- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
válasz KAMELOT #7650 üzenetére
Aha, és ez egy magyar üzlet, magyar jog által szabott garanciális feltételekkel?Nem.
Én magyarországi online boltokról beszéltem, arról, hogy "*.sk" boltokban mennyi lesz fogalmam nincs, de nem is érdekel különösebben, mert én ilyen helyeken nem vásárolok, de jó, hogy belinkelted, hátha vkinek megjön hozzá a kedve.Én ezzel csak azt írtam, hogy nálatok kicsit túl vannak árazva a dolgok!
Igen, ezt sajnos mi is így érezzük.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
nagyúr
válasz Zsmester89 #7647 üzenetére
Dehogy teszem,miért tenném össze a kezem.
Kuktában húsleves ?
Jó sok fogalmad van a főzésről.#7645 brumi1024 : Igen biztos vagyok benne ! És nincs miért.
Te vásároltál rossz helyen,ráadásul 2x is.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
csibuka85
senior tag
Hu sracok most megvagyok love. Az elobb jatek kozben kikapcsolt a gepem es nem tudom visszakapcsolnni illetve visszatudom de rogton ki is kapcsol. Ez miert van ?
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
nagyúr
-
SSJPeter
őstag
válasz KAMELOT #7653 üzenetére
Én az MSI Gaming Golden edition árát fejtegettem, az egész innen indult.
(#7655) csibuka85: Táp?
Remélem nem a táp, de nekem nem rég döglött meg egy Corsair HX850-em.[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
brumi1024
veterán
válasz Televan74 #7654 üzenetére
Ezt láttam én is, sajnos tényleg kevés a szavazat.
(#7652) akoska07: Ja értem, akkor honnan kellene vennem, ha nem egy nagy számítástechnikai boltból? Esetleg rendeljek közvetlenül a gyártótól? Ez már kicsit a rosszul fogod hozzáállásra kezd hasonlítani.
(#7658) G4ula84: Kiváló, öröm hallani. Azt hiszem várok még a vásárlással, most karácsonyig úgy is jó, ha levegőt venni lesz időm.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz brumi1024 #7659 üzenetére
Majd ha visszamegyek Angliába és hozzájutok az új kártyámhoz (mert már otthon lesz csak én nem leszek ott),lövök videót és láthatod ,hogy az sem fog ciceregni. Én veszek 2 különböző gyártótól 2 hibátlan vga-t vs brumi vesz 2 különböző gyártótól 2 cicergő vga-t. Nem nagyon ragoznám ezt tovább.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz brumi1024 #7664 üzenetére
Ja...
Mert most nem voltam hajlandó 3-4 kártyát megvenni,mint normál esetben...
Nem kell sokat várni.Részemről is hagyhatjuk.
Amúgy meg feleslegesen dobáljátok ki a pénzt.
GTX560 Ti 448-at vegyetek,az rohadt csendes,rohadt hűvös,és nem cicereg.
A többlet teljesítmény úgy sem számít,szóval grafikai elvárások terén simán jó.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
szabessz
tag
-
-
( V )
veterán
üdv nektek, csatlakozom egy GIGA szörnyecskével
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
nagyúr
Semmi kiváltság nincs !!!
Dobd be a kosárba,és láthatod,VAN MO.-ra POSTA!!! Volt és van posta,én is gondolkodtam ide kéretem a vga-t (nem ref-t),de nem pazarolnék el időt vga tesztekre a család mellett,amikor végre itthon vagyok.
Ha 980-ra ráfizetnek,mert úgy sincs szükség teljesítmény többletre,
akkorapostamegércicergésmentességet.
De akkor majd jön az,hogy nem néz ki sehogy,nem illik a gépbe,meg nem menő.[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
válasz akoska07 #7629 üzenetére
"Nem mintha érintene eljut-e európába." Ezt nem is igazán értem, hogy mire érteted?
Egyébként az árától függően szerintem sok embert érdekelne,ha elérhető lenne. Persze max. 5000 Ft felárat érne meg a rézhűtő.
(#7643) daveoff
+1
Teljesítmény /Árértékben a legjobb az SLI, de kompromisszumokat kell időnként kötni. Ha elfogadod akkor viszont jó választás.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Zsmester89
őstag
Gyerekek, nem tudom mit csodálkoztok, a tücsök ciripelés is Hungarikum lesz
"Gépemben hasít a hűvös maxwell kártya,
Tikkadt szöcskenyájak legelésznek rajta"Ákos:
Nincs kuktánk de gyermekkori emlékem idéződik meg a sok sípolós youtube videók alatt, méghozzá mikor ételt (ezek szerintem nem levest) készített kuktában anyám[ Szerkesztve ]
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
nagyúr
válasz blaca83 #7671 üzenetére
Úgy értettem ahogy írtam,hogy egyáltalán nem érint eljut-e európába.
Ugyanis ilyen formában sosem vennék MSI-t.Ésszerű keretek között azt mondod max 5k pluszt lenne hajlandó fizetni az átlag ember. Most borítékolom 5k pluszért senki nem fog gyártani rézhűtést aluminiummal szemben.
Az első kérdés,ahogy már fentebb is írtam... Mit hoz az a hűtés amire a jelenlegi nem elég (a szín összeállítást most ne vegyük )? A semmire (5-8°C) amikor az előd sem meleg,érdemes kiadni plusz pénzt ?#7672 Zsmester89 : Vszinű töltött káposzta volt.
Persze nem csak azt lehet főzni kuktában.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Zsmester89 #7674 üzenetére
-
blaca83
őstag
válasz akoska07 #7673 üzenetére
Te is tudod szerintem, hogy van egy réteg, akik csak annyit néznek meg, hogy "limited edition és X-el magasabb az órajele" és már veszik is.
A Lightning sokkal, kb:: 1000X szebb valóban.
Egyébként a húslevest MO-on javarészt kuktában főzték régen....!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
nagyúr
válasz blaca83 #7676 üzenetére
Arra a rétegre írtam,hogy meg is érdemli.
A lényegen nem változtat,semmi értelme.
Színösszeállítás miatt inkább "elfogadom" mint választást.Nagymamám 1903-ban született,sosem főzte kuktában a húslevest,pedig kettő is volt neki. És nem is hallottam senkitől sohasem. Lassú tűzön kell főzni ez teljesen biztos, és erről nem vitáznék senkivel.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz joysefke #7549 üzenetére
Íme az adatok + pár extra:
Az OCscanner nevű evga alkalmatosság tud vram-ot telepakolni, tesztelni. Ennek a "Furry E GPU Burner 3072MB" tesztelőjét használtam 2560*1440-en 8xmsaa mellett.
Szobahőm. 27°C, konfi: i7-4770k (alapon), 16GB Dominator Platinum, 256GB SSD, Gigabyte GTX 970 G1, 1db usb-s és egy db SATA 2.5"-os hdd
Gép kikapcsolva, 1db usb-s winyó aktív: 4.5W
2D (Chrome 4 tabbal): 54-110W
Ocscanner Furry-E: 100% GPU, 93% vram: 235W, GPU hőfok: 61°C, hátsó vram hőfoka: 49°CTuning1: GPU: 1518MHz, VRAM: (4x) 1873MHz
100% GPU, 92% vram: 246W, GPU hőfok: 62°C, hátsó vram hőfoka: 53°C
Walley
100% GPU, 56% vram: 235-250W, GPU hőfok: 62°C, hátsó vram hőfoka: 50°CTuning2: GPU: 1518MHz, VRAM: (4x) 1906MHz
100% GPU, 92% vram: 255W, GPU hőfok: 62°C, hátsó vram hőfoka: 53°C
Walley
100% GPU, 58% vram: 240W, GPU hőfok: 62°C, hátsó vram hőfoka: 49°C[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz t72killer #7678 üzenetére
P.S.: Tápegység: Super Flower Leadex Platinum 1200W, ebben a tartományban kb 90% a hatásfoka. A fogyasztási adatok a teljes rendszer (monitor nélküli) fogyasztását jelzik Voltcraft konnektoros mérővel.
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
válasz t72killer #7678 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Tehát a tápom nagyon-nagyon lazán elvisz egy ilyen kártyát. Tesztekben általában nagyon alaposan megcibált proci /2011-es vagy milyen/ mellett mért fogyasztásokat publikáltak, ami számomra nem mérvadó.
Az üresjárati fogyi meglepett. A 100W környéki szélsőértéket youtube mellett mérted? Prociban az energiatakarékosság esetleg ki van kapcsolva?
üdv
J. -
Televan74
nagyúr
MSI Gold verzió nem lesz egyenlőre Európában.[link] Legalsó kép alatti szöveg.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
batt
aktív tag
Jaj gyerekek,feltettem a .182-es bios-t és nem akarom elkiabálni de úgy működik ahogy a nagy könyvben meg van írva! Végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 62-fok alatt csak néha néha kapcsol be pár másodpercre! yesssssss
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
TTomax
félisten
válasz akoska07 #7641 üzenetére
Na akkor álljunk meg egy picit,szerintem ha itt valaki lapátolta a lovét a több gpus rendszerekbe akkor én igen...Sajnos mostanában elég sokat romlott az általános támogatás,most már nem úgy van mint régebben,hogy 10böl 8 játék támogatta alapból... jó ha 10böl 5-6 megvan a maradékban meg marha sok gond van vele,villogások,gyenge skálázódás,mikrolag,stb...A te általad felhozott felbontás igen ritka,és hatalmas kompromisszumot követel ráadásul elég kevés embernek van én inkább maradnék az 1080,és az 1440p-be...oda sokkal jobb választás egy 980 mint egy 970SLI,mondom ezt ugy hogy elég sokat hezitáltam magam is a két olcsó 970 és a bizony elég drága 980 között... ha nem hiszel nekem akkor tessék egy kis adalék...
Új COD AW
Evolve Alpha
De megnézheted a többit,jellemzően az 4K körül a 970SSLI is elhasal persze nem lowon no meg ha megy az AFR [link]
Ennek tükrében,én biztosan nem vennék több GPU-t a gépembe...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
rambustibi
őstag
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
SSJPeter
őstag
Gratula.
Így már mindjárt más lesz a feeling.
Ezek után jól tetted, hogy kivártál és nem vitted vissza, én nem tudtam volna ilyen türelmes lenni, hogy kivárjak egy új BIOS-t.(#7685) omfgk: Ha ez tényleg így van, az csalódást keltő sajnos.
(#7686) rambustibi: lol
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
t72killer
titán
válasz KAMELOT #7680 üzenetére
QHD/Ultra, 8xAA?
#7681: Nem nyúltam a default procibeállításokhoz, úgyhogy valszleg takarékoskodik. A frissülgető hirlista.hu, a PH fórum, és a szintén kommunikálgató hotmail, gmail voltak megnyitva. Amikor a gmail-t frissítettem, felszökött a fogyi 100W közelébe, talán még 110et is láttam 1 pillanatra.
-
daveoff
veterán
Szerintem leírtad a lényeget, én is erre gondoltam, csak nem akartam okoskodni, mert SLI-m még nem volt, de CF-em már sokszor, köszönöm többet nem kérek a többkártyás rendszerekből.
Amúgy meg PH cikk.....
Szomorú jövő elé néz az SLI és a CrossFire?LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
swado
tag
Hát ennyi volt a rövid történetem egy EVGA 970-es vga-val. 3 napig volt nálam és csak nem akarta abba hagyni a ciripelést. Sajnáltam vissza vinni, de ez így számomra használhatatlan. Egy használt 780ti van helyette, "kicsit" többet eszik, de ez van.
[ Szerkesztve ]
Folding@Hungary (Team Number: 43299) http://folding.stanford.edu
-
rambustibi
őstag
Valaki töltsön már fel egy videót arról, hogy mennyire lehet hallani a ciripelést, miközben játszol vagy filmet nézel, és közben szól a hangszóró vagy hangfal....
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
h1mpi
félisten
Kedvenc lettem vazz
Fully electric lifestyle!
-
Cseneles
őstag
válasz daveoff #7689 üzenetére
A Crossfire illetve az SLI-nek mindig is lesz létjogosultsága...ezt pont te tudhatnád a legjobban! Jelenleg nincs olyan kártya amely FullHD-ban mindent kimaxolva mondjuk MSAA 8X mellett tudna produkálni 50-60FPSt Az Hogy várni kell egy Applikation profilra vagy egy esetleg egy új driver jöttére ez nem vészes! SLI-m már rég volt még 8800GTX-el de Crossfire többször is! Amíg 1 kártya nem hozza amit kell addig mindig lesz értelme SLI/Crossfire-nek AMD oldalon tudnod kellene, hogy pont az épp aktuális széria az ami iszonyat simán, jó hatásfokkal dolgozik, lagg és egyéb anomália mentesen....
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
törölt tag
válasz rambustibi #7691 üzenetére
Tele van a háló ilyen videókkal,nálam 2 napja ez a főműsor Van amit alig lehet hallani, pedig a feltöltő belemászik a kártyába ,amit én szerintem észre se vennék a házimozi mellett és vannak tényleg elég durva hangzásúak is.
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
válasz Cseneles #7694 üzenetére
Nekem teljesen más tapasztalatom van az SLi illetve CF ről is.
Minek kell egyáltalán SLi azért hogy 8x MSAA val játszál?
Én biztos megszüntetném ezeket az orbitális többkártyás hülyeségeket...
Lényegesen több vele a gond mint amennyit nyer vele egy átlag felhasználó.
Azért hogy SLi-m van, az miatt persze meglehet venni... de értelme túl sok nincs.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
SSJPeter
őstag
válasz rambustibi #7691 üzenetére
Én nem hinném, hogy játék közben ezt nagyon hallani lehetne, ha hangosan szól a hangfal...bár nekem nincs ilyen kártyám, és mondjuk én ilyen fülessel játszom kevés szabad időmben, és ha bekapcsolom az aktív zajszűrést kb. a porszívót sem hallom meg egyáltalán a szomszéd szobából sem.
Engem csak akkor őrjítene meg, ha idle-ben csinálná, azt nem tudnám elviselni.
Korábban linkeltem már ezt a videót, itt egy MSI Gaminget hasonlítanak össze egy Palit Jetstream-el-el az UK-ban, (az akcentus alapján), de idle-ben még az sem adott ki semmilyen hangot, csak ha elindították a játékot...ha hangos a hangfal ezt tutira nem lehet kihallani, max. nyitott házban, ami nekem spec. megint hangszigetelt...én nem hinném, hogy hallanám, engem pl. nem is ez tart vissza, hogy vegyek, hanem a 100K fölötti ár.
kb 2:00-nél kezdődik a ciriplés a Palitnál, az MSI Gaming - állítja a csávó - neki "kussban volt", ott nem volt "coil whine."
De jó lenne, ha ezt a kérdést majd olyan személy is megválaszolná, akinek volt ciripelős kártyája, mert ez így a részemről csak elmélet.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Cseneles #7694 üzenetére
És ha nem lesz profil? Nem olyan egyszerű az egyre komplexebb motorokon AFR-t kényszeríteni driverből. A fejlesztők már nagyon mennének a temporális technikák felé, amelyek ellehetetlenítik az AFR működését. A régi SFR kényszerítése pedig régóta nem opció, mert a mai játékok rengeteg multi-pass és/vagy offscreen trükköt használnak. Ez az irány is el van torlaszolva.
Az ilyen kényszerített multi-GPU rendszereknek teljesen vége. A megfelelő működéshez mostantól kell az API oldalán a direkt támogatás jó QoS-sel. Ez egyébként most is reális irány, hiszen a fejlesztők direkten megkapnák/megkapják a kontrollt az összes kártya felett.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest