Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Degeczi

    nagyúr

    válasz Pulsar #5619 üzenetére

    Namost erre én is belefutok hasonlóba... :W

    3 Sonoff Basicemen ESPEasy "Mega" van: kész binárisok Windows alól FlashESP8266-al fölnyomva. Nem volt velük semmi gond (leszámítva a korábban említett ESPEasy nyűgöket, de a szeptember eleji verzió jól használható, csak a nem működő delay helyett pulse parancsokkal a scriptekben).

    A héten jött ismét 3 Sonoff Basic Ebayről, fölrakom az elsőre ugyanúgy, flash-eléssel semmi gond - de újraindítás után nem hoz létre ESP_0 wifit, a LED sem világít... Na, biztosan hibás, nézzük a következőt: azzal is ugyanez! Másik verziójú ESPEasy ROM-mal is.

    Serial monitorral kiderül, h nem halott a cucc, csak bootloop: induláskor "rst cause:4" és hasonló üzenetekkel...

    ESPurna viszont simán működik rajtuk!
    (de nekem ESPEasy kell a scriptelés miatt)

    Hétvégén elkínlódok az ESPEasy forrásból fölrakásával, mert nyilván vmi configon kell állítani, csak fura, h ezek szerint nem minden Sonoff Basic egyforma... :F
    A régieket most nem szedem szét, de ezek panelján "Sonoff Basic R2 v1.0 2017-10-11" áll, szóval nem vmi nagyon új típus (igaz, ott egy "1816" is, tehát idén áprilisban gyártották a panelt, így lehet, h alkatrészből is vmi újabb, mert a régieket még tavasszal vettem, azok így még biztosan tavalyiak)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák