- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Melack #14147 üzenetére
Ilyenem van, csak az MR3020. Bár szedtem hozzá "modem bin file-t", nagyon nem szeretik egymást. Eleve nem is erre lett tervezve, hanem 3.5/3.75G-re. A TP-Link TL-WR703N-ről semmi sincs a TP-Link weboldalán, netán hamisítvány lenne?
Szerk.: a kép (webui) el is árulja, hogy ez egy MR3020-as.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem van egy eladó ZTE MF680-am, ha valakit érdekelne.
-
Varszegig
veterán
válasz egykori #14124 üzenetére
persze gép csinálja. a gépet meg ki programozza? Ez a gép csinálja szöveg jól jön egy laikusnak, de amagamfajta informatikus nagyot röhög rajta. pontosan tudom, hogy azért küldi ki, mert valamelyik okos programozó nem írta be a prograba: "HA ÖSSZEG < 100 AKKOR KUKA" kb pl.
-
tomp
félisten
Kipróbáltam, hogy a városban mit tud a telefonban a Hipernet 84 3G-n.
kép
Sima 14,4Mbites hálózaton -
tomp
félisten
Megkérdeztem a fb-on, hogy miért van lassítva az okostarifa fixen 1Mbitre és hogy megírtam a panaszt levélben is. A levélre való válaszig türelmemet kérik. Csak én érzem, hogy ez is egy hoooooossszzzúúúú ügy lesz?
-
bopeti98
őstag
Most értem haza Gyuláról és elég fura dolgot tapasztaltam. Gyula mint turisztikai központ belvárosába nincs Telenor 3G csak Edge és az is 60-70%-os A másik kettőnek pedig full 3G-je van.
-
nggabi
félisten
eljutottunk odáig h a telenor onlineon a hívásrészletezőre lejön egy üres csv így hónap felénél. telenor, én így szeretlek
"szenyor dzsíííí"
-
tomp
félisten
Nos hát DC-HSPA+ alatt sikeresen megégettem a kezemet a modemmel.
Kíváncsiságból ráraktam az ujjamat.
2órája tartós adatforgalmazást csinál a modem. Ez több mint 60fok. Forróbb mint LTE alatt. -
-
törölt tag
Debrecen, autóbusz-állomás (DC-HSPA+)
Nem is rossz mostanság a háló, bár nyilván este más a helyzet.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Apámnak 260MB adatforgalma volt, elfelejtette kikapcsolni a mobilnetet, meg nem is ért hozzá Nem tudom, milyen csomagban van (valami régi előfizetéses csomag), mobilnet csomag nincsen. Mennyibe kerülhet kb. ez a mennyiség, jól sejtem, hogy drága?
Mobilnetet kikapcsoltam egyébként múlt héten neki a telefonon, illetve az APN beállításokat is elcsesztem, nem tudom, hogyan állítódott minden vissza.[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Sziasztok!
A Telenor Online -on megcsináltam a ki- be regisztrációt (merthog ismét nem látszottak a bal oldalon az elérhető menüpontok, pedig egyszer már ezt eljátszottam a napokban).
Most minden menüpont elérhető, kivéve a bónusz ajánlatok. Ha erre kattintok, kivisz a Telenor Online bejelentkező oldalára ("Jó helyen jársz" felirat) Innentől annyira úgy érzi, hogy jó helyen járok, hogy hiába írom be a felhasználó név / jelszó azonosítóimat, ugyanide hoz vissza. Ha visszalépek a korábbi oldalra (ahol még belépettként kezel), innetől bármelyik menüpontra kattintva ugyanerre a belépési oldalra visz. Csak a böngészőből való ki és belépés után tudok újra belépni az Online -ba, de ha megint a Bónusz pontra lépek, kezdődik elölről. Szép kis bug.
Valaki tapasztalt ilyet, vagy az én rendszeremben van a hiba? (IE9 és Chrome alatt is ugyanez a jelenség)
Roppant idegesítő, készüléket rendelnék tőlük, és nem adnak rá lehetőséget... -
Acheron
őstag
válasz darvinya #14193 üzenetére
Jahh. Értem. Ezzel nem kellene hogy gond legyen, nekem tizen sok éves a számom és az Online -on is be voltam regisztrálva már jópár éve. De most valamit mókoltak, ami miatt törölni kellett a régi rgisztrációt, majd ugyanazokkal az adatokkal visszaregisztrálni. Azóta fura dolgokat csinál a rendszer.
-
bopeti98
őstag
Miért ugrál folyamatosan a mobilnet térereje? Egyszer 64%-os és aztán 98%-os. Így ugrál folyamatosan. A házban stabilan 90%-os de ha kijövök az udvarra így ugrál össze-vissza. Mitől lehet ez? Régen nem csinálta ezt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DIGI internet
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Hyundai, Kia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest