Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinesol

    veterán

    válasz ribizly #91661 üzenetére

    Amúgy ebben lehet szerepet játszik az úgynevezett "confirmation bias " is. Egy drágább, elvileg jobb fejessel az ember bele látja, belehallja hogy jobb, miközben lehet valójában nem is az, ezért is marad el az a bizonyos katarzis. Ugye magaskiemelés miatti "fake detail" esetében is előbb-utóbb kibújik a szög a zsákból, amint egy ténylegesen részletes fejes mellé teszik.

    Bárhogy is legyen, az azert furcsa, hogy elég sokszor futni olyan esetekbe, hogy a delikvens nagyon dicséri a fejest, szinte mintha kötelező lenne, aztán valahogy csak az a vége, hogy mégsem jó és megszabadul tőle hamar. Néha még szinte mentegetőznek is sokan, hogy jaj, minden téren nagyon jó, meg előrelépés, de valahogy pont nekem nem volt bejövős.
    A headfi-n is megfigyelhető ez, még ha nem is tetszik valami, akkor is szinte mindig minimum 4 csillagos, mer ugye azert nagyon jó, ha nem is jött be.
    Pedig egyszerűbb és hasznosabb is lenne elismerni, hogy lyukrafutás volt, nincs abban semmi. Az is azért szép ellentmondás, hogy nagyon jó, de nekem nem tetszett. Akkor mégis hogyan volt jó, ha amugy sz.rnak hallotttam? :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák