Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vendingo

    veterán

    válasz huszi.gyb #21341 üzenetére

    huszi.gyb, csongi: Van egy afrika twinem, korábban SV-vel jártam europát.
    Ötletem sincsen mennyit mennék vele évente. ~5 ezret, de lehet többet is, mert akkor városban is használnám.

    Hogy értsétek a dolgot:
    "Olcsó" kismotort kerestem túrázgatni, amit nem kell félteni, ha kell "belököm az árokba" és hazajövök ha komolyabb baja lenne én pedig a messze vagyok, nem akarnék trailerezni, drága javításokra költeni. Teszem azt, perecelek, akkor nem akarnék egy több százezres javítást kipengetni, meg a szállítást hazáig, hanem a helyszínen megválnék a géptől. Afrika baromi jó túrázni, de egymagam messzebb nem szívesen megyek vele, társas túrához meg nem mindig csatlakozok. Szóló kalandokhoz néztem első körben kisebb olcsóbb egyszerűbb motort, így kerültek képbe a robogók, a nagy választék és az alacsonyabb vételár miatt.
    Nekem nem gond a monotonitás, a lassabb tempó, pakolást akárhogy megoldom, eddig se volt gond.
    Burgmantól én is féltem, hogy lehet alacsony lesz, de olasz meg nem kell, akkor se ha minden ponton tökéletes lenne számomra.
    Nézegettem face csoportot, ott láttam pár beszámolót, hogy ki merre járt 400-as burgmannal, onnan is jött részben a robogós ötlet.

    Ti viszont annyira nem ajánlanátok az én terveimhez. Esetleg kisebb Horvát, Osztrák utakat belehetne vele játszani? Teszem azt leugrani vele az Isztriára meg hasonlók?

    [ Szerkesztve ]

    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák