Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • layerke

    aktív tag

    válasz Degeczi #5583 üzenetére

    itanczos és én is nem egyszer ellenérvként hoztuk fel az egyirányú kommunikációra képes filléres eszközök ellen az egyirányú kommunikációt, ami jópofa, de nem épületautomatizálás témakör. Látszólag senkit nem hatott meg, én ezért is nem nagyon ténykedek ezen a fórumon, mert nem érti meg a többség, hogy csakis és kizárólag szenvedéshez és a technika lefitymálásához vezet a hozzá nem értés.

    Én évek óta foglalkozok ezzel a dologgal és már rég rájöttem, hogy ha valamit meg kell oldani épületautomatizálás kérdéskörben, akkor jó drága eszközök kellenek és azok jól működnek, a filléres kategória az kindertojásba való meg a gyereknek játszani, de nem egy épületet, otthont rábízni.

    Mindegy is, csak leírtam, hogy megfeleljen az igényednek, aztán megint nem írok ide hónapokig, csak nézelődök és röhögök a sok sikertelenségen, ami megakadályozható lett volna egy kis olvasással.

    (#5588) itanczos köszönöm, hogy a védelmemre kelsz és egyet is értek Veled, jól látod, hogy csak egyszerűen ki vagyok ábrándulva a write-only tagokból, akik csak a megoldást várják, de nem hajlandóak fizetni érte. Én nem kérek senkitől pénzt ebben a témakörben, mindössze azt kérem, hogy adja oda olyan cégeknek, akik már kifejlesztették a jó megoldást és ezzel kíméljék meg magukat a sikertelenségektől..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák