Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz axioma #30603 üzenetére

    A szolgaltatok csak azt jelzik, hogy egy adott szam atkerul az egyik szolgaltatotol a masikhoz, igy a bankok ennek megfeleloen tudjak kuldeni az sms-eket (ha van mindharom szolgaltatohoz kulon szamuk, igy halon beluli lesz az osszes, meg asszem ez az info megy ki a nagyobb mennyisegu gsm terminallal rendelkezo cegekhez is, hogy mindig halon belul tudjon kimenni egy adott hivas).

    de hogy - foleg egy szerzodott partner mint az OTP - fele a parkoltatas alatt egyszer se jelzi, hogy ez a szam mar nem az, es ne hasznalja mert rovidesen valaki mase lesz, az mondjuk szerintem erosen GAZ. Nemletezo szamra kuldott sms-nel kene jelezni, hogy nem nem erheto el, hanem mar parkoltatas alatt van. Igazabol a normal usernek is, ill. nem csak sms hanem hivas eseten is...

    Aztan az sms kezbesitesi uzenetet meg csak viccbol talaltak ki, es meg veletlenul sem a felado oldalon kene ezt lekezelni, hogy kiment 6 honap alatt 100 sms egy elhagyott szamra, es erdekes modon egyrol sem jott kezbesitesi uzenet. Tehat meg veletlen sem az otp a hulye, ugye? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák