Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    Nab+, végigrágtam 30 hsz-t és írtam, erre Opera szétfagy a beágyazott video-s linken. Uhh.. :(((
    Tehát, újra, röviden:

    @ m3ss, nekem is baxxa a csőröm néha AF hiba, de ami gyári obikon próbáltam, ők nem produkálták ezt hálistennek. A 35-ös szívást én sem értem, de ilyenkor mindig elgondolkodik az ember, hogy oké, kütyübuzi vagyok, jogom van rendszert váltani egy Sony A7R-re mondjuk - aztán olvasok ilyeneket róla és villámgyorsan megölelem keblemre a bumfordi kis magnéziumdarabkámat, hogy jóóóó ez, nyugi nyugi, tente baba tente..

    Szóval ami manapság AF szinten megy, az teljes k.o. szerintem. És ezt a k.o-t nagyon jól felismerte a Sigma..

    Most ott tartok, hogy ki fogok próbálni egy Sigma zoom-ot az új szériákból, az USB dokkal. Rohadjanak meg, de ez nagyon jó, itt épp egy 35 :) 1.4-en finomhangolja -8-ra a távoli (végtelen) fókuszt, mert az back-es a 6D-n.. nagyon jó iromány.

    De egy dolog még mindig hiányzik - rohadjanak meg, de most tényleg!!! - éspedig: fixeknél egy gyutávhoz különböző fókusztávok vannak rendelve és őket lehet finomhangolni. Zoom-oknál ugyanez, csak több gyutávra, tehát több idő a finomhangolás. Én ezt szívesen bonyolítanám még egy klassz harmadik paraméterrel, a rekesszel is :)) és végre lehetne ócó karcos frontback-fókuszos és focus shiftinges obikat gyártani minimális quality control-lal úgy, hogy majd a paraxt belövi magának az USB dokkal, mert úgyis annyira geek. Nem ?

    De. ;] :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák