- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz BlacKSouL #54499 üzenetére
Ugyanez van nálam is, azzal megspékelve, hogy hajnalban olimpiát néztem. Pedig előtte aludtam vagy 3 órát, de nagyon nehezen aludtam vissza, és túl későn, és amikor kelni kellett volna, akkor aludtam talán a legmélyebben, és teljesen KO vagyok ma, mint aki full másnapos....
öregszemPleased to meet you - hope you guess my name
-
veterán
-
nagyúr
engem megöl ez a k. olimpia. 4 napja nem alszom, de azért dolgozom...
Ma is, 1:45-kor kard-döntő... és Katinkáékat 4:55-kor már meg se várom...Ja, és közben a Sziget is dübörög, mint állat.
Ma kíváncsiságból elmentem a Marina partra, hogy ott milyen, hát, még brutálabb a hangerő, mint nálunk. Nem is tudom, mit csinálnak olyankor az ott lakók.Mindeközben 13 fok van Pesten, biztos jó most kint lenni a Szigeten...
Én szoktam szeretni a lehűléseket a nyári kánikulában, de ez a nyár ebben tényleg extrém, ez már a második vagy a harmadik ilyen.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #54506 üzenetére
Na.
Felhúztam 1:42-re. Felkómáztam, bekapcsoltam a tévét, felraktam a szemüveget, még a vége volt a nőinek. Mondták, hogy még csúszik is a program. Gondoltam addig még visszadőlök, sőt, valami érthetetlen okból a képet is kinyomtam, csak a hangot hagytam, hogy majd úgyis meghallom, ha indul...
Na 2:05-kor riadtam, hogy hangosabb a tévé, benyomtam a képet, de már mindenki ünnepelt...úgy örültem, hogy közben az idegbaj kerülgetett. Egyből felébredtemSzóval sose dőlj vissza, és soha ne nyomd ki a képet...
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #54511 üzenetére
Én is így vagyok.
A ffi vízilabdánál most valahogy nem hat az átok. Eddig mindig el tudtam dönteni, hogy az a jó, ha nézem a meccseket, vagy az ha nem. Anno a női kézimeccseknél volt egy sorozat, amikor akkor tudtak nyerni, ha néztem, később csak akkor nem. De most ennél..? Amikor néztem is döntetlen volt, amikor csak hallgattam is, amikor egyik se is, most már nem tudom a következő meccsről inkább nem is kéne tudnom?Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Mégse.
De már hanyadszor jatszom el, hogy a belepes helyett az uj hozzaszolasra nyomok...Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Namost en csak az utolso 5 percet lattam a noi vizilabdabol, de nem csaltak itt el egy meccset a birok?
-
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #54516 üzenetére
Pulában kellemes 17-18 fok volt az éjjel, most lassan már 20 fölött van. De ma sajna indulunk vissza mi is a zord Mordorba, szóval kicsit azért fűtsétek be azt a medencét. Bár ahogy a saját szerencsénket ismerem, most jön egy hét fuldoklás a zalai Everglades fojtogatóan párás, 25 fokos, de a 90+%-os páratartalom miatt 30 fölöttinek érezhető levegőjében.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
EQMontoya
veterán
válasz parandroid #54518 üzenetére
Itt Orfűn kellemes 15 fokos nappali csúcs volt tegnap.
Same rules apply!
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #54516 üzenetére
Mit vársz, hiszen MÁR augusztus van - szokták nekem mondani az emberek. Mondjuk én meleget várok, de tudom, hogy augusztusban éjjel már fagyhat is akár, hiszen "MÁR augusztus van". És mint tudjuk az augusztus már zord téli fagyokat is hozhat, csak azt nem értem miért. Azt hittem az még nyári hónap.
Ez pontosan beleillik a "mit vársz, MÉG CSAK május/június van" szövegekbe, mikor néha 1-1 napra valami kis nyári időt várnék a hideg és eső helyett. Illetve a felhőszakadás zivatar mindennaposságára szokott még jönni a "dehát júliusban előfordulnak viharok"Ezért örvendtem én tavaly a hosszú nyárias nyári napoknak. De idén annyira nyugodt, kellemes, nyári idő nem sok volt. Volt kb. 1-2 hét, amikor meleg volt, azaz 28-32 fok is akár, természetesen zivatarokkal, de olyan kellemes semleges, zavartalan, felhőtlen, száraz, tervezhetően jó idő nem nagyon volt. A páratartalom egész nyáron szokatlanul magas volt, egész Európa fölött nedves légtömegek keringtek. Az időjárás előrejelzés meg csak úgy nagyjából sejtette a jövőt, majdnem mindig azt mondták, hogy bármi előfordulhat.
Fűteni még nem fűtök, de a szellőztetést már éjszaka helyett nappalra kell időzíteni, mert már nem kell, hogy a 7-8 fok jöjjön be. Úgyhogy a klímát szerintem már lassan készíthetem a szezoncserére.
Amúgy olyan hideg van, hogy már a sör sem esik jól, de még a fröccs sem, muszáj voltam a bort tegnap tisztán inni. Pedig bort tisztán csak télen szoktam.Lehet, hogy jobban kialudtam magam, mint eddig, mert nem húztam fel hajnalra semmit. Történt valami érdekes?
PeterkeT: na majd mesélj, vagy számolj be milyen volt, kíváncsi vagyok.
Más: kolléganő teljesen meglepődött, hogy a Maslow féle piramis alsó szintjén ott van a szex is... na ezt még kifejtem majd
-
nagyúr
válasz parandroid #54518 üzenetére
Jajjmár, Te is egy akkora túlzógép vagy, hogy az hihetetlen...
zalai everglades... hahaha
páratartalom... a tengertől jössz, ott tuti magasabb a páratartalom...Ui. Zalában 6 fok volt éjjel, ha jól láttam az időképen
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tothgera30
Ármester
Napi fail: Kereskedővel mérek végig egy autót, 66-68 mikron között haladunk. Egy fél órája állítja hogy sérülésmentes, hibátlan, szűzlányok olajozták, mivel pont ilyet keresnék, átfényezett, javított nem kell. Erre elérünk a jobb hátsó ajtóhoz. Emberünk lesápad. 200 mikron. Elköszöntem.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
félisten
válasz Tothgera30 #54523 üzenetére
A kocsim jobb oldalán van egy 15 centis karc. Ha lefenyeztetem, akkor használhatatlan lesz?
while (!sleep) sheep++;
-
Tothgera30
Ármester
Erről közel sincs szó. Viszont:
1. - Ha állítja hogy hiba és sérülésmentes/volt akkor kissé öngól ha kiderül, mégsem. Szavahihetőség pedig bukta.
2. - Faternak keresünk a 2003-as autó helyére újabbat, ő 100-130e km alattit, hibamenteset néz, amit még min. 15 évig használna, komolyabb anyagi ráfordítás nélkül.
3. - Nem engedett a kitett a kiírt 2m-es árból."A pokol nem hely, hanem állapot"
-
tildy
nagyúr
válasz BlacKSouL #54520 üzenetére
Ne hisztizz mar, olaszosra sultem Magyarorszagon az elmult 3 hetben, olyan napsutes meg meleg volt.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Viszlát
addikt
Én is rinyálok egy kicsit.
2016. Microsoft SharePoint. PDF-be konvertálás csak 3rd party megoldással lehetséges. Leülök magamtól.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
bobsys
veterán
válasz Viszlát #54530 üzenetére
A sharepoint oldalon megnyitott dokumentumnal sima printelesnel nekem van print to PDF. Meg olyan is, hogy "Open a printable PDF..." opcio ami uj ablakban nyilik meg onnan meg tudom menteni barhova mint PDF.
Vagy te most olyat keresel, hogy x darab dokumentumot egybol PDF-be tolni?Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Viszlát
addikt
válasz bobsys #54531 üzenetére
Akkor nálatok már van valami extra feltéve. Se Print to PDF se más.
Hja, első gondolatom az volt, hogy Workflow-val megoldani, aztán mikor kiderült, hogy ahhoz értenem kéne Visual Basichez is (és még akkor se megy 3rd party nélkül), akkor alább adtam és mostmár kiegyeznék bármilyen megoldásban. Az eredeti formátum egyébként xml, de ez a SharePoint választása, nem az én hülyeségem...
Gépre lementeni és úgy ügyeskedni meg nem opció, mert pont azért van a SharePoint, hogy bizalmas információkat (ügyfél adatok, számlaszám és egyebek) ne tároljunk LAN-on vagy PC-n, hanem egy zárt buborékban lehessen csak elérni. Éppen ezért például LAN-ról fel tudok tölteni egy doksit SharePointra amit aztán meg tudok nyitni a buborékon belül is, de a bubin belülről feltöltött doksit nem tudom letölteni LAN-ra.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
concret_hp
addikt
itt írják letilthatom, hogy a pártoknak kiadják az adataimat, nosza akkor hajrá
a mostani nevem után a 2. kitöltendő a születéskori nevem, pipa a doktori címnek, mellé magyarázat:
"Amennyiben születési neve előtagjaként doktori cím szerepel, ezt a mezőt be kell jelölnie, ellenkező esetben hagyja üresen"vagy fullba vagy sehogy :D
-
Tim82
félisten
válasz concret_hp #54533 üzenetére
Ez aláírásgyanús mondat.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Viszlát
addikt
válasz bobsys #54535 üzenetére
Jah, itt még a 2013 van.
Mondjuk a 2016-ból meg kikerült az InfoPath, nem támogatják tovább, miközben anno majdhogynem kizárólag az integrated InfoPath form service képességgel adták el a SharePointot a cégnek.
Na mindegy, nem is zavarna annyira ha a mindenféle szabályozás miatt nem 2-3 hónapig tartana áttolni egy 3rd party cuccot a céges bürokrácia bugyrain...
-
e=mc²
őstag
Visszaterve az idojarashoz:
Kicsit ellentmondasosnak tunik nekem
[ Szerkesztve ]
Ambulimax Provider
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudom hogy éppen milyen koncert megy a szigeten,de nagyon durván tolják neki
-
BlacKSouL
addikt
Mi a kérdés?
25 fok alatt tavasz van vagy ősz. 25-35 között nyár, 35 fölött kánikula.
Illetve nekem régen a nyárhoz tartozott még, hogy 24 óra alatt nem esett le 3 havi csapadékmennyiség.Más: tegnap nagyjából elbúcsúztattuk a nyarat egy egri strandolással. Több érdekesség is adódott. Például hogy a vendégek 90%-a külföldi, jellemzően szlovák vagy lengyel. A lengyel lányok közt nagyon sok szép van. Ez nem újdonság, de érdekesség.
Illetve a kajáldás vendéglátás színvonala, az ételek minősége alapján aki azt mondja, hogy mondjuk pl. Horvátország drága, az bekaphatja. Ugyanis 1 db tócsnin fekvő csülökért, meg 1 db borzaskáért, 2 adag körettel, savanyúsággal fizettünk 5000 Ft-ot. Ez akkor is csak elmegy, ha minden tökéletes. Namost a csülök bőre nem volt ehető, a zsírja közepesen nyers volt, a húsa viszont akácfakeménységűre volt kiszáradva, agyonsütve, vagyis a kiadott étel kb. 30 %-át lehetett emberi léptékkel elfogyasztani. A borzaska véletlenül elfogadható volt, a sültkrumpli tipikusan a legolcsóbb elősütött, amit fagyosan dobtak az olajba, ami azonnal lehűtötte, vagyis nem sült, hanem főtt. Kicsit kihűlve már csak egy adag főttbelsejű olajtól megszívott krumplihalom volt. A savanyúság szintén elfogadható volt. Az evésre alkalmatlan műanyag kés és villa nettó 30 másodperc alatt törik szilánkosra a legpuhább krumpliban, tehát onnantól mindent kézzel kell enni, fölösleges újat kérni és tonnaszám tördösni a műanyag vackokat.
Vagyis még a nagyon drága, olajos, sűrű, félig nyers tésztájú lángos is sokkal jobb választás, mert az negyedennyibe kerül, és bár nem jó, de mennyiségre ugyanannyi, és nem dobja ki a pénzt az ablakon az ember. A sör 400-750 Ft.
Szóval amíg odalent a leglepusztultabb legócskább büfében is olyan pizzát és olyan kajákat vágnak az ember elé, fém evőeszközökkel, 2 méterre a tengerparttól, amilyet itthon éttermekben se nagyon adnak, és nem kerül többe, mint a jó magyaros csodacsülök, addig ne is próbálja senki összehasonlítani. És most nem arról van szó, hogy itthon vagy odalent étterembe megy az ember. Nem, ez az amikor kiúszik a partra, és vizes fürdőruhában odaül a műanyag padra, székre.
Mindazonáltal a kürtőskalács rendkívül finom, kissé túlságosan vékony, hirtelensült, de ízre legalább kiváló.Aláírás (nem kötelező megadni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest