- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisninja
őstag
Megjött a gumi fenn is a kocsin nagyon fasza. (nokian) 55k a gumi és 3k ért felkerült a kocsira.
powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
törölt tag
Sikeresen túl vagyok a lengőkar szilentek cseréjén. Megérte, 2600 forint volt a kettő darab, a munkát én csináltam, az eredmény a tökéletes kormányzás és a dübbenés mentesség
-
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
ÁÁÁ ÁÁÁÁ
Maximális bocsánat késő volt már kár volt írnom Összekevertem a Vikával
Sorry Urak az előző HSZ-em tekintsétek nem létezőnek.
Az INA valóban jó, de azért még drága
Renault power
-
AthlonXP
őstag
Köszönöm a segítséget!
A Ruville-ról mi a véleményetek ( 57k az Unixnál )?
Az Unixtól vagy a Bárditól lenne véve a cucc szerencsére cégen keresztül van kedvezmény mindkettőnél, de csak ezeknél, ezért venném innen.
2001 12. havi Megane 1 1.4 16V ... Ehhez lesz véve.
[ Szerkesztve ]
-
-
feco6512
tag
Sziaztok azt szeeretném kérdezni clio 1es 1.2 motor 1996os évjárat motor szám E7FG750C és az alapjárat állandoan 1100 1200 hol kezdjem a hiba keresést?
-
mycso
Topikgazda
Srácok, akinek 2-es lagunája van, főleg diesel lenne jó, írja már meg, hogy gyújtáskor hány piktogram gyullad ki?
Néztünk mostanában 2-t, az elsőnél vagy 1-2 jel, a másodiknál konkrétan emlékszem: a kézifék visszajelző, a légzsák és asszem az üzemenyag min jelző villant fel, meg a compi kiírta, hogy oil OK. Picit kevésnek tartom, az enyém gyújtáson úgy néz ki, mint a karácsonyfa.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
giigz
veterán
válasz AthlonXP #34110 üzenetére
Abszolút nem egyenlő, semmi közük egymáshoz, max. annyi, hogy a Ruville kötött egy megállapodást a Gates-szel, hogy a szettjében Gates cuccokat áruljon. Nagyjából ennyi, és itt ki is merül a közös kapcsolat. Ha pl. veszel egy XY márkájú szettet, lehet abban is Gates lesz.
-
-
giigz
veterán
Lehet bot egyszerű, de a pékek nem értenek hozzá, lásd én példám
Nekem 98-as 8V, de a gép szépen mutatta a lamba értékeket, hőmérsékleteket, szívócsőnyomást, alapjárati szabályozást, meg még 1-2 dolgot Mondjuk ez egy "maszek" gép volt, érdekes módon a gyári Renault CLIP a Renault márkaszervizben nem akarta az igazságot.
[ Szerkesztve ]
-
feco6512
tag
-
Tosee
őstag
Üdv!
Most lehet nagy hülyeséget fogok kérdezni! Valaki magyarázza el nekem, hogy mi a különbség a megane 2 PH1 és PH2 között? Tehát miből tudom, hogy nekem melyik van éppen? Valahogy nem jövök rá sorry...
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
rob210
Topikgazda
-
Doki16
addikt
Meglehet az valahogy oldani a Megane 3-nál, hogy csak akkor legyen áram a szivargyújtóban amikor gyújtás van?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Doki16
addikt
válasz rob210 #34130 üzenetére
Azt hittem, hogy van ra valami gyari kapcsolo, vagyis inkabb remenykedtem benne. Igy most alhatok neki kapcsolasi rajzot turni (ha egyaltalan lehet meg talalni ezekhez a kocsikhoz) és relevel megbutykolni Nincs mar ra garancia, pont 4 eves mult.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
rob210
Topikgazda
válasz Doki16 #34131 üzenetére
Akkor a legegyszerűbb ha teszel egy kapcsolót az egyik ágára a szivargyújtónak.
Vagy a gyújtáskapcsolón felcseréled a szálat és ráteszed, hogy csak a kulcs elforgatása után kapjon szuflát.
Nem bonyolult ha már csináltál ilyesmit vagy láttál már gyújtás kapcsolót.Renault power
-
Josi
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki mennyi a kb. súlya egy 14" ET36 Megane I felninek?
''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
rob210
Topikgazda
Hölgyek urak jelentem ha kell valakinek innen nyugodtan rendelhet.
Én már vettem tőlük ezt azt.
Ez pedig most igazán jó vételnek tűnik.[ Szerkesztve ]
Renault power
-
-
mycso
Topikgazda
+ műszerfalon a km-óra és a fordulatszámmérő megvan cserélve.
+ első lökös és annak rácsai sem egyformákA toronycsapágy az sajnos gyengéje a ph2-nek is.
Más: múltkor kérdeztem a díszléc leszedést...M2
Nos megvan, az első ajtón semmilyen csavar nincs, viszont van 2 biztonsági pöcök, amit az ajtó belső feléről kifelé meg kell nyomni (a díszléc belső oldalán) és ezeket benyomva kell tartani, majd ekkor az ajtó hátulja felé meghúzni a díszlecet. Természetesen a mutatvány előtt az ajtókárpitot le kell venni.Megoldhatták volna úgy, hogy az ajtó hátulja felől egy csavar fogja, aztán jónapot.
[ Szerkesztve ]
-
myk94
csendes tag
Sziasztok!
Láttam,hogy többen beszéltetek már anno a gyári rádiókkal kapcsolatban,
csak nem szeretnék semmi infót kihagyni a témából.Megköszönném,ha valaki tudna segíteni!
Olyan kérdésem lenne,hogy:
van egy 2004-es Megane II-m gyárilag szerelt Tuner List rádióval.
Ugyebár az nem támogatja az AUX-ot.
Mi a menete,hogy a rádiót kicseréljem egy másik,de Update List rádióra?
Olvastam,hogy cserélni kellene a központi kijelzőt az autóban,szintén Update List-hez való kijelzőre.
Valahol azt olvastam,hogy a kormánykapcsolót is cserélni kéne.Valaki jártas a témában,és tudna segíteni,hogy a folyamat hogyan megy,vagy megoldható-e egyáltalán?
(Mit kell hozzá cserélni,hogy működjön,mire érdemes figyelni,fontosabb tudnivalók,stb..)Nagyon köszönném,ha valaki szánna rám egy kis időt!
Előre is köszönöm!
Szép estét!Üdv.:
Márk -
mycso
Topikgazda
Végre kicseréltem a jobb első ajtómat, sikerült egy tökéletes állapotú feketét találnom elfogadható áron.
Maga az ajtó kicserélés (nem túlzok) 5perces művelet, 2ember kell hozzá (tartani a le-fel rakásnál).
Viszont utána még jött egy jó órás szerelgetés...régiről a tükör, kárpit le, vezetékek szét. Majd a felrakott ajtóban a vezetékek elrendezése, bekötése, kárpit fel....ebben a kellemes időben jól szórakoztam.De, megérte, most már úgy záródik, mint újkorában, szerencsére a "svédek" által okozott behatások következtében a tartó konzol és a zár nem vetemedett.
-
mycso
Topikgazda
Csinálhatok képet, de semmi extra..olyan mintha semmi baja nem lenne, a tető ajtófelőli részén látszik pár nyomódás, ahogy a pajszert odafeszítették.
Igazából az elcseszett ajtóval csinálhattam volna képet, de azt elfelejtettem. Ott elállt az ajtó is az autó oldalának a síkjától, meg az ajtó keret sem záródott a helyére, az is kissé kifelé állt. Illetve bezáráskor olyan érzés volt, mintha nem sikerült volna bezárni. Aki beszállt mellém, csapkodta is az ajtót, hogy miért nem záródik --> mondom ez ilyen, be van zárva
Aztán most úgy záródik, mintha nem is lett volna bántva.
Talán még a szín kopottsága is jó, egy 2003-as 5ajtós m2-ről van egyébként. Annyi, hogy az autóm csupa retek, az ajtó meg teljesen tiszta, ezért furán néz ki.
Ja h igen és még egy infó: m2 grandtour, sedane és 5ajtós első ajtói egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen NAS-t vegyek?
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- World of Tanks - MMO
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Azonnali informatikai kérdések órája