Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz asdf_ #30601 üzenetére

    Ott nem kerek a tortenet a Telenor reszerol, hogy az OK hogy a pihentetes utan kiadja, de hogy - foleg egy szerzodott partner mint az OTP - fele a parkoltatas alatt egyszer se jelzi, hogy ez a szam mar nem az, es ne hasznalja mert rovidesen valaki mase lesz, az mondjuk szerintem erosen GAZ. Nemletezo szamra kuldott sms-nel kene jelezni, hogy nem nem erheto el, hanem mar parkoltatas alatt van. Igazabol a normal usernek is, ill. nem csak sms hanem hivas eseten is... nem azt, hogy nem letezik a szam, hanem hogy a korabbi tulajdonos _soha_tobbe_ nem erheto el ezen a szamon.
    Itt a Telenor abban bunos, hogy egyedul o van a szereplok kozul azon adat(bit) birtokaban, hogy ez a szam mar mashoz fog tartozni, es ezt megsem hozza kellokeppen a kuldo tudomasara.
    Postasnal ez annak az esetnek felel meg, amikor a postas tudja hogy elkoltozott illeto, valamint azt is hogy a kuldemeny a szemelynek, nem pedig az ingatlannak szol, az egyszeruseg kedveert inkabb kezbesiti, mert macera lenne a "cimzett elkoltozott" eljarast vegigcsinalni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák