- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mezcal
addikt
Na én bejelöltem azt a bigyót a fejlesztői lehetőségeknél és elmúlt a villogás.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
agy73p
senior tag
Ez mi lehetett?
[/LWin7-es gépről látom az sd kártyát, szóval egyelőre nem kérdés az előző kérdésem.
[ Szerkesztve ]
-
Fulár
senior tag
Mi a rossebb lehet egyátalán az a fedvények?
-
Wallenberg
senior tag
Fulár és Sztrego: A tegnapi napon töltöttem a telót és 99%-os töltöttségnél felvillant a kijelző. Mivel az érintőképernyő még 1 perc múlva is aktív maradt, gyorsan megnéztem a beállításoknál a képernyő készenléti idejét, mert úgy emlékeztem, hogy fél percre állítottam be. Jól emlékeztem, fél percre volt állítva. Ezután nem sokkal a telefon képernyője kialudt. Félek, hogy ez a már a villódzás előjele lehetett. Pedig még csak 2 hetes a telefonom.
Hogyan jelentkezik a kijelzővillogás?
Mikor jön elő általában? A telefon 2 hónapos korában? Vagy hamarabb?
Mit lehet vele kezdeni?
Sztrego: A fejlesztési lehetőségeken belül mit kell bepipálni? Ahhoz a részhez még nem nyúltam a telefonon.
Fulár: Megnéztem a Google Play áruházat. Letölthető a GO és a NOVA Launcher is. A Go 4,5-ös minősítést kapott, a Nova 4,6-ost, a Nova Launcher Premium 4,8-at. Utóbbi letöltése viszont 900 Ft-ba kerül. Mitől vagy miért jobb a Nova? Megéri megvenni és letölteni a Premiumot?
[ Szerkesztve ]
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Gyári Launcherben nem lehet eltüntetni a google keresést a képernyőről ? -
vigyori78
őstag
válasz Wallenberg #2465 üzenetére
Igen.
-
Wallenberg
senior tag
-
Mezcal
addikt
válasz Wallenberg #2463 üzenetére
Nálam tegnap jelentkezett először a villogás, hónapokkal a vásárlás után. Stroboszkop-szerű villogás volt. A fedvény tiltás után megszünt villogni.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Fulár
senior tag
válasz Wallenberg #2463 üzenetére
Nem jobb.Ízlés kérdése.Ha hazaértem melóból a délután folyamán dobok linket mindkettő Pro verziójáról.Csak majd nézzél rá az üzeneteidre!
-
closedown
csendes tag
Vasárnapi vásárlásom óta most töltöttem először. 27 %-ról teljesen feltöltve nagyjából 2 óra alatt, úgy gondolom, ez azért normálisnak mondható. Nekem még nem jelentkezett a villogás. Remélem nem is fog.
-
Botsie
csendes tag
Ha már fejleszőztetek belenéztem én is és van ott egy "Futtatási környezet kiválasztása" menü, azon belül pedig egy Dalvik és egy Art használata opció. Kíváncsi voltam mi ez,így rákerestem:
"Fontos kiemelni az ART (a rövidítés az Android Runtime szavakat takarja), mely egy alternatív futtatókörnyezetet jelöl, ami ha minden jól megy, a jelenleg használt Dalvik utódja lesz. A Google által két éve fejlesztett runtime-ról egyelőre nem sok hivatalos információ látott napvilágot, a hivatalos fejlesztői oldalon mindössze a megoldás kísérleti mivoltát emelik ki. A KitKattel telepített eszközökben már aktiválni lehet az ART-ot, mi a kezdetek óta áttértünk rá. Aktiválás után a pletykák szerint hosszabb rendelkezésre állási időt és jobb teljesítményt tesz lehetővé, mivel Dalvik futás idejű fordítása (just in time, azaz JIT) helyett az alkalmazások a telepítés során fordulnak gépi kódra (ahead of time, azaz AOT), azaz nem használat közben, hanem installáláskor készül belőlük futtatható állomány. Ezáltal viszont nő az alkalmazások mérete, illetve a telepítési idő is hosszabb lesz." Részletesen itt.
Használatban tud valaki valamit erről?
Nekem alapból Dalvik-on volt. A cikket elolvasva átkapcsoltam, majd kíváncsi leszek lesz-e valami változás.[ Szerkesztve ]
Botsie®
-
mandalorian
csendes tag
Srácok, a lockscreent testre lehet szabni, vagy ezek a gyorsindító ikonok vannak azt pá?
-
Laccoss
addikt
válasz mandalorian #2475 üzenetére
"Locker képernyőt nem lehet konfigurálni alapból. Van app (pl. Go Locker) azzal testreszabhatod/újat rakhatsz ki. Az alap locker képernyőt pedig a beállítások - biztonság - képernyő zárolása - Nincs-re állítva, tudod kiiktatni."
-
halasz007
csendes tag
válasz Wallenberg #2478 üzenetére
Beállítások / Fejlesztői lehetőségek / HW fedvények letíltása
-
Körmi
csendes tag
válasz Laccoss #2476 üzenetére
Helló két napja tesztelem a marketről letöltött Go Lockert, nagyon tetszik a rengeteg beállítás, de azóta nem lehet beállítani a személyek mappában megjelenítendő névjegyeknél: csak a telefon jegyzéket használja, mert ahányszor bejelölöm, és kilépek, újra visszaáll összes névjegy-re a személyre szabásnál is próbáltam! A másik: digitális óra hiába állítom, nagyra folyton összeugrik miért? Ha a WIFI be van, kapcsolva folyton kapom a reklámokat Go Lockert-töl ki lehet kapcsolni?
-
kicsizee
aktív tag
sziasztok. hosszabb idő telt már el teló bemutatásától és piacra dobásától. elkezdtem olvasni a hsz-ket, de elég sok van, ennyi idő távlatából már azért eléggé erősek a tapasztalatok, lehetett tesztelni. nézegettem én is ezt a telót, egy dual-simes lenne opcionális nálam. fényképező abszolút nem érdekel, arra fényképezőgépet kell venni, ez telefonálásra van, és éppen a hangminőség érdekel, hogy mennyire tiszta, hasnálható, vállalható? második telónak kellene egy huawei g620s- mellé, olyan "póttelefon". egy y300-ast akarom/akarnám erre cserélni. tacskóban tapicskoltam, pár percet, kicsit szokni kell, de tetszik.hol tart most a fw száma? gps- mennyire vállalható? nincs késés? wifi jel mennyire erős? ezek érdekelnek úgy igazán, más nem nagyon. se játékra, se filmezésre, se jútyúbra nem kell. kezelje a két kárgyát rendesen, meg navigáljon pontosan. mediatekkel még nem volt szerencsém, ez lenne az "első" ezért kicsit ótzkodom. valami tapasztalatok illetve "rábeszélés" jól jönne. e mellett még opcionális a levonó a 536-os, kicsit olcsóbban meg lehet lőni mind ezt. ott a képernyő tart nagyon vissza. köszi a válaszokat
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
sniper112
aktív tag
válasz kicsizee #2481 üzenetére
helo először is szerintem jól hallható a hangminőség másodszor elég gyors nem lassul be gps elég pontos és pár ms alatt talál jelet és tartja akár nettel akár wifi vel de ami jó benne még a wifi mert az nekem 150 mbit /s kapcsolatott hozott létre. ez is lenovo termék egyébként de ennek jobb a kijelzője . FW jelenleg a 213 as amibe benne vannak az ígért opendott alkalmazások. összeségében én megvagyok vele elégedve ennyiért nem kapsz ilyen telefont újonnan.
-
kicsizee
aktív tag
válasz sniper112 #2482 üzenetére
nekem gps off-line navigálással kell(ene). sygic és társaik. amik nem igényelnek adatforgalmat. tudom hogy lenovó, csak a másik olcsóbb . erre várom hogy legyen valami akció, de semmi. tabletra volt 50€ós ár, de ez maradt eredeti 100 juróért
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
Fulár
senior tag
válasz kicsizee #2483 üzenetére
Én elfogult vagyok ezzel a telefonnal kapcsolatban és bőszen kampányolok mellette mert nagyon jó és szerethető vas!
Telefon beszélgetésekre teljesen jó.A hangminőség nem kiemelkedő de megfelelő.Nem sípol,csörög zörög,recseg.Nincs doboz hang,visszhang.Tiszta és érthető.
A Gps egy percen belül talál jelet Offline!Pedig szinte csak szar erősen felhős időben teszteltem.Mozgó verdában sem volt gond a jelkereséssel.Stabilan tartja is azt.Igo-val használom teljesen Offline és eddig nem okozott csalódást.
A kijelző nagyon baba ebben a kategóriájában.
A hangszóró átlagos.
A Wifi kiemelkedően teljesít mert sok olyan hálózatot is látott amit a mellé letett telók(Lg F6-Alcatel Ot Idol 2s)nem is láttak.Nekem még egyszer sem dobta el a Wifit sem.Brutál gyors és erős.Asphalt 8 vagy pl Dead Trigger max grafikán hasít.Meg sem röccen.Az akksi is meglepően jól teljesít.Ha gyalázod is kihúzható az egy nap.De normális használat mellett akár a kettő is simán.
Nagyjából ennyi.Ha van még kérdésed állok(állunk)rendelkezésedre![ Szerkesztve ]
-
kicsizee
aktív tag
talán még annyi, hogy a csengóhang, média hangereje mennyire jó, illetve a rezgés mennyire erős. így hirtelen más nem jut eszembe. már csak egy jó akció kellene hozzá
-
Körmi
csendes tag
A munkatársamnak lenovo az ö közvetlen kollegájának a családban 4db különböző mind aksikijelzés problémás,na ez is aksi ki be nem sürün de néha bosszant hogy bekapcsol kikapcs majd a procedúra, a WIFI .Én iGO-t használom kiváló. A hangja rendben van. Kijelző szép gyors pontos, az autóban JVC KD-X250BT Blutoothon keresztülszól, bár néha nehezen észlelik egymást olyankor ki és vissza kell kapcsolnom a Blutootht. Én ajánlom.
(#2484) Fulár: segitnél ebben#2480) Körmi
[ Szerkesztve ]
-
hari73f
aktív tag
Mint többen is kiemelték a topikban,
a hang csak átlagos.
Xperiához képest nekem visszalépés, halkabb,
hiányoznak belőle a mélyek, teljes hangerőn be-betorzít
a csengő és a beszédhangszóró is.
Volt szerencsém vagy 800 telefontípust kipróbálni eddig)Nem mondanám semmiképp rossznak.
Prémium minőségű headseten, BT-on viszont hibátlanul kiadja amit kell.Két hónap intenzív használat után bátran írom, hogy
Összességében nagyon jó vétel ez a telefon.[ Szerkesztve ]
-
kicsizee
aktív tag
válasz hari73f #2487 üzenetére
nem zenehallgatásra, nem filemzésre kell, csak hogy meghalljam hogy csörögjön. y300-asom annyira halk, hogy zsebemben max hangerőn se hallani, ha nincs bekapcsolva a rezgés, nem is veszem észre a hívást. ettől kell csak jobb
-
kicsizee
aktív tag
talán még lenne kérdésem. értesítések -fb, messenger, viber, gmail, imap/pop3 real-time működnek? vagy legalább belátható időn belül? köszi
-
ugux
tag
Sziasztok,
Én ma tervezek ilyet venni. Csak annyi kérdésem lenne, hogy olvastam ezt a 208-as és 213-as fw verziókat. Hülye kérdés, de sajnos nem tudom, hogy ezt telefonon belül valami menüben lehet frissíteni? Ehhez nem kell root ugye?
köszi
-
Laccoss
addikt
-
Wallenberg
senior tag
A telefonon a menün belül a vége felé van egy UPDATER program.
Kattints rá.
Kattints a "Mobilforgalom engedélyezése" rovatra.
Ezután kattints a KÉZI FRISSÍTÉS alatt lévő "Online" feliratra.
Ezután a telefon újraindul, majd frissít a 213-as szoftverre.
Ha adsz egy gmail-es fiókot hozzá, akkor a telefonra telepített gyári Android alkalmazások frissítését is felajánlja a telefon.
A telefon ezután felajánlja a 213-as szoftverre való frissítést, ami jobb, mint a 208-as.
Gyorsabban tölt általa a telefon.VAGY:
Beállítások - legalul: A telefonról - legfelül: Rendszerfrissítések.
Kattints rá.Ezután ugyanaz a teendők llistája, mint amiket fentebb leírtam.
[ Szerkesztve ]
-
kicsizee
aktív tag
válasz hari73f #2497 üzenetére
én meg pont ezeket nem használom, a többi sajnos a kötelező rossz, munkához kell akkor nincs csúszás, ez a lényeg
-
xchrisx
csendes tag
Lehetőség van-e internet szórására a telefonnal az alábbiak szerint?
Laptop - telefon USB kapcsolat > USB Internet > wifi hotspot bekapcs > többi eszközre (pl. másik telefon) wifiként szétszórni a lapotp modemes netét. Lehet hülyeségnek hangzik csak kérdezem, köszi a válaszokat
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest