-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
csernak75
senior tag
-
veterán
válasz x1port #30499 üzenetére
Szerintem sokkal jobban megéri igy a Telenornak, minthogy rakás új tornyot építeni. Egyszerűen belátták, hogy nem tudnák teljesíteni egyedül az év végéig tett lefedettségi vállalásukat.
Tibee86: azért, mert te nem kaptál meg néhány SMS-t, még nem jelenti azt, hogy az egész háló szar... Telenornál tómegesen panaszkodnak a hálóra, Telekomnál közel se.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
ntomka
nagyúr
válasz szabogabor10 #30498 üzenetére
Akkor hát ezért a 4G hirtelen mindenkinél. Gondolom időbe telik mire az egész országban átkapcsolják, illetve a kapcsolás után lehet rá esély, hogy a tarifacsomagok által nem engedélyezett 4G kapcsolatok is visszaállnak 3G-re.
ツ Headphones on - World off
-
x1port
addikt
válasz szabogabor10 #30503 üzenetére
Persze hogy belátták.
Gondolj bele ..ezzel a lépéssel konkrétan elismerték ,hogy szar az egész amit csinálnak és inkább szövetséget kötöttek a jobbal.
Ez szakmailag a legalja nekik.Kérdés az ,hogy ez a dolog mikortól él és hogy így marad -e a 4G vagy szabályozni fogják majd ugyanúgy ahogy eddig a csomagokban.
(#30506) Tibee86 : Csak bízz. Én meg remélem ,hogy valamelyik Moderátornak feltűnik a rosszindulatod és a személyeskedésed.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz szabogabor10 #30503 üzenetére
Nézz be a topikjába, másra is akad panasz bőven. Itt mindenki a saját tapasztalata alapján itélkezik, én is ezt teszem.
x1port: Már csak a poén kedvéért bízom benne, hogy téged hamar ledobnak a 4G-ről.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
rgeorge
addikt
válasz x1port #30505 üzenetére
Azért a részleteket ne maszatoljuk már el. Az új 800-as frekvenciára vonatkozik az együttműködés, nem a már kiépített más frekvenciákra.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
veterán
-
dptrsk
addikt
válasz szabogabor10 #30498 üzenetére
Nem lehet, hogy csak arról van szó, hogy átadják azokat a blokkokat egymásnak, amitől folyamatos lesz a sáv?
-
n@p@lm
őstag
hahaha.
tehát azok a telenorosok akik meglepődve tapasztalják a 4g kapcsolat meglétét, a telekom hálózatát használják -
dptrsk
addikt
válasz szabogabor10 #30507 üzenetére
Mellesleg a Telenor webshopban is vannak furcsaságok, a MyTelenorról nem is beszélve...
-
veterán
válasz dptrsk #30510 üzenetére
"Hazánkban mindeddig példa nélküli kooperációval, közös használatban üzemeltethet a Magyar Telekom és a Telenor Magyarország a tavalyi frekvenciapályázaton elnyert 800 MHz-es blokkokra épülő mobilhálózatot."
Én ebből nem ezt vettem ki.
n@p@lm: a megállapodás csak a vidéki, 800 MHz-es LTE hálóra érvényes, a városi 1800/2600-asra nem.
#30512 igen, olvastam már itt másoktól is ezt.
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Nekem (meg gondolom még sokaknak) épp elég lenne a 800 Mhz vidéki frekvencia bekapcsolása, mivel az eddigi E helyett remélhetőleg 4G lesz majd. (sokat utazok, itthon nem érdekes 1. van wifi, 2. itthon hasít az LTE, mivel már próbából megrendeltem pár hónapja az LTE-s csomagot [Vidéki megyeszékhely])
Ráadásul olvasatomban ez akkor a sávok jobb kihasználása miatt, a 800Mhz-n is elméletileg 150Mbit/s lesz.
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
válasz szabogabor10 #30513 üzenetére
Valószínű,hogy már Telekomos hálózaton vagyunk.
Ezért használható.
Gondolom mindenkit ráengedtek,hogy az hogy bírja.Vszeg ez az egész egy tesztüzem.
-
veterán
-
x1port
addikt
válasz szabogabor10 #30516 üzenetére
-
polonic
félisten
válasz szabogabor10 #30513 üzenetére
Ez tényleg meglepő döntés. A Telekomnak elég jó a 800 mhz-es 4g lefedettsége. Eléggé előkészületi állapotban volta náluk a hálózat. A frekvenciatender után, ahogy aláírták a szerződést, másnap élesítették a 800 mhz-es hálózatot.
-
veterán
válasz x1port #30517 üzenetére
Ez akár lehet a Telekom BP-re beszűrődő LTE 800 hálója is.
Nem lehet Samsungon megnézni service menüben, épp melyik LTE sávot használja a telefon? iPhone-on meg lehet jailbreak nélkül is[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz szabogabor10 #30519 üzenetére
Hogy tudod megnézni iphone-on?
-
veterán
-
x1port
addikt
válasz szabogabor10 #30519 üzenetére
-
veterán
-
ntomka
nagyúr
Felment nekem is most LTE-re (DPI 200MB), de manuálisan kellett hálót választanom. Ekkor 2 telenort is láttam amiből az egyik LTE volt. Újra keresve a hálókat már csak egyet láttam és automata módban is felment rá.
Be vagyok már lassítva elméletileg, de ezt mértem:
Gondolom ez a tarifacsomag szerinti maximum. Ha igen, én még mindig arra gyanakszom, hogy valamit elrontottak odabent, de Isten tartsa meg a jó szokásukat.
ツ Headphones on - World off
-
club1
veterán
-
dptrsk
addikt
-
törölt tag
válasz x1port #30536 üzenetére
Hogy Te milyen negatívan nézed a világot! Ha valami rossz, akkor mé rossz? Ezt még értem. De most végre megy az LTE -d, ami jó. Most meg jön a mé jó? Ez azé jó, me jó! Lenne a csomagod szerint LTE -d? Nem. De van. Örüjjé vazze! Ha úgy hozza a sors, hogy eléd térdel egy 10 -es bringa, akkor nem kérdezősködni kell, hogy miért, meg hogy meddig, hanem élvezni a lehetőséget, amíg tart!
-
Krigi34
tag
Egy cikket belinkeltem a két T mai közösüléséről a Telenornak a FB oldalára (ott akit érdekel elolvashatja, mint hülyeséget kérdez). Itt a válasz:
Szia, Ügyfeleink számára elérhetővé tettük a 4G hálózat elérését a hálózatmegosztás révén.
Úgyhogy innentől mindenki nyogodjon le a ...
[ Szerkesztve ]
-
gabormgp
senior tag
Nincs LTE elofizetesem,csak 3g.
Most meg automatice LTE-t ir.. -
törölt tag
válasz mzsombor #30547 üzenetére
Mármint milyen lassítás nem vonatkozik rá? Mert nálam bizony visszalassul kicsivel a csomagom plafonja fölé (7,5Mb/s). Ugyanebben a telóban volt már 150 Mb/s csomagos kártya is. Azzal mértem 80Mb/s -t is a Speedtest -tel. Tehát, ha a teló tud többet, az adott helyen mértem már többet és a Speedtestet nem befolyásolja a lassítás, akkor miért csak 7,5Mb/s -t mérek?
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Mi környékünkön még mindig nem kapcsolták be a 4G-t
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Napelem
- Öregszem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A fénynél gyorsabban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Router gondok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs