-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
válasz metal01 #30150 üzenetére
Ha tavaly szeptemberben aláírtál két év hűséget, nyilván nem lehet kilépni belőle tarifaváltással.
Azt, hogy miért indul újra a hűség, miért nem a régi folytatódik, azt én sem értem, gondolom ez a szokás vagy nekik így jobb.
A kérdés érdekesebb lenne, ha nem lenne hűséged.[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
dptrsk
addikt
válasz metal01 #30152 üzenetére
Van tarifa és készülék hűség is.
Ha a készülék hűség letelik akkor vehetsz új telefont.
Ha a tarifa hűség letelik válthatsz alacsonyabb kategóriába.
Optimális esetben készülékvásárláskor történik mindkettő vállalása.
De vannak ellenpéldák is, mint most a tied.Ez azt jelenti, hogy a készülékhűséged marad a régi, ha letelt akkor arra nem kell kötbért fizetned ha esetleg a MyTariff-ot fel akarnád mondani idő előtt. Sőt, ha pl a MyTariffban a készülék hűséged lejárta után módosítanak, de a MyTariff hűséged még meg van akkor mondhatod azt, hogy nem értesz egyet a díjemeléssel, s meg szeretnéd szűntetni, s nem kell kötbért fizetned mert már csak a tarifára volt hűséged.
-
törölt tag
válasz rgeorge #30148 üzenetére
kértem visszahívást. Vissza is hívtak. Azt mondták rendelhetnék telefont nem tudják miért nem enged tovább lépni. Valamit állított a rendszeren adott egy új jelszót aztán azzal be is léptem. Mondta, hogy várjak egy kicsit amíg újratöltődik minden. Fél órája volt ez. Ennyi idő szerintem elég kellett neki. Belépek és nincs semmi. Eddig láttam melyik tarifám van, mennyi a számlám, mennyit kellene feladni, de ezek most mind eltűntek. Rámentem arra, hogy rendeljek telefont, de most még odáig sem jutottam el mert eltűnt a megrendelés zöld gombja. Átnéztem mytariff-ra és ott meg azt írták ezzel az azonosítóval nem tud telefont rendelni.
-
tomp
félisten
"Tájékoztatjuk, hogy a szolgáltatás paraméter módosítása 2015. február 18-án készül el."
Semmi! Ugyan úgy sz@r! Hihetetlen egy cég. -
tomp
félisten
válasz x1port #30160 üzenetére
Őszintén???
Arra, hogy ha már egy erős hangnemű levélre azt válaszolják, hogy 18-án készül el akkor ennél a csöves bandánál menjen is!
117napja okádék. Nem várok márciusig. Jövőhéten megy a panasz az NMHH-nak az összes információkkal. Ha kell nekik a hatósági büntetés hát legyen. -
rgeorge
addikt
válasz #65388800 #30155 üzenetére
Megint kérj visszahívást. Telefonon is megrendelheted a telefont, mindent, előtte bejelentkezés nélkül tudsz válogatni, ha még nem tudod, melyiket szeretnéd. Sajnos az online rendszer ilyen, én az utolsó két esetben is csak visszahívással tudtam rendelni.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
-
tomp
félisten
válasz polonic #30161 üzenetére
A hiba oka: a tarifám és a 30GB+4G opció együttes használata okozza a hibát. Amíg be volt ragadva a sebesség azaz hiába volt 30GB+4G-m nem volt sebesség emelés. Javították. Lett limitmentes azaz amennyi a hálózat elbír. Na onnantól kezdve rossz.
Azóta csak hálózaton belüli forgalomra használható normálisan az LTE. Azaz sebesség mérés. Ha nem hálózaton belüli forgalom indul el letöltésként, pár mp elteltével megáll a hálózat és pingelni sem lehet a hálózaton kívüli szervereket. -
törölt tag
Engem a 4g -s Deezer -re váltáskor rögtön NAT -oltak. Kívűlről megszűntem létezni. Rögtön hívtam az ügyfélszolgálatot. Először volt némi tudatlanságból eredő, gyenge próbálkozás az "ez a csomag ilyen" dumával. Aztán néhány "de nem/de igen" után kiegyeztünk abban, hogy a technikus visszahív és vele folytassam a csevejt. Érdekes, hogy a technikus rögtön értette a szitut és pár perc múlva megint volt publikus IP -m.
-
törölt tag
válasz rgeorge #30164 üzenetére
visszahívtak De nem mentem velük most sem előbbre. Azt mondták várjak egy napot.
Szerk.: Lehet hogy valami el lett állítva mikor visszaállították a fiókomat? 2 szám van a nevemen egyik kártyás másik számlás. Lehet valahol beállítani olyat hogy melyik legyen az alapértelmezett? Vagy hogy melyik számhoz szeretném venni a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz #65388800 #30168 üzenetére
Nem, ha mindkettőt látod az online felületen, akkor bármelyiket tudod kezelni (jogosultságok kellenek hozzá, azt elállíthatták). Esetleg megpróbálhatsz telefonszám + SMS kód segítségével belépni.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
tomp
félisten
válasz #79335424 #30167 üzenetére
Nálam 3hónapig tagadták, hogy náluk van a hiba. Majd egy kemény telefon után, érdekes rögtön meg lett a hiba. Mármint szerintük. Ebből az látszik, hogy totál sötétség van náluk.
Na de majd a hatóság rendbe teszi őket. Szerintem már az eleve aggályos törvényileg, hogy a bejelentéstől számítva 117. napon sincs javítva. Ebből 84napig tagadtak. -
asdf_
veterán
A roamingdij eltorlesere varoknak: HWSW - 2018-ig maradhat a roamingdíj Európában
-
törölt tag
Hello!
Ha kérek egy nano sim kártyát, akkor le kell adnom a mostani simet, vagy hasznalhatom addig, amig az ujat nem aktivalom be? Vagy ilyen csere eseten azonnal deaktivaljak a regit, hogy a "szamhordozas" megoldott legyen? -
-
Croft-21
őstag
Az előfizető jelen szerződésben meghatározott feltételek szerint igénybe veszi a megrendelt tarifacsomaghoz a telenor által 2 éves határozott idő alatt felkínàlt extra kedvezmény keretet, amennyiben előfizető teljesíti a 4.3 pontban foglalt kötelezettségeket a 2 éves határozott idő alatt havidíjkedvezményre jogosít, az alàbbiak szerint - hipernet médium 2300 ft.
-
polonic
félisten
Lehet, hogy egy elég nagy céges flottás előfizetéseihez külön díj ellenében lehet használni az lte-t?
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehet kikspcsolni vagy lemondani a hívásértesítő sms-t? -
tomp
félisten
118nap után a mai napon végre JAVÍTOTTÁK a hibát!!!
"Lezajlott a peccs"
Ezzel a dologgal hatalmasat zuhant a szememben a cég. Az biztos, hogy hűséget náluk már soha többé nem fogok aláírni. -
veterán
-
-
veterán
-
törölt tag
válasz rgeorge #30171 üzenetére
Lassan kezdem már megunni. Tegnap este 2x is visszahívtam 1-szer elállították majd vissza, hogy tudjak rendelni. De eztán ez lett amit le is írtam korábban sehogy sem tudok. 2. visszahívásnál azt mondták várjak egy napot amíg visszaáll a rendszer. Kérdem én egy rendszernek EGY nap kell, hogy újra működjön? Nem hiszem. 5 percet előbb elhittem volna. Kb le is telt az 1 nap. De ugyan úgy rossz. Beléptem az SMS-es móddal is, de úgy sem tudok rendelni. Jogosultságoknál majdnem minden ki van pipálva.
Most akkor kérjek 3-ra is visszahívást? Vagy mit csináljak? Úgy veszem észre azt sem tudják igazából mit csinálnak. Vagy hogy mi a munkájuk.
-
tomp
félisten
válasz polonic #30191 üzenetére
Oké persze. De vannak jelek, hogy mintha máshogyan történtek volna a dolgok!
84napig nem találtak semmit? Pedig konkrét adatokat is megadtam nekik töbször. Amikor már erős hangnemben írtam nekik felhívtak, hogy hát akkor kellenének infók. Na itt eldurrant az agyam és szegény hölgyet kemény szavak érték. Tudom, hogy ő nem tehetett erről. Itt is elnézést kérek! 2nap elteltével meg is adtam az infókat. Érdekes ezután már meglett a hiba.
Ameddig az ember viszonylag higgadtan kommunikál a céggel, semmi. Amikor már veszekedik az ember rögtön megvan a hiba.
Az ügynél csak a levelezés volt pozitív a vége felé. Írtam hivatalos leveleket majd jeleztem ezt a fb-on. Vagy még aznap vagy másnap reggel már a levelemmel foglalkoztak.
Reggel javították. Majdnem a hívásukra keltem. Mondtam az illetőnek, hogy hívjon vissza 10perc múlva addig megnézem. 9perc elteltével már hívott is. Jó! Végül abban állapodtunk meg, hogy kiküldi a hivatalos záró levelet de ha a mai nap a tesztelésen tapasztalnám még a hibát, rögtön jelezzem.
Eddig okés. Gond nélkül megy a flac alapú felhős zene szolgáltatás, több egyébb dolgot is letöltöttem. -
törölt tag
-
törölt tag
amúgy melyik telefonszámon lehet telefont rendelni?
-
szaniszlokar
aktív tag
Hipernetet szeretnék hűség nélkül igénybe venni, de így nagyon drága lenne a Huawei E5372 router hozzá. Közel 60 ezer Ft-ot kellene érte fizetnem.
Hol tudnék, ilyen vagy ehhez hasonló routert felhajtani? A vaterán, olx, stb kerestem, de nem találtam. Az usb modem nem jó, mert meg kell osztanom az eszközeim között a netet.Minden ellenállás hasztalan.
-
club1
veterán
válasz szaniszlokar #30199 üzenetére
Ezeknek a 4G eszközöknek ilyen (45-50e Ft feletti) ára van. Néha van egy-egy próbálkozó, aki a "kihozott" eszközt elpasszolja az árától olcsóbban, de logikusan a beugrótól jóval drágábban, és a hozzá tartozó előfizetést elfelejti fizetni. Na ilyenkor kerül hamarosan tiltólistára az eszköz.
Hipergagyinetnél azt is vedd figyelembe, hogy ha hűséget nem vállalsz rá, akkor a kedvezménykeret is ugrik. Azaz az extra szolgáltatások rögtön fizetőssé vállnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Építő/felújító topik
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- További aktív témák...
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest