használtam, 2017 január 6.-áig tart a garanciája.
A tartozékai használatlanok, mert más töltővel és adatkábellel használtam.
Az eladás oka: Ma kaptam egy másik Dual SIM kártyás telefont.
Ára: 23000 Ft.
3 hetes telefon.Kijelzőjén védőfólia van.
213-as szoftverrel.
Akit érdekel, írjon privát üzenetet.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz Graphics #2795 üzenetére
Ezt írják ott, ami nagyon nem biztató... a Tesco-s legalább garantáltan 5 ponton érzékelő
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz Graphics #2805 üzenetére
Hibás érvelés sajnos, mert egyetlen ujjal használva is jól észrevehető, mennyivel pontatlanabb egy kétujjas érzékelő...
Valóban nem lenne már szabad olyat kihozni manapság (nem mentség a Lenovonak, de az olcsó kínaiak többsége az, kétpontos - viszont ezért egy pozitívum ez a Tesco-s mellett)
-
beni26k
csendes tag
-
senior tag
válasz Graphics #2797 üzenetére
Megnéztem, akár tetszene is. De sehol nem láttam, hogy két kártyás lenne. Márpedig most olyanra lenne igényem és az op3ndott ezt tudja.
Ilyen árban (max 30k) tudsz jobb alternatívát mondani? Komolyan kérdezem, mert épp ilyet keresek. Kitételek: 4 magos proci, min 1gb ram, min 3gb belső memória ahova telepíthetek, IPS kijelző, 2 kártyás mód, szolgáltató független, magyar szoftver, gps, wifi, bt, 2 év magyar gari.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Gyerekek, ezt az op3ndottot osszeboritottatok a Medionnal, de max annyi koze van, hogy mediont is fprgalmaznak ilyen neven.
Kinaban szitaztatnak egy kinai B brandnel.
Ezt kene megerteni
Noname marad, mert egy kijelzot nem tudnatok hozza venni a neten. Hogy kerestek ra?
Vigyori: mar megvan a kinai gyartok listaja. Ebbol ki is lehet keresni ezt is..
Ezek utan mindenki Medion-Lenovozik..
Taps!Persze, 30-ert en is szivesen kapaszkodnek teveszmekbe, hofy gyozkodjem magamEnnyi a bajom, hogy fatol az erdot.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz vigyori78 #2811 üzenetére
Jelen pillanatban azt érzem, hogy / tisztelet a kivételnek/ ilyen logika mentén gondolkoztok a telefon származását illetően....
Rajta van 4 karika, tehát Audi? Érdekes én egy Opelt látok..
Itt meg benne van a build.prop-ban ,hogy Lenovo, vagy Medion, mikor hol mit ír ki... És akkor már egyből... Miközben köze sincs hozzá...
Fotón lévő autón sincs szerintem, de akkor mégis?
-
Mezcal
addikt
válasz Graphics #2807 üzenetére
Nem noname, főleg, ha egy ekkora árúházlánc áll mögötte, és vállalja a szerivzelést 2 évig. Ennyi erővel a többi kinai az igazi noname, amire max sufnigarancia van, vagy az sem. Arról nem beszélve, hogy a Medion is ott van, attól meg van termékem, egy külső hdd 3 év garanciával.
A fotóval mellé lőttél, mivel a Dottra Dott van írva, nem az, hogy Samsung. A tesztelő programok mutatják, hogy Lenovo, kívülről nincs semmi megtévesztő.
[ Szerkesztve ]
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Graphics
Jómunkásember
Nem lőttem mellé, a mondanivalóm lényeg megint nem érted...
Ki is törlöm a topicot a listámból, mert amit mondok arra mindig lesz valami "értelmes" magyarázat
@HummeRC: Tudtommal dual-sim-es, a GPS-ről nem tudok nyilatkozni, MTK-s , még a régebbi, nincs Glonass, tehát nem egy túl pontos dolog.
Nekem összehasonlítási alapom Qualcomm soha nem tévesztett, MTK-ssal meg már "mentem az út mellett"
Jelet találni fog ez is, útközben lehetnek anomáliák, de ezt majd megerősítik ,vagy sem.
2 év miatt természetesen én is csak ajánlani tudom. A teszt sem írt róla semmi gonoszat, tehát ár-értékben jó telefon.
1 év garival a THL T6s-t ajánlanám árban, illetve ha fentebb tesszük a lécet, és van aki 1 évvel vállalja akkor ZTE V5 Redbull 1GB, de az már más dimenzió, szoftverileg, hardverileg, és tudásilag is.
[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
Véleményem szerint fölös azon lovagolni hogy mi a származása. Még mindig jobb ez a kínai, amihez adnak 2 év magyarországi garit, mint sem az a kínai ami ha bedöglik vagy kukázod, vagy állod a költséget és vissza küldöd (esetleg drágán szervízelteted). Amúgy meg minden kínai (vagy japán vagy valami távol keleti).
Dulie: Opel sose' kop' el!
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Rocker Bali
újonc
Köszi a véleményeket, bár inkább a típushibák alapján akartam összehasonlítani őket.
Ebben is tudtok segíteni? -
Mezcal
addikt
válasz Graphics #2818 üzenetére
De, pont mellé lőttél, mégis kötöd az ebet a karóhoz. Te viszont azt nem érted, hogy teszünk arra, ki csinálja ezt a telefont, ha ilyen támogatottság mellett ennyiért megkapjuk és 2 év garancia van hozzá. A THL meg nincs ilyen jó, hiába azonos áron fekszik.Keresgess tovább, hátha...
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Graphics
Jómunkásember
válasz troller #2823 üzenetére
Àcsi!
Olvasd el mit írtam mielott beszolsz! Az MTK-s kepessegeket irtam, hofy pl nincs Glonass, nem hazudtam szerintem.
A tobbire meg irtam, hogy majd megerositik vagy sem.. Nem? belevau...
Vennek, ha nem 4,5-es lenne n
[ Szerkesztve ]
-
Fecogame
veterán
Januárban volt már akciós ez a telefon, vagy még mindig erre várunk?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
vigyori78
őstag
Google Play
-
agy73p
senior tag
-
-
fejesg2
aktív tag
Már korábban is írtam a dottal kapcsolatban, hogy futárkodok városon belül és kívül, a dottot használom két különböző gps szofverrel. A teló gyorsan talál jelet és még soha nem dobta el (még liftben sem). Előző készülék (Y200 flashed, rooted) után kész felüdülés. Kiváló a gps-e.
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
Takuun
aktív tag
Aki unja Duliee unalmas rugózását a Lenovo - Nem Lenovo témán (mint ahogy most már én is), ugorjon át ide:
Itt legalább a készülékről és annak előnyös és hátrányos tulajdonságairól beszélgetnek a felhasználók. Engem ezek jobban érdekelnek, mint az ami itt megy 26.-a óta, hogy ki gyártja, szitálja stb.
[ Szerkesztve ]
-
kwd1
újonc
Sziasztok,
az alábbi jelenséggel találkozott már valaki?
Be van állítva az automatikus ki és bekapcsolás. Este ügyesen kikapcsol.
Éjszakára rá teszem a töltött és reggel elfelejt bekapcsolni, így az ébresztés is elmarad.
Mikor bekapcsolom a telefont kiírja, hogy elmulasztott esemény.
Ha megnézem a beállításokat látszik a ki és bekapcsolás időzítése is és az ébresztésé is.Miért csinálhatja ezt?
-
agy73p
senior tag
Véleményetek szerint I-Go, Sygic, Route66, Navitel, Google sajátja vagy a Here az ideális navigáció (itthon adatkapcsolattal, külföldön anélkül) erre a telefonra?
Valaki tudna egy letöltő linket I-Go-hoz? 2 napig úton vagyok, nem tudok számítógéphez ülni, csak a telo van. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz donmackó #2849 üzenetére
Kipróbáltam, bár csak pár percre a ki és bekapcsolás időzítést, töltőre dugva, és simán bekapcsol.
Effajta anomáliák szerintem függhetnek attól is, hogy update után volt e gyári állapotra visszaállítás.
Hogy próbáljátok? Rádugjátok töltőre, majd x időben kikapcsol? Vagy kikapcsoljátok, és úgy dugjátok rá a töltőre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest