- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Üdv mindenkinek.
Ha minden jól megy, pénteken jön az ASUS Strix GTX 980 OC VGA-m, amit megrendeltem, így én is csatlakozom a klubba. Őszintén szólva, nehéz döntés volt, mert a GTX 970 árának dupláját kell kicsengetni érte, és nyilván nem lesz 100%-al gyorsabb. De végül, miután elolvastam az összes idevágó cikket, a 3,5 GB VRAM feletti lassulástól kezdve egészen a cicergésig, úgy döntöttem, inkább nem rizikózok.
Ezt a kártyát minimum három évre fogom venni, és már a Witcher 3 is tutira ki fogja használni a 4 giga ramot. Egyedül a cicergés miatt vagyok picit ideges, mert azt olvastam, hogy egyes GTX 980 kártyák is tücsköt játszanak, márpedig ha én is kifogok egy ilyet, kevés eséllyel cserélik ki, mert ugye ez nem garanciás indok.
MOD: Egyébként pontosan milyen is ez a "cicergés" (coil whine)? Mert rákerestem a YouTube-on és találtam is jócskán videót, de akárhogy is fülelek, én nem hallok ki belőlük semmit.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
chemand
aktív tag
Sziasztok!
Olvasom napok óta a neten a különböző cikkeket, fórum bejegyzéseket és teljesen elbizonytalanodtam. 970-et terveztem venni, de most a vram hisztéria miatt nem tudom, hogy 1440p-ben mennyire használható játékra a kártya? Ha nem, akkor hasonló árban milyen alternatíva létezik?
-
katt777
félisten
válasz LackoMester #16682 üzenetére
Én 2560x1080-ban tolom, ott sincs gond.
daveoff: Hogy csinálod? Nálam FHD+ sem megy ki 3400-ból.
h1mpi: Dying Light-nál asszem az 1.3-as verzió sikítozott több RAM-ért, 1.4 már nem. + CoD AW szerencsétlenkedett még, a betöltő videóknál szakadt le mindig lapozófájl híján. De ha optimalizálnak egy játékot, nem kell több 8GB RAM-nál, illetve azoknak a még szarabbaknak, amelyeknek direkt lapozófájl kell, 32GB RAM is kevés lesz.
Henker2: 2500K ma is jó. Ha anno nem kell anyagi okokból eladnom, ma is olyan gépen van, fasza Virtuval, ami azóta sincs. Gyakorlatilag uazt a teljesítményt kihoztam belőle, mint a 4670K-ból.
chemand: Hasonló árban nincs más. A probléma túl van lihegve, sztem 1440p-ben, még ha lenne is gond, min. AA visszavétellel áthidalható a probléma.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
chemand
aktív tag
Örömmel veszek minden jó tanácsot! Látom nagyon jó társaság jött itt össze v. mindenkinek nagyon jó napja van!
-
bombibmw
veterán
válasz Erdei88 #16723 üzenetére
Köszönöm!
Nem.
Amit múltkor is írtam,az van.
Vissza lehet vinni a kártyát,de csak átveszik és amig nincs állásfoglalás,nem csinálnak vele semmit(vagy használják addig).
Valószínűleg én már nem is fogom visszavinni őket,mert ma jönnek megnézni a gépet,így lehet,hogy holnaptól csak telós leszek,vagy laposos. -
Laci13
tag
Sziasztok
Szerintetek melyik a jobb választás ?
Palit GeForce GTX 980 Super JetStream
Gigabyte GV-N980G1 GAMING-4GD 4GCsendes cicergés mentes kártyát akarok.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Én is beléptem a tulajok sorába egy Giga 970 G1 -el.
May the Force be with you!
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok!
Elkezdtem kicsit szórakozni a gépemen. Gondoltam nekiállok játszom egy kiss GTA4-et. Elindítom felrakom maxra. 2560x1440 helyett DSR segítségével kitolom 4K-ra. Indul a játék. 85-95 százalékos terhelésnél 78-79 fokos 1404mhz en járó GTX980 kellemesen halkan vitte a programot. Majd jött a misszio introja. Akadásig 100 terhelés a video alatt, kartya azonnal felugrott 84-85 fokra. Ventilátor egyből maxon megy. Kérdezem tölletek. Miért megy a misszio előzetesek alatt 100ban, míg játékban csak 85 százalékon a kártya?
Ez bug?ÁdiBá
-
Locutus
veterán
GTA4 mindig is egy hulladék volt ilyen szempontból. Még ha DSR nélkül próbálod, akkor sem lesz értelmes FPS játék közben, bezzeg az átvezetőknél, meg a menükben vagy 5000 fps is...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
ÁdiBá
veterán
válasz Locutus #16736 üzenetére
Igazából a teljesítménnyel nincs problémám, mert teljesen jól viszi.
Nem több száz FPS megy, de azért stabil élvezhető a játék.
Viszont tényleg fura hogy a videók alatt felpörög úgy a kártya hogy eszméletlen.
Míg a játék alatt elvegetál.
Remélem nem ilyen alkotást kapunk a Rockstar-tól most.ÁdiBá
-
regener
veterán
Ha valaki 980-at tervez (akár mégegyet ) a Palit Jetstream egész jó áron kapható aprón is (154k 3év gar) és boltból is (154,5 2év gar) most.
[ Szerkesztve ]
-
rambustibi
őstag
Olvassatok vissza pár hozzászólást:
[link][ Szerkesztve ]
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
Adams15
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy iponnál a délutánonként 113-ra leértékelt Asus strix 970 kártyáknak van-e valami "baja"? (visszaküldött v nem tudom.. stb).
[ Szerkesztve ]
-
zsoltnyiri
tag
van olyan aki WQHD-t hajt egy 970-el (pl gigabyte g1 verzió)? Mennyire elég neki?
-
KAMELOT
titán
válasz zsoltnyiri #16748 üzenetére
Erre én is kiváncsi lennék elég e a 970 a 1440p-hez!?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Vistaboy
veterán
válasz torma1981 #16705 üzenetére
Köszi a választ, remélem, tényleg igazad lesz. Azért mégis valahol idegesítő, hogy mindenféle tekintetben csúcskategóriás - csúcstechnológiás - hardverről beszélünk, erre ilyen lehetőség fennáll, hogy "cicereghet".
(#16706) h1mpi: Vsync-et használok, ahol csak lehet, fix 60 Hz-re van belőve a kép, úgyhogy akkor reméljük a legjobbakat. Macerás lenne visszavinni a kicsikét, meg hát, nem is azért veszem, hogy utána visszaadjam...
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest