- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@te
senior tag
válasz Melack #15151 üzenetére
iPhone 4S 16GB XXL csomag havidíj: 21.990 készülék: 49.990
iPhone 4S 16GB XL csomag havidíj: 16.490 készülék: 69.990
iPhone 4S 16GB L csomag havidíj: 11.490 készlék: 99.990
iPhone 4S 16GB M csomag havidíj: 7790 készülék: 69.960 + 12x 5830 törlesztő = 139.920
iPhone 4S 16GB S csomag havidíj: 4790 készülék: 79.990 + 12x 6665 törlesztő = 159.970
iPhone 4S 16GB XS csomag havidíj: 2790 készülék: 84.970 + 12x 7080 törlesztő = 169.930Számlás ajánlat 2 év hűséggel: 89.950 + 12x 7495 törlesztő = 179.890
Számlás ajánlat 1 év háséggel: 189.970 (nincs részletfizetés)
Hűség nélkül: 247.990 !!!!!!!CSAK 16 gigás van. Korlátozott mennyiség. Színekről nincs szó a listában.
De ennyiért már kártyfüggetlen kapni az apple.hu-n már most és azok az árak még csökkenni fognak. szóval sajnos csalódás.[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Melack
veterán
Az Apple.hu oldalán lévő árak már csökkentek, csak szólok. Abból már nem nagyon fog lejjebb menni, de még úgy is olcsóbb, mint a lent felsorolt árakkal megvett telefon.
Ez gondolom abból is adódik, hogy nem kötöttek szerződést az Apple-lel, hanem valahonnan vesznek telefonokat.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
M@te
senior tag
de fognak. tavaly is csökkentek még a megjelenés utáni hetekben.
szerintem úgy nem árulhatnának ha kötnek az apple-el szerződést. de teljesen mind1 ez van és kész.AZ ÁRLISTÁNÁL A KÜLÖNBÖZŐ CSOMAGOK MIND 2 ÉVES HŰSÉGGEL ÉRTENDŐK!!
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
M@te
senior tag
hogy árulna már függetlent?? direkt megkérdeztem, nem az. ez az egyik a másik meg akkor mindenki megvenné aztán vígan használná anélkül hogy fizeti az előfizut mert ugye függetlent hogy tiltanak le? sehogy.
ide is van írva: A KÉSZÜLÉK KIZÁRÓLAG TELENOR SIM KÁRTYÁVAL HASZNÁLHATÓ
[ Szerkesztve ]
-
M@te
senior tag
nem tudom, lehet hogy még nem frissítették ezt a listát
az árlistán az van amit írtam. nem tudom megnézni mert még nincs kirakva. igazából már nem is érdekel mert ilyen árak mellett.nekem nem kell mellé hűség ilyen havidíjakkal meg pláne nem.így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
lugosi
MODERÁTOR
Hihetetlen, hogy ez a szolgáltató végre képes volt a megjelenés után 1 évvel elkezdeni árulni egy lassan kifutónak számító készüléket, mindezt 2 év hűséggel annyiért, amennyiért mindenféle hűség nélkül az apple store-ból is meg lehet rendelni...
Tényleg lehet, hogy a Telenor ZRt fogta magát és rendelt pár tucat darabot az apple store-ból? Szerintem pl ez egy külnönbség a normális, nagy szolgáltatók és eközött a szolgáltató között, hogy amazok már mióta árulják, és normális konstrukcióban... Ez már szánalmas, szerintem nem lett volna szabad most már így belevágni...
tomp: simán lehet hogy kártyafüggetlenek, mert a blackberryket is kártyafüggetlenül árulták egy időben pl.
Egyébként nem kéne ott a vezetőségnek seggberugdosni pár embert? Százezer forintos készülékeket kártyafüggetlenül adnak, képtelenek bekassítani forgalmi korlátos csomagokat stb... Biztos hogy ott mindenki indokoltan veszi fel a fizetését?
-
SirKero
őstag
Nem tudom hogy jó helyen érdeklődöm-e?
Vettem kéz alatt egy ZTE MF 110 Mobil Internet USB Stick-et. Kipróbálni ( sim nélkül )hogy tudom mielőtt bele invesztálok 6000 forintot az előfizetésbe? Tettem bele egy 2GB-os memória kártyát de a laptop nem látja. Ez sem működik amíg nincs fel telepítve az eszköz?Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Melack
veterán
-
-
egykori
őstag
válasz SirKero #15170 üzenetére
Nekem is ez a ZTE MF 110-esem van. Ez úgy működik, hogyha bedugod a gépedbe - és nem törölték le róla a telepítő programot -, akkor feltelepül a telenoros program, és csak ezután láthatod a belerakott micro SD-ét.
Az enyémben egy 2GB-os van, és így működik, de ha egy másik gépbe dugnád, hogy átmásolj az SD-ről valamit, akkor előbb ott is fel kell telepíteni a programot. -
Dusee
őstag
én is beléptem a táborba, megkaptam ma a flottás kártyát.
tapasztalataim t-mobile-hoz képest eddig: net lassabb (ahol a t-mobile hozott átlagban 4mbit-et, ott a telenor hoz 2-őt, ugyan azzal a telefonnal mérve), plusz a szobámban, ahol eddig simán volt 3G most csak EDGE van, amit csak azért nem értek, mert nem mucsán lakok, ráadásul még csak nem is a föld alatt, hanem egy 2 emeletes családi ház második emeletén a 18. kerületben
ehhez képest Gyálon (ahol mellesleg t-mobile szenvedett a 3G-vel), ott volt 3G max térerőn -
lugosi
MODERÁTOR
válasz hamyka #15172 üzenetére
A számlabiztosítás lényege, hogy amikor tudod a számlát fizetni, akkor fizetsz +345 ft-ot, cserébe amikor nem tudod fizetni akkor él a biztosítás és a biztosító fizet helyetted (pl táppénz vagy munkanélküli). Vagyis nem olyankor kell fizetni a +345-öt, amikor már nem tudod.
-
Melack
veterán
válasz lugosi #15177 üzenetére
Max 6 hónapig fizetik egyhuzamban. Nem tűnik egyébként rossznak a dolog, de az én gondom az, hogy még akkor is 3300 Ft-ot be kell fizetni a számlámból, mert azt már nem fedezi a biztosítás - tudom, örüljek, hogy annyit, amennyit azért fedez.
(#15173) BéHGT: Táppénz: ha a munkahelyeden töröd el mondjuk a térded, akkor az alsó hangon 3 hónap táppénz, teljes összeggel. Kollégám 4 hónapja van otthon/kórházban, mert vmit nagyon elkapott.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
schumy1
aktív tag
Jól értelmezem hogy a smarttarifa 3 havidíja ha a 26ft/percet veszem alapul akkor 101percet beszélhetek, ha a 30ft/percet akkor 88 percet?
-
Alex91
félisten
35 perces szamlas csomagom van. (Ezt mar lezartak.) Ma kapom a szamlat, valamivel 2000 Ft felett van. Mondom ennyire sokat telefonaltam? Altalaban 1600-1700 Ft-ot fizetek. Aztan megnezve a szamlat kiderul, hogy csak 25 percet teloztam. Most ennel is bevezettek a 60-40%-ot? Mert ez szopacs, halozaton belul ritkan telozok...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
club1
veterán
válasz schumy1 #15180 üzenetére
@Alex91: 35 Perc tarifacsomag
Havi előfizetési díj: 1415,00
Kapcsolási díj hívásonként: 2,50
A tarifacsomagban foglalt havidíj-lebeszélhetőség 60%-ban használható fel hálózaton belüli, illetve 40%-ban belföldi vezetékes és más mobil irányba indított belföldi hívásokra.[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
-
Alex91
félisten
-
gabyka
aktív tag
válasz Landsmann #15189 üzenetére
Ezekszerint Te sem olvastad el :-) pöpecül beleírták, hogy olvassuk el az ászf módosítást...mert abból minden kiderül naná, persze...
Szerk.: nekem 3 (családi)előfizu van a nevemen, plusz kéne igen hamarosan még egy. Most próbálok okos lenni, merre lépjek...hálistennek hűség egyiken sincs
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz gabyka #15193 üzenetére
En holnap rakerdezek, hogy meddig el a husegem . Nekem mar lejaroban, azt hiszem novemberben meglesz a 2 ev. A fuggo keszulek miatt maradok naluk...
Es valoban, igy nekem se jo... Es en nem ilyen feltetelekkel kotottem a szerzodest.
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
gabyka
aktív tag
Volt vagy van erre valami kitétel az ászf-ben, hogy számodra előnytelen módosítás esetén blablabla 15nap blablabla, csak engem (sem) nem érdekelt így nem jártam utána konkrétan, de pont ez a lényeg, sokan nem is nézik meg, nem is foglalkoznak/tak vele így ha nem reklamálsz időben akkor elfogadottnak tekintik és így járás esete van. Akinek hűsége van annak mindenképp szívás ez így. Nekem is szopoklész van mert asszony kifelé többet beszél (na meg persze úgy általában is) és nem fér bele a csomagjába, de egyelőre 2-3száz froncsi a különbség előfizunként így még nem parázok csak figyelem a többi szolgáltató mozdulását...mindenesetre kizárt, hogy mégegyszer az életben hűséget írjak alá bárhol...
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
A telenornál a Bónusz menü csak akkor nem megy, ha tarifahűség van? Mert most ránéztem, és csodák csodájára betöltötte az oldalt, eddig nem tette, mert valami élő hűségszerződés miatt nem vagyok rá jogosult, vagy ilyesmi. De persze a tarifahűség már lejárt december 15.-én, csak most néztem rá. Most jár le a 2 éves hűség is, és nyugodt szívvel felmondhatom végre az előfizetést.
gabyka: Én azt is elolvastam, de egyáltalán nem jártam volna jól, ugyanúgy a kötbért, vagy mit kellett volna fizetnem. Úgyhogy még decemberben átváltottam a legkisebb alaptarifába, 1500 Ft, és 1 évet fizetem nekik. Január 1 óta ha beszéltem rajta kifelé-befelé 15 percet, már sokat mondok... Úgyhogy ezért teljesen felesleges nekem ez az előfizetés.
Nem is szabad aláírni. Csak 2010 decemberében anynira jó áron adták a Galaxy S-t, hogy "muszáj" voltam belemenni. 15 ezer Ft volt a készülék, 6000 Ft-os havidíjjal 1 év tarifamegtartás, 2 és hűség. Mai napig nem csináltak sehol ilyen jó akciót.[ Szerkesztve ]
-
gabyka
aktív tag
A bónusz-menü nekem is megy, sőt a minap szívhez szóló levelet küldtek, hogy mi lenne ha vennék új telefont 0 Ft -ért vagy ingyen perceket, cserébe 2év meg tarifahűség...anyjukba...nem érzem magam megbecsülve jobban mint ama hajléktalan aki betéved az utcáról. Lehet mivel új előfizető lenne méginkább kinyalnák Neki...
Szerk.: jaaa, a sgs megérte, qrvajó még ma is, én már csak tudom
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
nekem is most jár le az sgsről a 2 év
egyetlen jó akciójuk a felezős volt mostanában, de ott meg kevés volt a készlet. pl note volt 65ért asszem.
(#15200) gabyka: így utólag én se bánom.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest