- 3D nyomtatás
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
-
PROHARDVER!
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugux
tag
na, hát megvettem, az első dolog, hogy nekem 1 év garival adták, azt mondták, hogy a tabletra jár 2. Itt olvastam többeteknél, hogy volt ezzel gond, hogy 1vs 2 év.
Van valami oldal, vagy bármi ahol írják, hogy 2 év jár rá?köszi
-
Laccoss
addikt
(#2502) xchrisx:
Én úgy tudom az egészet elképzelni, hogy Stickről jön a mobilinternet a laptopba, azt megosztod a telefonra USB-n keresztül. Mikor ez kész, telefonnál wifi hotspot bekapcs, és arra csatlakozol (persze mivel nincs router sehol, lehet csak 1 eszközt fogad el, tehát nem osztható úgymond tovább a net). Egyébként a legegyszerűbb az lenne, ha a laptopod wifije tudja az adhoc-ot, akkor feltelepítesz valami virtuális router programot, és arról csatlakozol netre.
[ Szerkesztve ]
-
kicsizee
aktív tag
válasz Laccoss #2505 üzenetére
elvileg hotspotra több cucc is tud kapcsolódni. de szerintem is laptop routerré tétele a legegyszerűbb -connectify. egyszerű, gyors, megbízható progi, 3 éve használom.
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
ugux
tag
az áttűnési (vagy kép váltási) vagy hogy nevezik animációkat hol lehet ezen állítani? sehol sem találom.
illetve pl nekem a korábbi ZTE Blade-3on meg tudtam csinálni, hogy kitettem egy névjegyet a képernyőre, és így egyből tudtam hívni akit akartam. itt lehet ilyet?
köszi
-
Laccoss
addikt
Beállítások - Fejlesztői lehetőségek menüd van? Ott állítható, vagy mire gondolsz?
Az esetek 90%ában, amit másik androidos telefonon megcsináltál itt is fog menni. Max akkor nem, ha más verziós android volt rajta.
Névjegy kirakása: Főképernyőn sokáig nyomsz üres helyre - modulok - megkeresed a névjegy-et, hosszan rányomsz, és ráhúzod a főképernyőn melyik lapjára akarod, majd bejön telefonkönyv, rányomsz arra a nevére akihez társítod azon ikont, és kész.
[ Szerkesztve ]
-
speed1234
újonc
Üdv! Az open dott telefonban lévő gps használható internet kapcsolat nélkül(offline)? a választ előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Lensverke
újonc
Nos, én próbáltam rootolni. Mondanám, hogy mindent a leírás alapján, de nem sikerült, szóval valamit elcseszhettem.
Leszedtem a Mobiluncle-t, engedélyeztem a root-jogot
gépre az IRoot-ot, elkezdte keresni. kiírta, hogy sikeres root, felpakolt 3 krixkrax programot, és vége.
Root jog nincs, de próbálná ismét rootolni.
Szóval valami nem stimmel. De vajon mi? -
törölt tag
Egy jó kis Launcher alternatíva, aki unja már az egysíkú Go témákat:
Szerintem manapság a legjobb a Buzz Launcher Kis erőforrás igényű, több 100.000!!! ingyen egyből Launcherből rátölthető téma van rá, gyakorlatilag nincs olyan része, amit ne lehetne testre szabni. Saját témát tök egyszerűen létrehozhatsz te is rajta, amit egyből a menüből fel is tölthetsz
Ez az én oldalam, ilyen témákat tudtok csinálni aki szeret babrálgatni a telón(Ez a témám pl már több mint 24.000 letöltésnél jár)
[ Szerkesztve ]
-
fejesg2
aktív tag
Kb. egy hete felhősödik a dott kijelzője. Sötét háttérnél (pl. legördülő menü) eléggé látszik.
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
Laccoss
addikt
Próbálj képet menteni belőle. Azon látszódik? Hw fedvények tiltása nem oldja meg?
-
fejesg2
aktív tag
Kis segítséget kérnék. A pc (W8.1 64bit) és a dott között nem tudok bluetooth-on keresztül fájlt küldeni. Teló látható, párosítva, benne a csatlakoztatott eszközök listájában, elkezdené a küldést de végül "fájl átvitele nem sikerült..."-el ér véget a sztori. Előferdülhet, hogy a pc-re csatlakoztatott bluetooth stick 2.0 mivolta lehet a gond?
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
Ciccuka
veterán
-
Ra3
őstag
válasz vaquero_33 #2525 üzenetére
Nem, bevilágításra gondolok. Tudom mi a különbség.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz vaquero_33 #2530 üzenetére
Na, amikor le van húzva a felső bar, és viszonylag elég sötét a kép, akkor látszik hogy alul a széleken fehéres a kijelző foltokban. Szerintem ez bevilágítás, tudom hogy a menü végén ha már nem lehet tovább scrollozni előjön egy fehér sáv, de ez nem olyan, igazából nem is vészes, csak leírtam hogy nálam is látszik.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
sniper112
aktív tag
válasz Ciccuka #2526 üzenetére
Nekem is nagyon jó a véleményem jó a kijelző maga a felbontása is gyors minden tud amit kell jó wifi vel ráadásul 2 év garancia szinte mindenhol van Tesco ennyi pénzért ilyen tudásút nem veszel itt Magyarországon.
Ami rossz lehet a néhai kijelző vibrálás és a rossz akkujelzés de már az utóbbira van alternatíva amivel meg lehet előzni ezt. -
speed1234
újonc
Üdv!most vettem open dott telefont és néha elkezd villogni a kijelző pár perc után a kijelző kisebb része villog csak, majd abbahagyja, erre van vmi megoldás vagy csere?
-
janesart
tag
Egyre jobban idegesit a telo. Hetente1x kb azt csinalja hogy a kepernyo nem kapcsol be csak alul a gombsor vilagit. Aksikivet oldja meg. Mi a szartol lehet ez?
Ugy latszik olcso husnak hig a leve!
-
hari73f
aktív tag
válasz janesart #2536 üzenetére
Sok hasonló hibájú Android telefont láttam már, gyakran el sem indultak.
(nem csak olcsó típusokat, főleg a korai Android verzióknál 1.5, 1.6, 2.1 ..)Először cache törlés recovery-ből,
ez általában megoldja.
ha nem javul ,full factory reset/ szoftver töltés.Ritka volt hardveres hiba.
Én pl. annyi alkalmazást telepítek, kísérletezek velük,
hogy kétnaponta nyomok TWRP full backupot,
hogy ne vesszen sok munkám kárba.Valami kiakad, nem az igazi, cache törlés, ha úgy se jó,
restore.[ Szerkesztve ]
-
kicsizee
aktív tag
válasz janesart #2538 üzenetére
gyorsítótár törlése. alkalmazások és ott bent van vagy az sd kártyán (nálam y300.ason ott) vagyvalahol lehetőség hogy gyorsítótár törlése. nálam átalgban 70-80 megát töröl, ha mindre rányomok
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
kicsizee
aktív tag
válasz janesart #2541 üzenetére
valamelyik nap olvastam egy cikket, mely szerint a telód szabadít fel annyi ramot, amennyi kell, a task killerek csak terhelik a rendszert, mert újra "behúzzák" a folyamatot, ugyanott vagy, ahol előtte pár perccel. a cache törlésével meg az esetlgeses olyan adatokat törlöd amik régiek, és lehet "akadályozzák" az appot, hogy rendesen betöltődjön, mert még a memóriájában régi adatok vannak. én legalábbis így értem, értelmezem. de mióta nem hasnálom a clean mastert, meg a clean360 és társait, érezhetően használhatóbb a rendszerem, annak ellenére, hogy az y300 -asom gyárilag nehéz terméyszet
-
hari73f
aktív tag
válasz kicsizee #2542 üzenetére
A telepített TWRP recovery-ből szoktam a cache törlést végrehajtani.
(jobb hangerő fel+ bekapcsoló gomb). Talán a gyári recovery-ben is van ilyen.
Van pár program ami hajlamos elakadni, ilyenkor segít.
Pl. "Manage Android autostart", néha VOIP alkalmazások,
vagy a fájlkezelő nem látja a számítógépről a belső SD tartalmát,
hasonlók....[ Szerkesztve ]
-
hari73f
aktív tag
válasz kicsizee #2542 üzenetére
Az Android csak a rendszeralkalmazásokat indítja újra.
Ha telepítesz egy jó feladatkezelőt, láthatod, hogy a memóriában maradnak
az előtte használt alkalmazások tömegével.Az Android fejlesztői lehetőségeknél is van olyan opció, hogy
"Tevékenységek törlése, amint elhagyják azokat";
de ez pl. az Advanced Task Manager Pro-val sokkal jobban
testreszabható.Az Android "Alkalmazásoknál" pedig a rendszerfolyamatokból is
tudsz tiltani, ami nem kell.
Bátrabbak akár a MobilUncletools-al leszedhetik a szükségtelennek ítélt
rendszeralkalmazásokat /Rootolt telefonon/. -
egyattila
csendes tag
Sziasztok! Segítség kellene, nem tudom az asztali gépemre a képeket,videókat feltenni.Azt írja,hogy nem ismeri a fájl tipusát(win 7-es).Kell hozzá valami program és ha igen,mi?
Előre is köszi! -
laca1052
tag
válasz janesart #2541 üzenetére
Szia.kicsizee jól mondja a cache magyarul gyorsító tár,"Az alkalmazások cache fájljai ideiglenes fájlok, melyeket az alkalmazások hoznak létre futásuk közben. Például amikor a böngészõ megnyit egy lapot, a rajta lévő képeket cache fájlokba menti. Ezeknek már nincs haszna, mikor a böngészőt bezárjuk, . Érdemes a
cache-t gyakran tisztítani, mert tárhelyet takarít meg és a telefon mûködését is gyorsítja."Én a 4.2.2 android-nál rendszeresen csináltam de a 4.4.2 nél úgy veszem észre nem nagyon kell. clean mastert egyáltalán nem használok csak fogja a telefont.[ Szerkesztve ]
-
pakardo
tag
Sziasztok!
Én is csatlakoztam a op3ndott táborához kb 1 hete nem is volt semmi gond a telefonnal,de ma ujrainditottam és csak a boot képernyőig jut el a telefon, és csak Hello zik nekem,nem rootoltam még,próbáltam power gomb + fel nyil azt irja nincs parancs,próbáltam power + fel/le nyil test menü jön be hogy tudnák esetleg 1 factory resetet csinálni rajta? vagy cache üritést végezni rajta ?Üdv : pakardo
-
kicsizee
aktív tag
válasz hari73f #2544 üzenetére
nekem a 4.1-esen gyakran kell gyorsítótárat tisztítanom, de a 4.4.-esen még egysze sem tettem, és gond nélkül fut. lehet itt a opendotton sem fog kelleni, ha jól van optimalizálva a rendször
-
hari73f
aktív tag
válasz kicsizee #2548 üzenetére
Valóban, a KitKat eléggé stabilan működik az előző,
főleg 1.6, 2.1 Androidokhoz képest,
de egy-egy rosszul megírt alkalmazás azért behalhat,
és akkor jó a cache wipe.off: pl az Xperia X8; 2.1 Androidot, volt, hogy pár óra
alatt sikerült lehalasztanom alkalmazás telepítgetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest